ntodorov написа:BRF написа:mazut написа:Първо да кажа,че мнението не ми е с цел заяждане,ако някой му се стори такова...
Доколкото съм запознат полицията иска преди всеки мач в който ще се използват факли,димки и тн да се водят на опис при тях,не знам не го знаете,или досега не са ви искали,но при нас е така.Другия вариант е да се вкарат нелегално,примерно на нас преди 2 години за мача с Ботев не ни пуснаха всички факли и торба с нарязани вестници,но ги вкарахме нелегално,миналата година пак с Ботев не искаха да ни отпуснат повече от определена бройка и пак се наложи да стане по втория начин,100 на 100 и този сезон ще има подобни глупости,на първо време за мача в неделя.Не си мислете,че гостите са ги вкарали по различен начин,просто ченгетата изпълняват каквото им се нареди,дреме им на тях,че някой може да се запали,или да хвърли нещо по някой играч.Също не им пука кое е опасно и кое не,казали им,че не трябва да пускат определени неща и за да не си затормозяват празните глави е по-лесно да не пуснат нищо.Във вашата агитка има доста хора с голям стаж по стадионите,не знам защо не са ги свършили тези неща.
За нещата по време на мача също няма как да е по-различно като първо сте им създали някакви проблеми,а на мача сте 20-30 човека в този сектор,та те куките са колкото вас.Силно се съмнявам на нас да ни направят проблем къде стоим,а и да направят 1 път като видят,че няма как да контролират тълпата няма да си направят труда втори път.Въобще се замислете защо големите агитки нямат подобни проблеми.Все пак и те са хора и ги е страх от масата,не,че не могат и с по-голяма тълпа да се справят,но трябва да стават екшъните от последното "вечно" дерби на Герена с феновете на ЦСКА,но никой няма да се занимава заради едните комфети,или,че сте се качили на оградата при гола.
Точно този мач който даваш за пример оборва цялата ти теза.Бяхме 3500 души а ни изхвърлиха от стадиона!
Вальо...Не, че нещо, но пак да те попитам. Не сте ли много 3 500 човека ? Яла при нас. Там липсата ти трудно ще се усети, ама Гат дойдеш при нас присъствието ти ще се чувства, като небостъргач насред поляна. Значимо и голямо. ВЕрвай ми.
Ще бъда звезда