Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012

Мнениеот nasko75 » 02 сеп 2012 00:43

subzero написа:
nasko75 написа:Аз не очаквам кой знае каква класа от Руменчо Трифонов и Дани Младеинов, а Ники си го знаем
първите двама ако имаха класа, едва ли щяха да ги пуснат ей така да си тръгнат от левски и цесека, които с нищо не са по-силни от нас
Трябват ни офанзивни качествени играчи, това е истината
специално за Венко и Пламен димов, те са си от Бургас и като такива, трябва да бъдат част от отбора каквото и да става. Балтанката например не ни трябваше...
Гледах само мача с ЦСКА и там Венко и Уатара ми харесаха
аз лично бих пуснал едно момче от юношите в халфа...Мишо Орачев

Насе,не говорим за класа. Ясно е,че втори Аатиф нямаме. Говорим поне за възможност да центрират и да се борят за топката. Някои днес и това не правиха.
За Венко и Пламен,не знам.... Ако Херо се разрови може би ще намери други,по-кадърни бургазлии. ;)
[offtopic]На Миро подписа кърти. :mrgreen: Що ли епитетите са в синьо??? :roll:[/offtopic]

Е, Аатиф го няма ...но за да няма втори Аатиф, вината е в Болеслав Козакевич, ако ме разбираш :)
Пламен Димов съм го гледал в почти всички мачове на младежкия отбор и там показа доста прилично ниво
едно нещо не забравяйте . То е типично за нас като нация - българите бавно узряват и съзряват...и за съжаление, бургазлии сме като българите

nasko75

Re: Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1

Мнениеот nasko75 » 02 сеп 2012 00:51

мога ли да коментирам авторитет като кАПИТАНА или не е позволено?
:)
ще го направя напълно добронамерено и с ясното съзнание, че сме от една порода с него :)
не съм съгласен с оценките ти за Терзиев, Венко Филипов, Цонков, Боли и Даниел Младенов
както и за Уатара, защото той е взет именно заради това- да тича като уха без глава
за Гаел - имам опасенията, че това е поредното Насереко

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 сеп 2012 01:14

nasko75 написа:мога ли да коментирам авторитет като кАПИТАНА или не е позволено?
ще го направя напълно добронамерено и с ясното съзнание, че сме от една порода с него :)
не съм съгласен с оценките ти за Терзиев, Венко Филипов, Цонков, Боли и Даниел Младенов
както и за Уатара, защото той е взет именно заради това- да тича като уха без глава

Наско, старай се да гледаш всички мачове и след това прави заключения. Мача в Пловдив го изгубихме само и заради Венко. Капитанът е прав, с нищо не е доказал, че има място в отбора. С повечето му други оценки също съм съгласен. А относно съзряването - защо ли преди 40-50 години съзряваха рано-рано. Ако не се лъжа България бе 3 пъти шампион на Европа за юноши старша възраст.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012

Мнениеот kartago » 02 сеп 2012 02:40

blue,lagoon написа:Май пак ще падат Херовчетата. Твърдо летят към Б група ,та да си играят дербита с Нафтата. Абе казвам му аз на кръчмарчето,ама той не вдява :lol: !

Това са камъни в моята градина.........ще ги понеса! Аз съм "кръчмарчето" дето продавам "цаца" (нищо, че никой от вас това не го е видял, но ТОЗИ си мисли така!!!!!) Нека да бъде така! Няма даже да го пратя на "почивка", днес ще съм добър, има защо! Не му обръщайте внимание просто!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 02 сеп 2012 12:43

k.dimitrov написа:
nasko75 написа:мога ли да коментирам авторитет като кАПИТАНА или не е позволено?

Наско, старай се да гледаш всички мачове и след това прави заключения. Мача в Пловдив го изгубихме само и заради Венко. Капитанът е прав, с нищо не е доказал, че има място в отбора. С повечето му други оценки също съм съгласен. А относно съзряването - защо ли преди 40-50 години съзряваха рано-рано. Ако не се лъжа България бе 3 пъти шампион на Европа за юноши старша възраст.

човече, съжалявам, че не съм гледал останалите три мача от този сезон...но повярвай ми, имам някаква идея за футбола :)
Венко е момче с лимитирани качества, но мачът в Пловдив не е заради нег...може би неговата грешка сте видели само...Мачът за купата в Пловдив заради кого го загубихме миналата година? Както и лагерът на Ботев в Поморие тази зима без да се плаща и двата отбора строени да играят контроли...ако загубим и пролетта в Бургас, а ВЕНКО не играе, вече ще ме разбереш ли?
относно съзряването - познавам някои юноши от т.нар Европейски шампиони (поради рпофесията ми и местожителството ми)...вероятно си наясно, че сме имали и доста солидна бройка 22-23-годишни юноши...а пък румънските юноши какви са били, не искам да коментирам...
надявам се, че всички са наясно, че футболът е различен. Когато някой не се развива или е в началото, БГ е равностойна, но после ония като запалят мотора...виждаш...последният пример е Станките - то по пирнцип е рпотивоестествено женска борба, ама нациите с човешки потенциал като се амбицираха и вече се срещат с истината някои хора...трябва да се работи, както смешно казва Любчо Пенев. Но тука хората идея си нямат от елементарни неща...като се видим на живо, повече :)

