Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
Не бе,приятел,просто е в тона на смешните спорове които се водят във всяка една тема за Нефтохимик тук,и в 80% от темите за Черноморец.Или едните колко били малко сега,а другите какви им били тарторите преди 20 години,или на кой отбора бил по-фалшив,е как не се отвори една тема и да прочета позитивни коментари,че от новия сезон Нефтохимик ще играе с млади бургаски момчета,например,а постоянно някакви лайна?Някои от феновете на Черноморец във всяко второ мнение включват,че подкрепят и Нефтохимик по един или друг начин,а нямам спомен да съм прочел някакъв коментар за отбора от тях,а само плюнки по феновете,не съм чел всички теми,но ме съмнява да са ги писали в тези,които съм пропуснал.
- Bartolomej
- Контакти:
mazut написа:Не бе,приятел,просто е в тона на смешните спорове които се водят във всяка една тема за Нефтохимик тук,и в 80% от темите за Черноморец.Или едните колко били малко сега,а другите какви им били тарторите преди 20 години,или на кой отбора бил по-фалшив,е как не се отвори една тема и да прочета позитивни коментари,че от новия сезон Нефтохимик ще играе с млади бургаски момчета,например,а постоянно някакви лайна?Някои от феновете на Черноморец във всяко второ мнение включват,че подкрепят и Нефтохимик по един или друг начин,а нямам спомен да съм прочел някакъв коментар за отбора от тях,а само плюнки по феновете,не съм чел всички теми,но ме съмнява да са ги писали в тези,които съм пропуснал.
Ай стига с тес сълзливи истории . Тема аче за срещата на Бойко с черноморски фенове . ако имаш нещо да кажеш , давай ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- green&white
- Контакти:
Даве ко стана на тая ваша среща с Бойко ще се връщате ли в акациите? И този извънземния ще ви става ли спонсор?
Любовта на хората прави един отбор голям !
хаха ,че от тез автобуси повечето бяха пълни с Акули ве лек.Боят кой го направи знаеш ли,в Ловеч едно гостуване ви напълнихме автобуса и знамето Черноморец Бургас беше цял мач на оградата(това е малко срамна част от нашата история,но е истина).Няма смисъл да ни говориш празни работи,живейте си там във вашия свят и толкоз.
- green&white
- Контакти:
b.s.crew написа:хаха ,че от тез автобуси повечето бяха пълни с Акули ве лек.Боят кой го направи знаеш ли,в Ловеч едно гостуване ви напълнихме автобуса и знамето Черноморец Бургас беше цял мач на оградата(това е малко срамна част от нашата история,но е истина).Няма смисъл да ни говориш празни работи,живейте си там във вашия свят и толкоз.
всички били акули хахаха добре е лек кефиш шити звъна. Къде са сега тези хиляди акули? Защо сте 20 човека? Или всички се пребоядисаха и минаха от Нафтата ли?

Любовта на хората прави един отбор голям !
[
всички били акули хахаха добре е лек кефиш шити звъна. Къде са сега тези хиляди акули? Защо сте 20 човека? Или всички се пребоядисаха и минаха от Нафтата ли?
[/quote]
През кура им е и си гледат живота , ама където е текло пак ще тече.Вземи питай някои запознати лица от вашите(макар ,че то и там една мешавица.В нашатаагитка първо със шалове ултраси после станаха зелени,за еби Бургаска история) и те ще ти кажат.До ден днешен историята на двата отбора е преплетена едни и същи играчи,треньори ,ръководства и т.н.Феновете и те
няма друг такъв град.Moже би трябва да станем като Дънди ,където и двата отбора имат една фирма и скачат заедно на другите.

През кура им е и си гледат живота , ама където е текло пак ще тече.Вземи питай някои запознати лица от вашите(макар ,че то и там една мешавица.В нашатаагитка първо със шалове ултраси после станаха зелени,за еби Бургаска история) и те ще ти кажат.До ден днешен историята на двата отбора е преплетена едни и същи играчи,треньори ,ръководства и т.н.Феновете и те

Бартоломей,каква 1932,линията Бургас -Ямбол е открита много по рано, а тези дето са я строили и железничарите след това естествено през свободното време са ритали организирано, така че очаквам в скоро време да имат претенции и да възтържествува историческата правда, че са най-стария отбор в България и не само 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Викате само сме плюли по отбора, а нищо не сме казвали, ами аз съм виждал и пълен стадион на Нефтохимик преди свободните ходове от порточановото време, когато на 1-ви май 85или86 година вашия отбор падна с 0:1 от Миньор Пк и развали настроението на всички присъствали след манифестацията,ако знаете какво е това манифестация, защото от тези дето се плюнчите тука тези,които са присъствали на нещо такова се броят на пръстите на едната ръка и затова е още по смешно да ни убеждавате кое как е било при положение, че голяма част от нас са присъствали, а вие само сте чували 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
- Искам си Акаунта
green&white написа:cena62 написа:Фес министър-председателя в бургаския жк "Зорница", като му разказа за проблемите на най-стария бургаски клуб, /b]
хахахаха най стария бургаски клуб. В момента най стария бургаски клуб който съществува е Нефтохимик не знам как си преписвате чужда история.
Което си е вярно ...вярно си е

- Искам си Акаунта
mazut написа:Не бе,приятел,просто е в тона на смешните спорове които се водят във всяка една тема за Нефтохимик тук,и в 80% от темите за Черноморец.Или едните колко били малко сега,а другите какви им били тарторите преди 20 години,или на кой отбора бил по-фалшив,е как не се отвори една тема и да прочета позитивни коментари,че от новия сезон Нефтохимик ще играе с млади бургаски момчета,например,а постоянно някакви лайна?Някои от феновете на Черноморец във всяко второ мнение включват,че подкрепят и Нефтохимик по един или друг начин,а нямам спомен да съм прочел някакъв коментар за отбора от тях,а само плюнки по феновете,не съм чел всички теми,но ме съмнява да са ги писали в тези,които съм пропуснал.
Ами приятелю ... тук е форум на Черноморец . Нормално е да не се говори за Нефтохимик . Тези от нас които симпатизират на нафтата си ходят на мачовете на отбора , без да е необходимо да бият тъпан за това . Примерно - без предварителна подготовка се озовахме няколко човека на последния мач в Поморие . И никой не беше там за да гледа местния отбор . В Бургас никога не е имало омраза между феновете - казвам ти го защото както повечето от Олд Скулс -аз съм свидетел на възхода и падението на Нефтохимик . Но има едни индивидчета в агитката ви ( далеч съм от мисълта че всички са такива ) изживяващи се като ММА бойци ( които едва ли знаят имената и на 5-6 футболиста на отбора ) , които само са чели за успехите на Нефтохимик . За тях фенството се изразява в омраза към феновете на противника . Не в подкрепа към техния отбор . Което е меко казано смешно . Защото злото в Бургаския футбол е едно и също и за двата отбора . Трите - ако броим и истинския Черноморец . Е , най-вероятно Събев скоро няма да има нищо общо с Бургас . Но ситуацията поне за Нефтохимик няма да се промени . Стадиона в Лазур ще стане собственост на Илюмжинов . И него ли ще мразите - питам просто информативно .