Бях на мача, но в сектор В. И преди някои да се нахвърлят с обвинения ще кажа, че бях съвсем сам пред касите на стадиона 20 без 10. Изчаках да няма криминално изглеждащи левскари, наредих се и исках билет за сектора на гостите, казаха ми, че не продават и ме насочиха към друга каса, преди да я стигна някви полицаи на входа ме спряха - пил ли си - ми две бири съм пил - ми не можеш да влезеш. Обяснения, че нищо ми няма (видимо), обаче тс. Една майна наум и взех да обикалям.. върхах се на първата каса, взех си билет за В сектор и влязах в 20,25.
Иначе за мача - добре стояха нашите, но последния половин час ми изглежаха много тромави и изморени. Куатра ми направи много добро впечатление, има техника в това момче. Боли се бореше доста, шанса само го размина с гола. Гаел доста грешки направи, макар да личеше, че е научен на футбол. Има технични и добри футболисти в състава, аз съм оптимист. Надявам се в следващите мачове да задържаме повече топката и да правим по-малко грешни пасове още в средата на терена, защото вчера това малко куцаше. По пътя на логиката цска трябва да загуби с разлика.
Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: Левски София-Черноморец Бургас 11.08.2012
Тодоор написа:Бях на мача, но в сектор В. И преди някои да се нахвърлят с обвинения ще кажа, че бях съвсем сам пред касите на стадиона 20 без 10. Изчаках да няма криминално изглеждащи левскари, наредих се и исках билет за сектора на гостите, казаха ми, че не продават и ме насочиха към друга каса, преди да я стигна някви полицаи на входа ме спряха - пил ли си - ми две бири съм пил - ми не можеш да влезеш. Обяснения, че нищо ми няма (видимо), обаче тс. Една майна наум и взех да обикалям.. върхах се на първата каса, взех си билет за В сектор и влязах в 20,25.
Иначе за мача - добре стояха нашите, но последния половин час ми изглежаха много тромави и изморени. Куатра ми направи много добро впечатление, има техника в това момче. Боли се бореше доста, шанса само го размина с гола. Гаел доста грешки направи, макар да личеше, че е научен на футбол. Има технични и добри футболисти в състава, аз съм оптимист. Надявам се в следващите мачове да задържаме повече топката и да правим по-малко грешни пасове още в средата на терена, защото вчера това малко куцаше. По пътя на логиката цска трябва да загуби с разлика.
Кажи за пропуска на черния,толкова ли беше фрапиращ? Щото коментатора по Дарик откачи,каза че това е 100% гол-от 5 метра Юсуф ли е,къв е е пропуснал.............
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
-
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Тодоор написа:Бях на мача, но в сектор В. И преди някои да се нахвърлят с обвинения ще кажа, че бях съвсем сам пред касите на стадиона 20 без 10. Изчаках да няма криминално изглеждащи левскари, наредих се и исках билет за сектора на гостите, казаха ми, че не продават и ме насочиха към друга каса, преди да я стигна някви полицаи на входа ме спряха - пил ли си - ми две бири съм пил - ми не можеш да влезеш. Обяснения, че нищо ми няма (видимо), обаче тс. Една майна наум и взех да обикалям.. върхах се на първата каса, взех си билет за В сектор и влязах в 20,25.
Кажи за пропуска на черния,толкова ли беше фрапиращ? Щото коментатора по Дарик откачи,каза че това е 100% гол-от 5 метра Юсуф ли е,къв е е пропуснал.............
Ваньо, Юсуф е същия този Куатара, за който пише колегата.
ntodorov написа:subzero написа:Devian написа:Момци, споделете какво е станало със закъсалите. Надявам се всичко да е наредЗа мача прочетох набързо, доколкото разбрах сме имали по чистите положения. Ако някой го е гледал на живо или по Скат нека анализира доколкото може. Изядох си ноктите докато вляза в обхват и успея да разбера нещо. Много странна защитна формация
Ми що странна ?? То няма кой. Ники Николов вероятно е контузен,щото не е в групата.