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 02 сеп 2012 15:50

Момчета, някой да е снимал нещо от мача .. ? Видео, снимки нещо на нашите със знамето? .. Преди някои ваши хора снимаха и качваха в тубата.
Ако има пак, нека шерне тук или на ЛС.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 02 сеп 2012 19:04

Plovdiv Finest написа:Момчета, някой да е снимал нещо от мача .. ? Видео, снимки нещо на нашите със знамето? .. Преди някои ваши хора снимаха и качваха в тубата.

Аз снимах хореографията ви,ама качеството на снимката май е много лошо,както и да е ще ти я пусна на ЛС.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 02 сеп 2012 20:00

cena62 написа:
Plovdiv Finest написа:Момчета, някой да е снимал нещо от мача .. ? Видео, снимки нещо на нашите със знамето? .. Преди някои ваши хора снимаха и качваха в тубата.

Аз снимах хореографията ви,ама качеството на снимката май е много лошо,както и да е ще ти я пусна на ЛС.

Благодаря. ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 сеп 2012 12:34

С такава защита - Господ да ни е на помощ..Само това мога да коментирам за този мач :?
п.п. Всъщност, нека не омаловажаваме гола на Боли, който беше мн красив :idea:
[center]Member of Old School Boys [/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 сеп 2012 23:25

nasko75 написа:[човече, съжалявам, че не съм гледал останалите три мача от този сезон...но повярвай ми, имам някаква идея за футбола :)
Венко е момче с лимитирани качества, но мачът в Пловдив не е заради нег...може би неговата грешка сте видели само...Мачът за купата в Пловдив заради кого го загубихме миналата година? Както и лагерът на Ботев в Поморие тази зима без да се плаща и двата отбора строени да играят контроли...ако загубим и пролетта в Бургас, а ВЕНКО не играе, вече ще ме разбереш ли?
относно съзряването - познавам някои юноши от т.нар Европейски шампиони (поради рпофесията ми и местожителството ми)...вероятно си наясно, че сме имали и доста солидна бройка 22-23-годишни юноши...а пък румънските юноши какви са били, не искам да коментирам...
надявам се, че всички са наясно, че футболът е различен. Когато някой не се развива или е в началото, БГ е равностойна, но после ония като запалят мотора...виждаш...последният пример е Станките - то по пирнцип е рпотивоестествено женска борба, ама нациите с човешки потенциал като се амбицираха и вече се срещат с истината някои хора...трябва да се работи, както смешно казва Любчо Пенев. Но тука хората идея си нямат от елементарни неща...като се видим на живо, повече :)

Наско, смятах да не ти отговарям, защото мога да предизвикам още един дълъг спор, но нещо ме гложди отвътре и отговарям. Според мен един футболист заслужава място в определен отбор не защото е израстнал в школата му, а защото има качества и ги доказва във всеки един мач. За мен Венко няма качествата, за да играе в А група. Закопавал е отбора не в един или два мача. Почти няма развитие в неговата игра, най-вече в защитна фаза, а това за него е основно. Изпада в смешни и глупави ситуации. За мача в Пловдив - отборът игра много силно и ако не бяха фрапантните грешки на Венко, резултатът сигурно би бил съвсем друг. За дългите години, в които гледам Черноморец, единствено един футболист е успял да се преобрази и то на поста бек, само че ляв - Иван Пазачев.
Беше същия като Венко когато започна в отбора - не умееше да се пласира, смешен в посрещането на противника - понякога с 2 ръце напред, рисков в единоборствата, по една случайност не го освободиха, но остана дълбока резерва и изведнъж, мисля на третата година се преобрази, за да стане титуляр и един от най-обичаните футболисти в Бургас. Единствената ми надежда за Венко е да го последва, иначе с тази рискова игра няма място в отбора.

Относно съзряването - не обичам да влизам в конспирациите, които ми предлагаш, може и да е имало и такива състезатели, но не съм сигурен. Ще те запитам друго, сигурно трябва да знаеш, ако не, не ти е проблем да се информираш - кога навлязоха в мъжкия отбор на Черноморец (Ботев), а и в националните гарнитури - Пейо Николов и Тотко Дремсизов, Георги Маджаров и Иван Притъргов, Валентин Делиминков и Руси Гочев, Иван Илчев и Иван Йовчев, Владимир Стоянов и още много други, които в момента пропускам. А да не забравяме и Гошо Терзиев - по начина, по който се развива и утвърждава в отбора, може да се предвиди скорошното му израстване като един от най-добрите български футболисти.

Върни се в “Черноморец”