Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012
Много добре! Никой не казва, че трябва да е "едра" работа. Важното е всеки да е съпричастен 

[center]
[/center]

-
- Контакти:
petkan написа:Много добре! Никой не казва, че трябва да е "едра" работа. Важното е всеки да е съпричастен
Благодаря ти ! Ще го направя !
Владо, от една е бил прав човека, но не точно
Наистина трябва да почива определено време (ако кара по-малко от 4,5 часа, трябва да почива първо 15, после 30 минути, а ако кара 4,5 часа, трябва да направи голяма почивка от 45 минути), НО това не го оневинява да взема такива самосиндикални решение, да се обажда на Пътното, което НИКОГА не дава правилна информация. Казвам го, защото съм имал нещастието да си имам работа с тях и никога не са ми били полезни. Може би от всички тези организацийки само СБА е малко по- в час, но и те не са цвете за мирисане. Защо, мамка му, се минава по път, за който се знае, че е задръстен? Защо не се повярва на Коцето, който още в 11 сутринта разбра, че е дроб положението? Другото, защо се пуска шофьор, който не знае пътя до София? Защо се тръгва в 14:30, а не в 13:30, както беше уговорката? И то в събота, август месец... просто малък ужас. Лошото е, че не сте слезли още на магистралата на Карнобат, щяхте поне да се приберете по къщята. И другото нещо - който плаща, той поръчва музиката. Той буса може да е на Пешо, ама ако Гошо плати и каже от къде да се мине (разбира се, че не става дума за нарушаване на правила), се минава. За първи път чувам и за шофьори, които карат с по 80 км/ч и пускат по инерция... А за фирмата М-Бус, дъщерната й Ем ен Джи Травел и останалите от рода, не ми се говори, че полудявам... Жалко за вас, момчета, не знам какво да кажа... Коцето беше бесен снощи като се чухме, с Владо се чух в събота и тогава разбрах, че той като реши, ще се обади. Че моментът да говорим не беше тогава. С Миро се чух и той не е очарован, въпреки, че не е бил там.

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Това наистина е най-странната история която съм чел. Тръгване в почти 15:00 часа и каране със 80-90км/ч + 45 мин. почивка - ами тоя човек ви е взел парите за тоя дето духа. Пределно ясно е че ще го изпуснете в тоя вариант. Прости сметки са че Бургас - София е около 400км. като 280 са магистралата. С тая скорост няма как да стигнете за 4,5 часа. Оня ден се прибирахме от морето - Несебър - София за 4,5 часа, но на магистралата вървяхме със 150км/ч и без почивка естествено от 45 минути. И последно това че шофьора не се е поинтересувал и къде е стадиона и от къде е най-пряко да се мине за него е направо не сериозно и подигравка от негова страна. 20 човека да разчитат на теб и да ти дадат пари а ти да ги подведеш. Най-пряко и бързо е ако идваш от към Бургас изобщо да не влизаш по Цариградско шосе, а по околовръстното и влизане по ботевградско шосе откъм Ботевград/Варна за София. И след 2 км прав участък и 2-3 светофара сте точно до Герена , без въобще да влизате в големия софийски трафик. Но вече и да го мислим е след дъжд качулка.
Едва ли аз съм човека,който да коментира пътуване и екскурзии,но това е безумие. Цялата тази глупост ще отдръпне и без това малкото фенове от гостуванията. Жалко.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Не може да тръгнеш в 14:30, да не знаеш пътя, да пренебрегнеш изричната молба и съвет на човек, който е минал вече по пътя, не може да караш с 80-90 по магистралата, не може да спираш на отиване за 45 мин, а на връщане да не спираш (при все че си карал пак повече от 4,5 часа). Не може да предлагаш на връщане да шофираш ти, а на отиване да не го напшравиш. Не може да се въртиш като шугав 25 мин около стадиона и да не намериш входа, не може на всичкото отгоре да се базикаш с човек, дал си последните пари за екскурзията (който си е завъртял смените пртеди месец само и смао да дойде) цитирам : И*****е, досега мач пропускали ли сте? Е, сега успяхте. Не може да закъсняваш и всички в буса да са супер изнервени, а ти да пускаш по инерция по всяко нанадолнище - дори на тези по магиостралата (които са толкова нищожни, че е супер смешно да пускаш по инерция там)
След това да си говориш със друг себеподобен в контекст за мача: Ами, ще си мълчим ако ни питат....
Аз не обичам клюките и интригите, търпелив съм, но не и глупав. Затова просто, кратко и ясно ви казвам: друг път дори и не си помисляйте да ме питате за екскурзии
Един такъв резил ми стига!
След това да си говориш със друг себеподобен в контекст за мача: Ами, ще си мълчим ако ни питат....
Аз не обичам клюките и интригите, търпелив съм, но не и глупав. Затова просто, кратко и ясно ви казвам: друг път дори и не си помисляйте да ме питате за екскурзии

