natrapnika написа:Ей големи сте интриганти значи. Какво се опитвате да ни скарате с момчетата от Пловдив. Много ви е яд нещо че им имаме уважението. А вас никой не ви уважава. И цяла България ви се присмива. И защо изобщо коментирате отбора на Бургас Нефтохимик. Вие нямате ли си отбор да коментирате него. И като толкова ви интересува нашия мач ще ви кажа. Днеска на стадиона имаше към 4 хиляди души. От който1000,1500 само агитка създадохме атмосфера като за 10000 човека. Който е бил на стадиона може да каже за какво става въпрос. Имаше много малки дечица с зелени фланелки който бяха дошли и се радваха както на подкрепата така и на уникалните голове който направиха нашите зелени момчета. Всичко беше много добре. Да имаше и някои изцепки. И какви са тези писаници че сме си рушали Храма имаше само 2 счупени седалки. И то това си е нормално като ние всички седим върху тях. Вие се гледате да споменавате лошите неща. А не казвате нищо хубаво. Факт е че след този мач всички излезнаха от стадиона с усмивка на лица. И не спряха да пеят и извън стадиона и по улиците на Бургас. И накрая само да напиша не се притеснявайте за нас Нефтохимик ще играе следващите мачове на Храма колкото и да не ви е приятно.
Natrapnic. Включил си пак брояча - брат.

Що се касае за интриганството. Кой ни уважава, кой не - не знам, а и ни е през крачола. Факт е, че навсякъде, където отидем се срещаме с фенове на съответните отбори. Снощи се видяхме с част от феновете на Ботев. Истински фенове , с които говорихме за футбол от чисто спортно-технически аспект.
Храма, мрама. Нито теб, нито мен ще ни пита някой, ако реши да ни изгони от стадиона - и вас и нас...Стадиона е частна собственост. Ако един вандалин се "разпорежда" у дома ми и троши - първото, което ще направи е да си плати щетите, следващото му провинение ще бъде - за врата и от, където е дошъл. Нито Черноморец, нито Нефтохимик имат опции различни от стадион '' Червено знаме" - Д. Езерово... За съжаление.
Относно тези 1000 човека с атмосфера за 10 000 -

ПС: На твое място точно тази снимка не бих я предложил за доказателство. Точно в този сектор трябваше да сте най-много.