Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 29 авг 2012 18:09

Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 29 авг 2012 18:11

каза ,че и без това е нисък наема
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 29 авг 2012 18:13

kartago написа:Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!

Добре е човек какво съм казал сега. :?

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 29 авг 2012 18:14

Bartolomej написа:каза ,че и без това е нисък наема

10 хиляди е нисък наем. :shock:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 авг 2012 18:15

natrapnika написа:
kartago написа:Натрапник, нещо не я разбирам тази наглост, вместо да сте по-ниски от тревата! Все пак ТУК сте в чужда къща! Имайте го в предвид!

Кой къде ходил, не знам какво си, да ви ръкопляскат ли сега?! След двата последни случая си имат пълното право да коментират във ФОРУМА СИ!

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 29 авг 2012 19:04

http://www.youtube.com/watch?v=Xs6J7N7_qu4 новата перла на Черноморец

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 авг 2012 19:13

kme7a написа:http://www.youtube.com/watch?v=Xs6J7N7_qu4 новата перла на Черноморец

Много добре , машина ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 авг 2012 19:37

Bartolomej написа:
hristo1306 на 09 Юли 2012 15:12
Споко, бре пичове. Още малко остана да лъсне истината. Само не се карайте. Средата на август ще си проличи. Нафтата играе първо на стадион "Нефтохимик" и очаквам поне 10 000 зрители с едно селце, следващата седмица "Черноморец" играе на "своя" стадион "Лазур" :mrgreen: с ЦСКА и ще има 8 000 зрители - поне 3 000 чорбари. Дано съм се излъгал и съм подценил зрителския интерес и за двата отбора и надминат прогнозите ми .
8-)

Да, почти съм познал за "Черноморец", но ако бъда честен. очаквах поне 8 000 на нафтата. Но бяха качествени - чуваха се в Сарафово, М. Рудник, дори и във Ветрен. Може да се учите от тях само и да завиждате. Жалко само за инцидента, помрачи само настроението на истинските фенове.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 29 авг 2012 19:42

kartago написа:
natrapnika написа:

Кой къде ходил, не знам какво си, да ви ръкопляскат ли сега?! След двата последни случая си имат пълното право да коментират във ФОРУМА СИ!

Тази "чужда" къща е със свободен достъп,също така дава едни и същи права и задължения независимо дали си гост в тази къща или ВИП съквартирант ;) В тази КЪЩА ВСИЧКИ СМЕ ГОСТИ,ЕДНИ за по-малко други за повече ;) .Всеки има право да коментира след като спазва правилата на форумът на ГОНГ.Ако има отделни правила за подфорум Черноморец,може да споделите линк да се запознаем и с тях.(лично аз не съм видял такива)Така,че какво трябва да имаме в предвид всички ние, гости в тази чужда къща?А ние имаме ли право да коментираме в техният форум?или трябва да сме по-ниски от тревата и да не задаваме въпроси и да изказваме мнение ,а да се съгласяваме със всичко написано?
Последна промяна от xadez на 29 авг 2012 19:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 29 авг 2012 19:50

hristo1306 написа:
Bartolomej написа:
hristo1306 на 09 Юли 2012 15:12
Споко, бре пичове. Още малко остана да лъсне истината. Само не се карайте. Средата на август ще си проличи. Нафтата играе първо на стадион "Нефтохимик" и очаквам поне 10 000 зрители с едно селце, следващата седмица "Черноморец" играе на "своя" стадион "Лазур" :mrgreen: с ЦСКА и ще има 8 000 зрители - поне 3 000 чорбари. Дано съм се излъгал и съм подценил зрителския интерес и за двата отбора и надминат прогнозите ми .
8-)

Да, почти съм познал за "Черноморец", но ако бъда честен. очаквах поне 8 000 на нафтата. Но бяха качествени - чуваха се в Сарафово, М. Рудник, дори и във Ветрен. Може да се учите от тях само и да завиждате. Жалко само за инцидента, помрачи само настроението на истинските фенове.

Възможно е да са се чУвали при тази камерна обстановка тези 1100 фенове , все пак се получава акустика точно там където се събират те :) , но мислата ми е ,че реалността за зелен или син Бургас е друга ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”