[center]Member of Old School Boys [/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Аз няма да коментирам злополучната "ексКУРзия" , само ще кажа .. . опитахме , не стана .
Не може до вечерта всеки да е сигурен ,че ще идва , а на уговорения час да го търсим и да каже , че имал работа .
Всеки знае , че има мач него ден и всеки си намира работа , само за да не дойде. Всеки се оправдава с летния сезон , с липсата на пари , че родителите не ги пускали (хора над 18 г.) ... после ще започне уюебния сезон и пак сега сме на у-ще не можем да идваме . Трагедията е пълна .
Аз също вече се отказвам от пътувания с втобуси , маршрутки , влакове и втобуси...
Не мога да разбера какво Ви пречи бе хора да сте до отбора си там на стадиона
Не може до вечерта всеки да е сигурен ,че ще идва , а на уговорения час да го търсим и да каже , че имал работа .
Всеки знае , че има мач него ден и всеки си намира работа , само за да не дойде. Всеки се оправдава с летния сезон , с липсата на пари , че родителите не ги пускали (хора над 18 г.) ... после ще започне уюебния сезон и пак сега сме на у-ще не можем да идваме . Трагедията е пълна .
Аз също вече се отказвам от пътувания с втобуси , маршрутки , влакове и втобуси...
Не мога да разбера какво Ви пречи бе хора да сте до отбора си там на стадиона

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Koфти работа Владко. Още, когато се чухме в Стара Загора към 19.10 часа ми стана ясно, че няма да стигнете. Да бяхте обърнали още там.
Към 80-тата минута, когато Томето Русев каза по Дарик, че имало две коли хора от Бургас ми стана ясно, че не сте и няма да влезете на стадиона. Шибана работа.
Все си мисля, че и началния час на тръгване е бил доста ларж. Път е. Гони се "задача". Така и така се губи деня. В 14 часа да бяхте тръгнали с 40 минути задължителна почивка и близо 30 минути организация и проверка на стадиона пак са си рисковани. Каквито и магистрали да ни построят никога не трябва да забравяме, че сме си жители на една абсурдна държава ( с малко д). Ако бяхме нормални хора ( не мазохисти) някой буден мозък ( който и без това получава пари за това) можеше да отклонява движението през Айтос да речем или да предупреждава водачите за тези задръствания там. Избор в началото на магистралата винаги има. Но това е друга тема. Когато не можем да променим държавенцето, трябва да се съобразяваме с коварностите, които ни предлага.
ПС: Владко. Съжалявам за случката. Вальо BRF имаше подобни изживявания същия ден, но определено е достигнал целта си макар и с 25 минути закъснение.
[offtopic]Аз продължавам да се ядосвам на подобна тема. Оня ден в сряда 08 август, малко преди обяд посред 35 градусова жега според Целзий ми се наложи да пътувам на юг от Бургас. Съчетавах полезното с приятното, но за полезното гонех час..."Попаднах" в капан на КПП -то на изхода от града - посока Созопол, където двама полицая материализираха "идеята" на нечия "умна" тиква. Тоест - бяха преградили едната изходна лента на пътя, а в другата отбиваха коли за проверка.
Единственото място, където можеше да се минава беше през разширението на КПП-то. Тези, които се включвахме от колелото трябваше да се "разбираме" с тези, които чакаха на новия надлез и да се уповаваме САМО на тяхната доброта и толерантност за да ни пропуснат за тяхна сметка... Да, ама не. Хората бързаха за лайняния гьол и не отстъпваха. И си представете, каква опашка се оформяше. Двамата жандармеристи гледаха победоносно и се чувстваха значими, като галски петли сред кокошки - джинки, докато простосмъртните наредени в колонки се псувахме помежду си, а на импровизирания "пропуск" гледахме униформените с благодатни лица, като на Мона Лиза.... Кой, каквото да ми говори ниЙ сме си проста и овча нация с ВЕЧЕ мутирал ген, а тъпотията дори на един от нас( който със сигурност не е на мястото си) е способна да накара други хиляди да страдат или да бъхтят заради нещо лишено от смисъл, логика и грам идея в името на пълния абсурд.[/offtopic]
ПС: Преди да напиша този поуст бяха изписани много мнения преди него. Сигурно се повтарям с някого. Дано не звуча сухо. Прочетох подробностите от Владко. Половината неща, които съм написал - губят смисъл. Съжалявам за тази случка още повече.
Към 80-тата минута, когато Томето Русев каза по Дарик, че имало две коли хора от Бургас ми стана ясно, че не сте и няма да влезете на стадиона. Шибана работа.
Все си мисля, че и началния час на тръгване е бил доста ларж. Път е. Гони се "задача". Така и така се губи деня. В 14 часа да бяхте тръгнали с 40 минути задължителна почивка и близо 30 минути организация и проверка на стадиона пак са си рисковани. Каквито и магистрали да ни построят никога не трябва да забравяме, че сме си жители на една абсурдна държава ( с малко д). Ако бяхме нормални хора ( не мазохисти) някой буден мозък ( който и без това получава пари за това) можеше да отклонява движението през Айтос да речем или да предупреждава водачите за тези задръствания там. Избор в началото на магистралата винаги има. Но това е друга тема. Когато не можем да променим държавенцето, трябва да се съобразяваме с коварностите, които ни предлага.
ПС: Владко. Съжалявам за случката. Вальо BRF имаше подобни изживявания същия ден, но определено е достигнал целта си макар и с 25 минути закъснение.
[offtopic]Аз продължавам да се ядосвам на подобна тема. Оня ден в сряда 08 август, малко преди обяд посред 35 градусова жега според Целзий ми се наложи да пътувам на юг от Бургас. Съчетавах полезното с приятното, но за полезното гонех час..."Попаднах" в капан на КПП -то на изхода от града - посока Созопол, където двама полицая материализираха "идеята" на нечия "умна" тиква. Тоест - бяха преградили едната изходна лента на пътя, а в другата отбиваха коли за проверка.

