petkan написа:И такааааа, разбрах, че осем автобуса вече били пълни, а транспортната фирма нямала повече свободни![]()
Да вземем да се ориентираме и към железниците ли?
Ти па железниците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:И такааааа, разбрах, че осем автобуса вече били пълни, а транспортната фирма нямала повече свободни![]()
Bourgas написа:Слаш1912, готин ник. Мисля си аз, че няма да ви е лесно срещу нас, въпреки многото негативни коментари от нашите. Говорихме си вчера, че под напрежение играем по-добре, от колкото ако се опитваме да контролираме играта. Внимавайте за Куатара, Боли и ако съдя от последния мач и Паланков
ntodorov написа:slash1912 написа:Пичове,не че искам да ви се бъркам,ама темата е за мача Ботев- Черноморец,а дотук 6 страници няма почти нищо по нея!На мен ми се искаше да разбера нещо повече за отбора на Акулите от техните фенове.
И ние не знаем нищо за отбора си. Енигма си е за нас. Все още. Замирисва на футбол от тях, но не ухае, като миналата пролет да речем.
Как да го кажа. не ми идват точните думи, но определено сме отбор, който може да излъже всеки и накрая себе си...Без майтап.
За мача: Умерен оптимист съм, въпреки, че по природа съм реалист.
Мисля, че няма да загубим или, ако го направим ще бъде с един гол. Впрочем феновете на Левски в момента биха били най-добрия арбитър откъм спортно-техническата оценка на двата отбора.
kme7a написа:Някой няма ли да ходи с кола към Пловдив за мача?
Bourgas написа:kme7a написа:Някой няма ли да ходи с кола към Пловдив за мача?
Да, ще сме с коли май явно...
slash1912 написа:Мерси за инфото!Да ти върна жеста ще ти кажа,че и в двата мача влязохме трудно и нервно,но след това играта ни тръгна и създадохме доста голови положения.В атака и в средата на терена сме добре-внимание за Вандер Виейра ,Цветков и Неделев.В защита допускаме грешки,ако има преса.Поне аз така ги виждам нещата.Айде стига толкова,че ще ни биете
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта