Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!
- Bartolomej
- Контакти:
каза ,че и без това е нисък наема
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- natrapnika
- Контакти:
kartago написа:Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!
Добре е човек какво съм казал сега.

- natrapnika
- Контакти:
Bartolomej написа:каза ,че и без това е нисък наема
10 хиляди е нисък наем.

natrapnika написа:kartago написа:Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!
Кой къде ходил, не знам какво си, да ви ръкопляскат ли сега?! След двата последни случая си имат пълното право да коментират във ФОРУМА СИ!
http://www.youtube.com/watch?v=Xs6J7N7_qu4 новата перла на Черноморец
-
- Контакти:
kme7a написа:http://www.youtube.com/watch?v=Xs6J7N7_qu4 новата перла на Черноморец
Много добре , машина

- hristo1306
- Контакти:
Bartolomej написа:hristo1306 на 09 Юли 2012 15:12
Споко, бре пичове. Още малко остана да лъсне истината. Само не се карайте. Средата на август ще си проличи. Нафтата играе първо на стадион "Нефтохимик" и очаквам поне 10 000 зрители с едно селце, следващата седмица "Черноморец" играе на "своя" стадион "Лазур"с ЦСКА и ще има 8 000 зрители - поне 3 000 чорбари. Дано съм се излъгал и съм подценил зрителския интерес и за двата отбора и надминат прогнозите ми .
Да, почти съм познал за "Черноморец", но ако бъда честен. очаквах поне 8 000 на нафтата. Но бяха качествени - чуваха се в Сарафово, М. Рудник, дори и във Ветрен. Може да се учите от тях само и да завиждате. Жалко само за инцидента, помрачи само настроението на истинските фенове.
kartago написа:natrapnika написа:kartago написа:Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!
Кой къде ходил, не знам какво си, да ви ръкопляскат ли сега?! След двата последни случая си имат пълното право да коментират във ФОРУМА СИ!
Тази "чужда" къща е със свободен достъп,също така дава едни и същи права и задължения независимо дали си гост в тази къща или ВИП съквартирант

Последна промяна от xadez на 29 авг 2012 19:52, променено общо 1 път.
- Bartolomej
- Контакти:
hristo1306 написа:Bartolomej написа:hristo1306 на 09 Юли 2012 15:12
Споко, бре пичове. Още малко остана да лъсне истината. Само не се карайте. Средата на август ще си проличи. Нафтата играе първо на стадион "Нефтохимик" и очаквам поне 10 000 зрители с едно селце, следващата седмица "Черноморец" играе на "своя" стадион "Лазур"с ЦСКА и ще има 8 000 зрители - поне 3 000 чорбари. Дано съм се излъгал и съм подценил зрителския интерес и за двата отбора и надминат прогнозите ми .
Да, почти съм познал за "Черноморец", но ако бъда честен. очаквах поне 8 000 на нафтата. Но бяха качествени - чуваха се в Сарафово, М. Рудник, дори и във Ветрен. Може да се учите от тях само и да завиждате. Жалко само за инцидента, помрачи само настроението на истинските фенове.
Възможно е да са се чУвали при тази камерна обстановка тези 1100 фенове , все пак се получава акустика точно там където се събират те

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