Петьо на "Хепи" ли си ? Отбора с вас ли е ?
Заради независещи от нас проблеми мача го изтървахме (можехме да хванем последните 10 минути,но полицията не ни пусна),иначе се видяхме с футболистите,можех да говоря на бързо с Венко който каза че Левски не са играли кой знае какъв футбол но са имали доста центрирания,а в ответна атака на Черноморец са ни вкарали гола,а нашите също не са се дали без бой.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Юсуф направи няколко добри рейда по фланга + един финт за учебниците по футбол, малко след по4ивката имаше 100% положение влезе по диагонала в наказателното сам срещу Илиев, но пропусна. Пет минути преди края и Боли направи голям пропуск, но следващите мачове ще се реваншират. На мен не ми харесаха Паланков и Цонков, просто нямаше синхрон между тях и нападението ни, там губехме топката. И пак да кажа, дано влязат по-бързо в кондиция, в края на мача личеше, че издишаме. И, за да не изглеждам като критик, които само се оплаква, ще кажа, 4е след тези 65 минути които гледах (след 25та влязах), впечатленията ми са повече положителни, от колкото отрицателни. В крайна сметка, стояхме добре на терена, показахме желание и техника, гостувахме не на Гигант Беляне,а на Левски и не на последно място - това е първи мач след една, както каза Херо, неприятна предсезонна подготовка. Извинявам се на всички, които бяха на мача. Исках да бъда при вас, но неуспях, съжалявам, за следващото софийско гостуване ще се реванширам.
- Bartolomej
- Контакти:
Един гол да бяхме им мушнали и край на мача
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:Един гол да бяхме им мушнали и край на мача
Точно,затова се учудих на думите на Чилика,че нямало как,трябвало да се съобразим,че играем срещу Левски,а те големия отбор са на един гол разстояние да свият байряците

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- калпазанчо
- Контакти:
За причините да закъснеем мога да говоря доста, но ще съм кратък, дори ще си позвопля да съм болезнено откровен, пък дори и да обидя някой, който не може да се защити, понеже не влиза в този форум...
Няколко часа преди да потеглим ми се обади Коцето да ме предупреди, че се намира на магистралата на Карнобат. Адското задръстване - каране с не повече от 5 км в час...Посъветва ни да минем през Грудово-Ямбол и оттам право на магистралата...
Около 40 мин. след това се обади Петьо със същата цел. Потвърдих, че ще минем оттам....
Тръгването трябваше да е 14 часа....Докато се съберат всички - 14:30 (1ва причина) Преди всичко да вметна че модела ве Фолксваген ТДИ (ДИ-то са с червено - за разбирателите - доста мощен двигател - споменавам го умишлено). Обяснявам на всички че има задръстване и сме посъветвани от КОцето и Петьо да минем оттам. Първоначално всички са съгласни, аз отивам до ъгъла и след малко ми съобщават, че ще се мине по царския път.....Защото някой се обадил на Пътна обстановка - и оттам казали, че колите са изтеглени...(2 причина) Напомням пак, че ще има проблеми - всички обаче са единодушни че ще се мине през Карнобат. Като причина - пътя Грудово - Ямбол бил лош...Естествено че няма как да се противопоставя на мнозинството. Още тръгваме от кафе Ултра - и шофьора пита на светофара на Електрото - накъде да карам (1ва сигнална лампа). Викам - ами към София! А той - наляво или надясно....?
