Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cena62 написа:Само да спомена че Аз,Сашо (Converse от форума) и Стоян (Бригадата) си търсим транспорт към Пловдив за мача.
Converse написа:cena62 написа:Само да спомена че Аз,Сашо (Converse от форума) и Стоян (Бригадата) си търсим транспорт към Пловдив за мача.
Код: Избери всички
"Той каза на продуцентите на филма, че ще мине по червения килим, за да я спаси от неловко положение и от освирквания от страна на почитателките му"...
kartago написа:Миро, точно на тебе много ти благодаря, че ме нареди, че съм "лицемер" защото лично се извиних! Оооообаче! Когато момчето няма никаква вина, а едва ли не беше вече пред саморазправа! Ще се извиним и още как! Но, на тебе ти е от друга страна защото не си се занимавал с това, а аз го направих! И хайде не прави прибързани изводи, дай първо да поговорим и тогава коментирай, моля те!
МОМЧЕТА. ТУК Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИМ НА ТЕНИСЛАВ И СТОЯН - ФЕНОВЕ НА НЕФТОХИМИК.
Аз се извинявам на Стоян за това, че го упрекнах и няколко пъти го нарекох СтоЕнчо.
Ванка. Предай извиненията ни във вашия форум.
Подробности от мен и Петьо ( Картаго). На лични.
petkan написа:Та докъде стигна организацията за Пловдив?
Bartolomej написа:Изсипа се ена сурия пациенти, доставчици и навлеци .. ми ко да напрая така кат стани е най-кофти .. ма сега ще си полегна и ще си пийан второто кафе за деня с една студена водичка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта