ntodorov написа:Владко. С риск да прозвучи злобно ще вметна приказката на старите хора, че: "Рано или късно, добро или зло - всичко се връща на този свят".
Този път се върна по-рано и за да ни е гадно се случи на точния отбор, но на неправилното място. Много ми се щеше крейзитата да изпитат снощния усет, само, че в Бургас на стадион Лазур пред нашите погледи...По закона на Мърфи - не се случи така, а губещите освен Лудогорец сме и ние, като българи. Кофти.
ПС: Иначе, като си припомня моментите, как публиката в Разград ни обиждаше, сочеше с неприлични жестове, как се пускаха пръскачките в нашето поле при загрявката, когато ни държаха, като животни на оня пек, как стадиона освиркваше и искаше линч за Херо, как публиката им хвърляше предмети по Траян покрай тъч линията превит от болка ( Траян не знае що е то симулацията ) , как публиката им ни правеше теманета, когато измислена дузпа на пастата пречупи отбора ни, как заради незачитане на куп нарушения срещу нас( включая и контузията на Асис, подсечен сам срещу вратаря), а всяко падане в и около наказателното ни поле се свиреше от Пастата, как беше убит дори и мерака у нас, като публика, как...Още много мога да пиша... А с оглед на горе - описаното няма, за какво да съжалявам от снощи, но пусто - БГ отбор си е да го еВа. Как да не ми трепка?
Съгласен! На 100%! Отпада ми писането