Влизаме на магистралата - бая оживено и вали дъжд. Свива ми се стомаха - предчуствам какво ни чака. Последните 5 км от магистралата задръстване. Минават ни отляво и отдясно - нашия шофьор си седи в неговата лента и хал хабер си няма, че бързаме за София...Изпревариха ни няколко пътнически автобуса в аварийната лента! И така задръстване до Петолъчката...Естествено че нито веднъж не изпреварихме колоната, въпреки постоянните ни подмятания към шофьора! (3 причина) Сервирано ни бе, че ще спрем да почиваме заради тахошайбата 40 мин! Казвам, ааа не ще пропуснем. Едно от момчетата (последствие всичко ми се изясни и разбрах за какво всъщност става дума) ми каза, че няма вариант да пропуснем. Всички казваме : ааааааа, не най-много 15 мин. Караме по магистралата с 80 до 90 км/час !!!!! Всички мрънкаме да кара по-бързо. Същото момче (Иван) скача на нож: ааа, не разбрал съм се да кара с макс 90 км...няма кой да плаща актовете..(4 причина) Към този час още не съм загрял какво става..Спираме на една отбивка малко след Стара Загора. Шофьора е твърд и отстоява 40 м ин...Вече на всички ни е ясно, че няма да стигнем за мача, въпроса е с колко ще закъснеем.
Няколко часа преди да потеглим ми се обади Коцето да ме предупреди, че се намира на магистралата на Карнобат. Адското задръстване - каране с не повече от 5 км в час...Посъветва ни да минем през Грудово-Ямбол и оттам право на магистралата...
Около 40 мин. след това се обади Петьо със същата цел. Потвърдих, че ще минем оттам....
Тръгването трябваше да е 14 часа....Докато се съберат всички - 14:30 (1ва причина) Преди всичко да вметна че модела ве Фолксваген ТДИ (ДИ-то са с червено - за разбирателите - доста мощен двигател - споменавам го умишлено). Обяснявам на всички че има задръстване и сме посъветвани от КОцето и Петьо да минем оттам. Първоначално всички са съгласни, аз отивам до ъгъла и след малко ми съобщават, че ще се мине по царския път.....Защото някой се обадил на Пътна обстановка - и оттам казали, че колите са изтеглени...(2 причина) Напомням пак, че ще има проблеми - всички обаче са единодушни че ще се мине през Карнобат. Като причина - пътя Грудово - Ямбол бил лош...Естествено че няма как да се противопоставя на мнозинството. Още тръгваме от кафе Ултра - и шофьора пита на светофара на Електрото - накъде да карам (1ва сигнална лампа). Викам - ами към София! А той - наляво или надясно....?
Влизаме на магистралата - бая оживено и вали дъжд. Свива ми се стомаха - предчуствам какво ни чака. Последните 5 км от магистралата задръстване. Минават ни отляво и отдясно - нашия шофьор си седи в неговата лента и хал хабер си няма, че бързаме за София...Изпревариха ни няколко пътнически автобуса в аварийната лента! И така задръстване до Петолъчката...Естествено че нито веднъж не изпреварихме колоната, въпреки постоянните ни подмятания към шофьора! (3 причина) Сервирано ни бе, че ще спрем да почиваме заради тахошайбата 40 мин! Казвам, ааа не ще пропуснем. Едно от момчетата (последствие всичко ми се изясни и разбрах за какво всъщност става дума) ми каза, че няма вариант да пропуснем. Всички казваме : ааааааа, не най-много 15 мин. Караме по магистралата с 80 до 90 км/час !!!!! Всички мрънкаме да кара по-бързо. Същото момче (Иван) скача на нож: ааа, не разбрал съм се да кара с макс 90 км...няма кой да плаща актовете..(4 причина) Към този час още не съм загрял какво става..Спираме на една отбивка малко след Стара Загора. Шофьора е твърд и отстоява 40 м ин...Вече на всички ни е ясно, че няма да стигнем за мача, въпроса е с колко ще закъснеем.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Владо,давай,бе. Тъкмо стана интересно. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
калпазанчо написа:За причините да закъснеем мога да говоря доста, но ще съм кратък, дори ще си позвопля да съм болезнено откровен, пък дори и да обидя някой, който не може да се защити, понеже не влиза в този форум...
Какво можем да кажем ... съдба