[offtopic]Ще дам разбира се ,НО има едно голямо НО .За тия смешни отборчета с които не се получава никакъв мач ,а е просто един спаринг дето се казва то не е бой то е ПОБОЙ.Няма смисъл просто да си давам парите.И не ми казвай като обичаш отбора ще дадеш.Отбора ,който обичам е Нефтохимик ходя на стадион Лазур заради футбола.[/offtopic]Converse написа:Няма оправдания, на българския народ, каквото и да си говорим 7 лв ни се струват много, с някои изключения.Аз примерно бих дал и 20 лв, както и останалата агитка, но някои други семкаджии няма да дадат толкова и затова е празен.
[offtopic]Спри с провокациите!Научи се, как трябва да се държиш във форума и тогава влизай![/offtopic]
Черноморец (Бургас)-Спортист (Своге) 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас)-Спортист (Своге) 3:0
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- jembajemba
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас)-Спортист (Своге) 3:0
alek1373 написа:Когато някой от вашите отбори събере 2000 човека със Своге на цена 7 лв. и 5000 за предните мачове обадете се ,а за агитки-тук гледаме футбол ,аз лично водя две деца които искат спорт ,а не хулигани и черепи,това ,че на нашия стадион 2000 мизглеждат ,като 100 човека на тича и Берое си е ваш проблем с обема.а и там където снимат камерите пече слънце ,а отсреша си е пълно и е на 10 лв.
Ако казваш за ЦСКА и Левски, то на мача Своге - ЦСКА в Овча Купел билетът беше също 5лв, вярно, не чак 7, но публика имаше - поне 2000 според мен. Днес срещу Локо Мз предполагам ще има и повече. Отделен въпрос е, че специално за този мач в Овча Купел, ако знаех предварително, че билетът е 5лв, вероятно нямаше да отида. Защо трябва да давам пари, за да видя как долу на терена си разцъкват почти приятелско мачле, пък бил той и на любимите ми футболисти и любимият отбор? Когато отборите станат по - равностойни, тогава ще започнат да се хвърлят от 1-вата до последната минута. Тогава ще е по - интересно и за зрителите и ще има повече публика.