Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 23 авг 2012 13:10

:mrgreen: ХУбу, след малко ще ти звънна пак ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 авг 2012 13:13

Гълъба сА прай на работен!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 авг 2012 13:21

cena62 написа:Само да спомена че Аз,Сашо (Converse от форума) и Стоян (Бригадата) си търсим транспорт към Пловдив за мача. :lol:

:)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 23 авг 2012 13:28

Converse написа:
cena62 написа:Само да спомена че Аз,Сашо (Converse от форума) и Стоян (Бригадата) си търсим транспорт към Пловдив за мача. :lol:

:)

Добри момчета сме :lol: послушни пътници! :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 авг 2012 13:36

Изсипа се ена сурия пациенти, доставчици и навлеци .. ми ко да напрая така кат стани е най-кофти .. ма сега ще си полегна и ще си пийан второто кафе за деня с една студена водичка :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 авг 2012 14:05

Код: Избери всички

"Той каза на продуцентите на филма, че ще мине по червения килим, за да я спаси от неловко положение и от освирквания от страна на почитателките му"...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 авг 2012 14:31

kartago написа:Миро, точно на тебе много ти благодаря, че ме нареди, че съм "лицемер" защото лично се извиних! Оооообаче! Когато момчето няма никаква вина, а едва ли не беше вече пред саморазправа! Ще се извиним и още как! Но, на тебе ти е от друга страна защото не си се занимавал с това, а аз го направих! И хайде не прави прибързани изводи, дай първо да поговорим и тогава коментирай, моля те!

Петьо , къде съм споменал за някой друг освен за себе си ??? Или пък съм нареждал когото и да било ... Но така написано
МОМЧЕТА. ТУК Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИМ НА ТЕНИСЛАВ И СТОЯН - ФЕНОВЕ НА НЕФТОХИМИК.
Аз се извинявам на Стоян за това, че го упрекнах и няколко пъти го нарекох СтоЕнчо.
Ванка. Предай извиненията ни във вашия форум.
Подробности от мен и Петьо ( Картаго). На лични.

излиза че извинението от всички ни ... Аз само се разграничих , защото не чувствам необходимост да го правя . Пак ще го напиша - НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМ . И понеже не съм лицемер - НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯ . Не ангажирам никой друг с мнението си , нито го налагам на околните ... Нямам претенции да съм модел за подражание , нито да налагам модел на поведение на други хора . Винаги можем да говорим , но това едва ли ще промени мнението ми , защото то е базирано собственото ми светоусещане ...
Не отричам мъжката постъпка на Тенислав да се срещне с вас . Поздравявам го и за това , че стъпил на принципна позиция и я защитава . Но не мога да му съчувствам , нито изпитвам вина за това , че родителите му са получили определени негативни емоции . Но нека да е ясно ... всичко което им се е случило на хората ( без да имат някаква вина между другото ) , което се е случило на него и което евентуално ще се случи занапред на него и близките му е плод на избора който той е направил . Изрично подчертавам , че не говоря за физическа саморазправа и друг вид тормоз от страна на феновете на Черноморец . Но Тенислав има информация , която може да помогне за разрешаване на случая и която той е решил да не споделя . Това е известно на полицията и не мога да знам как тя ще процедира . Пак повтарям , това което му се е случило , случва и ще се случва са последствия от избора който той е направил . Е , може да благодари за случващото се и на биячите ... Така или иначе е достатъчно голям за да знае , че всеки един избор който прави човек носи след себе си последствия , които са пряк резултат от направения избор ...
Колкото до срещите между феновете на Черноморец и Нефтохимик . Това е една много добра идея . Защото нещата които сближават феновете са повече от тези които ги разделят . Дори и бедите за двата отбора идват от едно и също място . Това обаче което се случи с Ники е ... така да се каже - тест за това доколко е надрастнат инстинкта на стадото и от двете страни . Защото като по-голям от мен много добре знаеш , че там където по една или друга причина не се получи СПРАВЕДЛИВОСТ и ПРАВОСЪДИЕ за всички виновни , обикновено се стига до ОТМЪЩЕНИЕ , където по правило страдат най-слабите и невинните .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 авг 2012 14:35

petkan написа:Та докъде стигна организацията за Пловдив?

Мен вече ме е страх да кажа , че ще идвам ... :mrgreen: Но поне за момента ситуацията е такава , че ще съм на линия ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 авг 2012 14:47

Организация има , ама чЛеновете нещо липсват

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 авг 2012 15:20

Bartolomej написа:Изсипа се ена сурия пациенти, доставчици и навлеци .. ми ко да напрая така кат стани е най-кофти .. ма сега ще си полегна и ще си пийан второто кафе за деня с една студена водичка :)

Баааа. Легнал ли работиш,бре ??? :shock: Къде е туй работно място ??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”