Искам си Акаунта написа:petkan написа:Ами взимай си отношение бе Миро. Нали затова е форум.
Само не прави такива генерални изводи от един мач. Всички сме в еуфория от вчерашната победа /и игра/, но чак пък да ги отписваш тримата![]()
Г. Братоев почти напълно замести Жеков, но ако играта му не потръгне, както често се случваше или пък се контузи? Ко прайм? А с изказването за Казийски направо ме шокираш, затова и няма да се опитвам да ти отговарям. Стойчев. Доказан треньор от световна класа! Добре, хайде да речем, че можем и без него, но защо оная миризлива гад Лазаров изгони като мръсно коте Силвано Пранди, а после назначи него? Коли и беси както му е удобно и който му е неудобен! 18 години на власт
Хайде холан!
Мачовете са два ... ама как да е . Базирам се на факти - с Казийски България не е участвала на Олимпийски игри . Без него се класира и към момента играе добре . Радо Стойчев ... подсети ме за неговите успехи като национален треньор ! И Гуардиола го нарочиха за гений ... но ще ми е интересно да го видя какво ще направи начело на националния отбор на Шотландия например. Или на Ейре , или на България ако искаш ... Жеков е на 32 години - той ли е бъдещето на отбора ? Братоев със сигурност ще има много слаби моменти в кариерата си като национал ( дано да са от другия месец нататък ) . Когато се случи , ще берем ядове ... или ще се отвори възможност за изява на друг млад играч . Но ако Жеков е в отбора , младите играчи ще гледат националния отбор по телевизията . Не за друго ... а защото Жеков е аверче на Казийски . А самия Казийски е воден за носа от клубния си треньор като панаирджийска мечка . Защо Казийски не се оттегли от националния отбор преди това да направи Стойчев ? Или едва тогава е проумял , че Лазаров не става за ръководител ? Кои са те , че да казват кой ще е президент на федерацията ? Че и ултиматуми ще поставят . Каква е гаранцията , че ще харесат наследника на Лазаров ? Хипотетично - преди световното може пак да обявят бойкот , защото са недоволни от нещо . И така нататък ... Националния отбор на България не е култивирана среда в която някой играч ДА ИЗПЪКВА . За сметка на съотборниците си . И да се сърди и да прави демонстрации , когато не е подадено на него за завършващия удар . Дори този играч да се казва Матей Казийски ( най-добрия български волейболист който съм гледал ) . Дилемата е проста - или ще имаме Казийски + произволни 5 играча ... или ще имаме ОТБОР . Ако Матей преглътне звездоманията която го е обзела , има място в отбора . Като един от националите . Но нищо повече . Понякога за доброто на мнозинството е нужно да се жертва някоя личност . Или тя го прави доброволно , като постави нуждите на мнозинството пред егото си ... или то се освобождава от нея . Не напразно дадох примера със Стоичков . Навремето Шустер и Кройф се отказаха от националните си отбори и никой не успя да ги върне .Стоичков и Пенев обявиха , че няма да играят за България докато треньор е Христо Бонев ... а когато отбора почти се класира за световното през 1998-а , типично по женски , някои хора си плюха на физиономията и с букетчета отидоха да се молят да ги вземат в отбора . Сега Стойчев и Казийски не харесват начина по който се управлява федерацията ... ами ако наследника на Лазаров се окаже същия боклук . Обаче попада в приятелския кръг на Стойчев и КО ?
Да ти имам "фактите" в Пекин БЪЛГАРИЯ УЧАСТВА С КАЗИЙСКИ,ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ НА МАТЕЙ БЕШЕ СРЕЩУ ФРАНЦИЯ СЛЕД КОЙТО СЕ КЛАСИРАХМЕ ЗА ОЛИМПИАДАТА В ЛОНДОН.Как така сме се класирали без него "ей Богу"