Честит Рожден Ден на Георги Чиликов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Честит Рожден Ден на Георги Чиликов!
ЧРД, Чилик! Мачкай всичко и всичко, и си остани в Бургас с Херо!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- vladitol
- Контакти:
Честит рожден ден, Юда!
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- burgazliqta
- Контакти:
Чилик, жив и здрав. Още много години да на радваш, но този път не от терените, а от треньорската скамейка 

[center]
[/center]

- Adrian Monk
- Контакти:
L_Messi написа:Честито на Чиликов, да е жив и здрав! Много фенове на Левски го оплюваха, защото според тях е бил дърво. Но ако не се лъжа, той е последният футболист на Левски, който спечели голмайсторският приз в А група със синята фланелка......
Предпоследният (засега) - да не забравяме толкова бързо Гара Дембеле, все пак....

П.П. С "Левски" Георги Чиликов е два пъти шампион на България (2002 и 2006 г.) и 3 пъти носител на Купата на страната (2002, 2003 и 2005 г.). За "сините" от София Чиликов има вкарани 70 гола ( от 138 мача) във всички турнири - един доста добър коефициент на успеваемост.

Последна промяна от Adrian Monk на 23 авг 2012 14:58, променено общо 1 път.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- Bartolomej
- Контакти:
Жив и здрав
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Честит !!! Жив и здрав !!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Adrian Monk написа:L_Messi написа:Честито на Чиликов, да е жив и здрав! Много фенове на Левски го оплюваха, защото според тях е бил дърво. Но ако не се лъжа, той е последният футболист на Левски, който спечели голмайсторският приз в А група със синята фланелка......
Предпоследният (засега) - да не забравяме толкова бързо Гара Дембеле, все пак....Иначе, честит рожден ден и от мен (даже има рима)!
П.П. С "Левски" Георги Чиликов е два пъти шампион на България (2002 и 2006 г.) и 3 пъти носител на Купата на страната (2002, 2003 и 2005 г.). За "сините" от София Чиликов има вкарани 70 гола ( от 138 мача) във всички турнири - един доста добър коефициент на успеваемост.
Прав си, наистина, бях забравил за Дембеле.
- london_hools
- Контакти:
sslevski написа:Чрд и да знаеш,че не ме кефиш и никога не си ме кефил.А предателството винаги ще излиза на преден план.
+1 Strength and honour!Макар че,Чилик ти не знаеш значението на думите

- hristo1306
- Контакти:
ЧРД - бъди жив и здрав ! Продължавай да мачкаш шопите, за да те уважават повече !!!
Честит рожден ден и от мен! Да е жив и здрав! Иначе нямам добри спомени от футболните срещи с него и неговия Г клас навремето в Охридски 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!