Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 26 юли 2012 19:07

ntodorov написа:Владко. С риск да прозвучи злобно ще вметна приказката на старите хора, че: "Рано или късно, добро или зло - всичко се връща на този свят".
Този път се върна по-рано и за да ни е гадно се случи на точния отбор, но на неправилното място. Много ми се щеше крейзитата да изпитат снощния усет, само, че в Бургас на стадион Лазур пред нашите погледи...По закона на Мърфи - не се случи така, а губещите освен Лудогорец сме и ние, като българи. Кофти.
ПС: Иначе, като си припомня моментите, как публиката в Разград ни обиждаше, сочеше с неприлични жестове, как се пускаха пръскачките в нашето поле при загрявката, когато ни държаха, като животни на оня пек, как стадиона освиркваше и искаше линч за Херо, как публиката им хвърляше предмети по Траян покрай тъч линията превит от болка ( Траян не знае що е то симулацията ) , как публиката им ни правеше теманета, когато измислена дузпа на пастата пречупи отбора ни, как заради незачитане на куп нарушения срещу нас( включая и контузията на Асис, подсечен сам срещу вратаря), а всяко падане в и около наказателното ни поле се свиреше от Пастата, как беше убит дори и мерака у нас, като публика, как...Още много мога да пиша... А с оглед на горе - описаното няма, за какво да съжалявам от снощи, но пусто - БГ отбор си е да го еВа. Как да не ми трепка?

Съгласен! На 100%! Отпада ми писането ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юли 2012 19:12

Отивам на барбекю в село Рудник, щото мойте форумни братя не ме поканиха, си намерих извънфорумните за тази цел :) Като се върна и имам време и за Бейбито ше пиша, и за Асанчо ;)
П.П. Кмете, добре дошъл и като нов да знаеш, пием ракия! Приятно черпене 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 26 юли 2012 19:13

Акули,благодаря ви за информацията ,която подавате за любимия отбор ежедневно,най-вече благодаря на Нейчо за изчерпателните коментари на контролните срещи /все едно съм бил там/.Поради сезонна ангажираност не съм в Бургас и благодарение на вас съм в течение на всичко ,което става в отбора.Благодаря ви и продължавайте да пишете!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 26 юли 2012 19:14

Здравей ,казвам се Екатерина Аргатска и работя в ПСФК Черноморец Бургас и ти пиша с молба да не разпространяваш невярна информация. В понеделник на Охлюва няма да се представят новите ни екипи на Legea, защото още не са пристигнали фенските стоки за продажба. Децата ще бъдат облечени с тениски на Черноморец с акули и още няколко вида с каквито разполагаме. Ако можеш премахни погрешното изречение, че нe е хубаво да заблуждаваме хората. Благодаря предварително!
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 юли 2012 19:16

калпазанчо написа:Петьо (петкан), доколкото разбрах с КОцето ще ти гостуваме тази вечер. НЕ знам ти дали знаеш...

Сега го прочитам, но преди малко се чух с Коцето и разбрах, че гостуването ви се е отменило.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 юли 2012 19:20

калпазанчо написа:
petkan написа:
калпазанчо написа:Така е, мисля че ни трябва място, на което да се легитимираме на първо място. Има мн запалени фенове, които не се припознават с тези от колибката до НХК-то (не всичките де, ама все пак). С к ойто и да говоря - всеки едно и също - недейте взимайте това заведение - ще си набиете мечки...
Трябва да има място, на което да дойдеш, да обелиш два лафа със себеподобни, да ти е приятно, уютно, дори да си непознат, да те заговорят, да те приобщят, да има хора с висока обща култура, с които да има какво да си кажеш...Да се сплотяваме в трудни моменти, да се увеличаваме и да се надъхваме преди мачове, да правим срещи с футболистите, да ги надъхваме и така....

Предложения Владко, конкретни предложения ;)

За помещение ли предложения или...?

Аха. Но да не е в блок или кооперация, че нали се сещаш какви проблеми следват.

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 26 юли 2012 19:30

Bourgas написа:Отивам на барбекю в село Рудник, щото мойте форумни братя не ме поканиха, си намерих извънфорумните за тази цел :) Като се върна и имам време и за Бейбито ше пиша, и за Асанчо ;)

Благодаря за топлото посрещане...Освен да ви кажа bonjour на всички и за мача в Събота Семкаджии да не виждам на стадиона само Бира и хапещи акули.Най-добро впечетление ми прави Исуф Куатара има нужното самочуствие и не се церемони да отправя изстрели и с неудобният му ляв крак.Проблема със статичните пак ще ни тормози цял сезон за жалост!!!Трябва да се намери някой по-добър от Цоньо :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2012 19:37

kme7a написа:
Bourgas написа:Отивам на барбекю в село Рудник, щото мойте форумни братя не ме поканиха, си намерих извънфорумните за тази цел :) Като се върна и имам време и за Бейбито ше пиша, и за Асанчо ;)

Благодаря за топлото посрещане...Освен да ви кажа bonjour на всички и за мача в Събота Семкаджии да не виждам на стадиона само Бира и хапещи акули.Най-добро впечетление ми прави Исуф Куатара има нужното самочуствие и не се церемони да отправя изстрели и с неудобният му ляв крак.Проблема със статичните пак ще ни тормози цял сезон за жалост!!!Трябва да се намери някой по-добър от Цоньо :)

Добре дошъл и от мен. Идвай при нас на мачовете. Предполагам знаеш, къде сме. Може и да се познаваме де. Пиши на воля и се кефи с нас.
Пък Тошко (Bourgas) не го слушай - той капка алкохол не близва. Само плаши. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 юли 2012 19:41

2000 червени верни фенове на стадиона :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 26 юли 2012 19:44

ntodorov написа:
kme7a написа:

Добре дошъл и от мен. Идвай при нас на мачовете. Предполагам знаеш, къде сме. Може и да се познаваме де. Пиши на воля и се кефи с нас.
Пък Тошко (Bourgas) не го слушай - той капка алкохол не близва. Само плаши. :P

Възможно е да сме се виждали бях на всички контроли досега.Момчето което ходи до "Гнездото на Акули" за мача с Калиакра.Ама...не може в 15:00 да ми пускаш публикация,че мача ще се играе на Лазур :( Ама вади го тоя ФИЛИПОВ е ... вади го е ...

Върни се в “Черноморец”