Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Иванов93
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Иванов93 » 02 авг 2012 13:51

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Ами взимай си отношение бе Миро. Нали затова е форум.
Само не прави такива генерални изводи от един мач. Всички сме в еуфория от вчерашната победа /и игра/, но чак пък да ги отписваш тримата :o
Г. Братоев почти напълно замести Жеков, но ако играта му не потръгне, както често се случваше или пък се контузи? Ко прайм? А с изказването за Казийски направо ме шокираш :o, затова и няма да се опитвам да ти отговарям. Стойчев. Доказан треньор от световна класа! Добре, хайде да речем, че можем и без него, но защо оная миризлива гад Лазаров изгони като мръсно коте Силвано Пранди, а после назначи него? Коли и беси както му е удобно и който му е неудобен! 18 години на власт :!: Хайде холан!

Мачовете са два ... ама как да е . Базирам се на факти - с Казийски България не е участвала на Олимпийски игри . Без него се класира и към момента играе добре . Радо Стойчев ... подсети ме за неговите успехи като национален треньор ! И Гуардиола го нарочиха за гений ... но ще ми е интересно да го видя какво ще направи начело на националния отбор на Шотландия например. Или на Ейре , или на България ако искаш ... Жеков е на 32 години - той ли е бъдещето на отбора ? Братоев със сигурност ще има много слаби моменти в кариерата си като национал ( дано да са от другия месец нататък ) . Когато се случи , ще берем ядове ... или ще се отвори възможност за изява на друг млад играч . Но ако Жеков е в отбора , младите играчи ще гледат националния отбор по телевизията . Не за друго ... а защото Жеков е аверче на Казийски . А самия Казийски е воден за носа от клубния си треньор като панаирджийска мечка . Защо Казийски не се оттегли от националния отбор преди това да направи Стойчев ? Или едва тогава е проумял , че Лазаров не става за ръководител ? Кои са те , че да казват кой ще е президент на федерацията ? Че и ултиматуми ще поставят . Каква е гаранцията , че ще харесат наследника на Лазаров ? Хипотетично - преди световното може пак да обявят бойкот , защото са недоволни от нещо . И така нататък ... Националния отбор на България не е култивирана среда в която някой играч ДА ИЗПЪКВА . За сметка на съотборниците си . И да се сърди и да прави демонстрации , когато не е подадено на него за завършващия удар . Дори този играч да се казва Матей Казийски ( най-добрия български волейболист който съм гледал ) . Дилемата е проста - или ще имаме Казийски + произволни 5 играча ... или ще имаме ОТБОР . Ако Матей преглътне звездоманията която го е обзела , има място в отбора . Като един от националите . Но нищо повече . Понякога за доброто на мнозинството е нужно да се жертва някоя личност . Или тя го прави доброволно , като постави нуждите на мнозинството пред егото си ... или то се освобождава от нея . Не напразно дадох примера със Стоичков . Навремето Шустер и Кройф се отказаха от националните си отбори и никой не успя да ги върне .Стоичков и Пенев обявиха , че няма да играят за България докато треньор е Христо Бонев ... а когато отбора почти се класира за световното през 1998-а , типично по женски , някои хора си плюха на физиономията и с букетчета отидоха да се молят да ги вземат в отбора . Сега Стойчев и Казийски не харесват начина по който се управлява федерацията ... ами ако наследника на Лазаров се окаже същия боклук . Обаче попада в приятелския кръг на Стойчев и КО ?

Да ти имам "фактите" в Пекин БЪЛГАРИЯ УЧАСТВА С КАЗИЙСКИ,ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ НА МАТЕЙ БЕШЕ СРЕЩУ ФРАНЦИЯ СЛЕД КОЙТО СЕ КЛАСИРАХМЕ ЗА ОЛИМПИАДАТА В ЛОНДОН.Как така сме се класирали без него "ей Богу"

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 14:26

petkan написа:
subzero написа:Момчета,искам да помоля за нещо.... Моя приятел Георги(дето беше днес на мача) остана без работа и вече близо месец не може да намери. Нека някой,ако има някой познат или чуе нещо да ми звънне или пише на ЛС. Мерси !! ;)

Търси се човек за управител на фен клуб “Черноморец Бургас“ ;)

Това е нещо ново за мен. За подробности ти ли си човека??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 02 авг 2012 15:04

Да разбирам ли,че сте на фаза откриване на фенклуб.Има ли вече яснота къде ,що,кой?
п.с.Има едно добро помещение може да ми пише някой на лични ако сериозно сте се заели.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 авг 2012 15:25

Момчета някой да знае добър хирирг в Бургас? Вчера ходихме с жена ми при др Зикидис и ни трябва още едно мнение.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2012 15:26

ivan56 написа:Момчета някой да знае добър хирирг в Бургас? Вчера ходихме с жена ми при др Зикидис и ни трябва още едно мнение.

Еми да не те отчайвам, ама най-близките добри хирурзи са във Варна. Кажи какъв специалист търсиш, може да помогнем.
b.s.crew написа:Да разбирам ли,че сте на фаза откриване на фенклуб.Има ли вече яснота къде ,що,кой?
п.с.Има едно добро помещение може да ми пише някой на лични ако сериозно сте се заели.

Напиши ми го на лични къде е.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 авг 2012 15:55

Bourgas написа:
ivan56 написа:Момчета някой да знае добър хирирг в Бургас? Вчера ходихме с жена ми при др Зикидис и ни трябва още едно мнение.

Еми да не те отчайвам, ама най-близките добри хирурзи са във Варна. Кажи какъв специалист търсиш, може да помогнем.
b.s.crew написа:Да разбирам ли,че сте на фаза откриване на фенклуб.Има ли вече яснота къде ,що,кой?

Напиши ми го на лични къде е.

Съмнява се за нещо като херния ама не било точно херния,че мисълта ми беше за още една консултация с читав хирург.Ако и той потвърди вече да мислим за операция.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 02 авг 2012 15:58

Идеалната локация е Акациите или Комлука,тъкмо и наема ще е по-малко.Пък и на повечето привърженици ще им е близко и удобно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2012 16:08

xadez написа:

Идеалната локация е Акациите или Комлука,тъкмо и наема ще е по-малко.Пък и на повечето привърженици ще им е близко и удобно.

Аз съм навит да е в Акациите, близко до стадиона, на който да си играем мачовете. И да тръгваме с коли от ВИП комплекса в Лазур.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2012 16:15

Иване, не мога да помогна. Имам някакви познати във Варна, но са далеч от тая материя и не мога да ти дам адекватен съвет... :(

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 авг 2012 18:07

Ся в крайна сметка тос тенисистчето Стоян Николов "фенчето на Нефтохимик" ли е бил двете момиченца снощи след мача ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”