BRF написа:калпазанчо написа:Вальо, и аз имам авери в това място (последното в Бургаска област по пътя за Варна). Вярвам, че направих всичко по силите си само и в името на Черноморец! Не съм говорил и секунда за други неща! Борисов имаше вид на разбиращ проблемите човек, който се чуди как да помогне. Доколкто знам, като съм тръгнал е телефонирал доста във тази връзка...Дали ще успее, дали има намерение няма как да зная. Аз лично оставам с много добри чуства от тази среща. Нямаше суета, нямаше това чуство на неравнопоставеност. Определено направи така, че да не се чуствам некомфортно, а това е изкуство. Не че и аз съм много от притеснителните, но все пак мн зависи и от човека насреща. Примерно днес една шефка на една голяма фирма с отлична школовка за отпор на такива като мен маркетингови специалисти(ех, ама че прозвуча едно модерно
) направо ме изгони с правата лопата...Не че пак няма да я налазя скоро ама си е кофти като ти покажат вратата...А тази определено го направи по грубия начин
Борисов е спортен човек.Сигурен съм,че ще направи всичко възможно да помогне.Пожелавам ви го!Аз искам силни Черноморец,Литекс,Лудогорец,Ботев,Левски и разбирасе ЦСКА.Колкото до мястото където имаш авери,може някой уикенд да направим един тур до там!Все пак лято е !!
Наистина изглежда взе присърце нещата. Направи ми впечатление как внимателно слушаше, без да прекъсва, обмисляше нещата, после каза какво знае за Човекът-будист и за представителя му в България, след което му се обади...Абе, не говори много, а действа направо. Вече какъв ще е резултата един Буда знае