ПС: Преди да напиша този поуст бяха изписани много мнения преди него. Сигурно се повтарям с някого. Дано не звуча сухо. Прочетох подробностите от Владко. Половината неща, които съм написал - губят смисъл. Съжалявам за тази случка още повече.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Koфти работа Владко. Още, когато се чухме в Стара Загора към 19.10 часа ми стана ясно, че няма да стигнете. Да бяхте обърнали още там.
[offtopic]Аз продължавам да се ядосвам на подобна тема. Оня ден в сряда 08 август, малко преди обяд посред 35 градусова жега според Целзий ми се наложи да пътувам на юг от Бургас. Съчетавах полезното с приятното, но за полезното гонех час..."Попаднах" в капан на КПП -то на изхода от града - посока Созопол, където двама полицая материализираха "идеята" на нечия "умна" тиква. Тоест - бяха преградили едната изходна лента на пътя, а в другата отбиваха коли за проверка.Единственото място, където можеше да се минава беше през разширението на КПП-то. Тези, които се включвахме от колелото трябваше да се "разбираме" с тези, които чакаха на новия надлез и да се уповаваме САМО на тяхната доброта и толерантност за да ни пропуснат за тяхна сметка... Да, ама не. Хората бързаха за лайняния гьол и не отстъпваха. И си представете, каква опашка се оформяше. Двамата жандармеристи гледаха победоносно и се чувстваха значими, като галски петли сред кокошки - джинки, докато простосмъртните наредени в колонки се псувахме помежду си, а на импровизирания "пропуск" гледахме униформените с благодатни лица, като на Мона Лиза.... Кой, каквото да ми говори ниЙ сме си проста и овча нация с ВЕЧЕ мутирал ген, а тъпотията дори на един от нас( който със сигурност не е на мястото си) е способна да накара други хиляди да страдат или да бъхтят заради нещо лишено от смисъл, логика и грам идея в името на пълния абсурд.[/offtopic]
Нали съм упорит Бургас-Карнобат(задръстена магистрала)Лозарево-Шумен-Омуртаг-В.Търново-Ловеч