Темите не са изтрити от него, а от друг и то заради конкретна цел (да не се нагнетява напрежение преди срещата която е след малко).
Така че не го обвинявайте него за тези теми.
п.п. Картаго, нямам ЛС, още

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
калпазанчо написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил
Хахахаха, ще ни базикат, че сме от Дебелт
hristo1306 написа:калпазанчо написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил
Хахахаха, ще ни базикат, че сме от Дебелт
Калпазанчо, как не се сети и сега ? Знам, че си много остроумен. Крокодила е пуснат от фенове на нафтата - с цел унищожаване на шараните и в Мандра. Време е да се оплачеш на кмета този път.
Промени мнениеДокладвайОтговори с цитатRe: Всекидневна на Черноморец
от калпазанчо на 31 Авг 2012 11:12
Alvarez написа:
калпазанчо написа:
dsn написа:
Да бе не виждаш ли че това му е целта да те изнерви ко му се връзваш то детето още памперса не е свалил....
Нормално е да му се нерви. Наглостта и лицемерието на натрапника са несъразмерни с никой друг, освен с този Alvarez. Тези двамата когато и да ги ступаш, все ще е късно
Интересно мнение имаш, другарю. Обсоновка нещо?
Защото и аз мога да кажа, че съм учуден от умствената ти инертност и когато и да те приберат в специализирано заведение със звукоизолирани стаи все ще е късно, но в крайна сметка това си е твой проблем и на лекуващия те лекар.
Искаш ли да дойдеш да ми го кажеш лично![]()
petkan написа:Искам си Акаунта написа:НА ВНИМАНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ
Понеже не всеки е наясно с материята , ще се опитам да ви обясня какво се случва в момента по въпроса с пожара . И какви са възможните варианти .
1. Въпросния подпалвач е направил ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ . На прост български - той е съдействал на компетентните органи , следователно една евентуална присъда ( ако въобще се стигне до дело ) която той би получил , ще е ПОД МИНИМАЛНАТА предвидена в закона . Но най-вероятно ще се размине само с глоба за хулиганска проява .
2. Нефтохимик се ангажира с изплащане на щетите по стадиона . Което означава че за тези щети на подпалвача няма да му бъде потърсена отговорност ( освен ако някой не смята че клуба ще тръгне да съди този фен) .
3. Нефтохимик се е ангажирал да покрие и евентуални щети причинени на ПСФК Черноморец . Което означава , че Черноморец няма правен интерес да води дела срещу подпалвача .
4. Подпалвача НЯМА да бъде задължен да възстанови щетите върху фенските артикули и атрибути в рамките на следствието което сега се води срещу него .
Обяснявам . Преди да направи самопризнанията , подпалвача и Нефтохимик са ползвали правна помощ . Изработена е единна стратегия при която да има възможно най-малко последствия за клуба и за извършителя . Самия извършител , така или иначе е разпознат . Но му е даден съвет , как да постъпи за да спести неприятности на клуба , на дружките си с които е извършил престъплението ... и същевременно с най-малко последствия за самия него .
Пак повтарям - нито полицията , нито съда ( ако се стигне дотам ) , на базата на повдигнатите обвинения НЕ МОГАТ да го накарат да плати унищожената фенска собственост . Което означава , че ако феновете на Черноморец искат да бъдат изплатени щетите им ... на базата на самопризнанията на подпалвача срещу него трябва да бъде заведен граждански иск от страна на всички засегнати от деянието което той сам е признал че е извършил . На прост български - за всеки унищожен транспарант , знаме , плакат , тъпан , мегафон ... въобще за всяко едно нещо за което има документ срещу подпалвача ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАВЕДЕНО ОТДЕЛНО ДЕЛО . Подчертавам - ОТДЕЛНО . Не че не може с един общ иск - може , дори е по-лесно ... но когато исковете са отделни , по всеки един иск ще бъде образувано отделно дело . Така ще има образувани няколко дела които подпалвача ще загуби ( защото вече си е признал че той е извършителя ) . Така освен щетите ще бъде принуден да заплати и разноските по всяко загубено дело .Така де , след като е решил да се прави на герой и да поеме цялата вина ... нека му се даде възможност да прояви максимална храброст ( откъм финансова гледна точка )
Обичам го тоя Акаунт бе
калпазанчо написа:Чухме се с Картагото, обясни ми кой и за какво е получил бан снощи. Жертвите са по един от двата лагера.
Темите не са изтрити от него, а от друг и то заради конкретна цел (да не се нагнетява напрежение преди срещата която е след малко).
Така че не го обвинявайте него за тези теми.
п.п. Картаго, нямам ЛС, още
калпазанчо написа:Промени мнениеДокладвайОтговори с цитатRe: Всекидневна на Черноморец
от калпазанчо на 31 Авг 2012 11:12
Alvarez написа:
калпазанчо написа:
dsn написа:
Да бе не виждаш ли че това му е целта да те изнерви ко му се връзваш то детето още памперса не е свалил....
Нормално е да му се нерви. Наглостта и лицемерието на натрапника са несъразмерни с никой друг, освен с този Alvarez. Тези двамата когато и да ги ступаш, все ще е късно
Интересно мнение имаш, другарю. Обсоновка нещо?
Защото и аз мога да кажа, че съм учуден от умствената ти инертност и когато и да те приберат в специализирано заведение със звукоизолирани стаи все ще е късно, но в крайна сметка това си е твой проблем и на лекуващия те лекар.Искаш ли да дойдеш да ми го кажеш лично![]()
Хвана го липсата, сигурно е още в Мандрата да хваща риба
BREAKING NEWS: Man Utd have rejected a £57m bid from Chelsea for Howard Webb!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта