Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот калпазанчо » 06 юни 2012 16:14

Bourgas написа:Едно синьо с малки букви горе в дясно OSB. И това е, или ОСБ. Други надписи не трябват, синия фон е перфектен за мен.

Ок, но според мен OSB няма да говори много на хората. То Олд скуул бойс все още не е широко разпознаваемо, а трибуквеното съкращение още по-малко.
Надписа трябва да е отгоре - забележи че погледите са нагоре на гангстерите..така че най-логичото местоположение на надписа е там (според мен)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юни 2012 16:24

Тоше, а самата картинка като такава харесва ли ти?

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 06 юни 2012 16:54

Ето още 2 предложения
Изображение
Изображение
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 юни 2012 19:45

Аз съм ЗА стикери. Тва с гангстерите е добро. обаче не става ясно какво всъщност е Old School Boys. Аз лично като видя някъде нещо,което ми е интересно и го търся в нета. В този случай обаче в нета няма да излезе нищо. Мисълта ми е,че един надпис Черноморец примерно ще подсказва за какво става дума. Иначе прилича на стикер на гангстерска група. ;) И синьо трябва да има-задължително. Може би горе Олд Скуул Бойс,а отдолу Черноморец на син фон или със сини букви.Не знам...Но съм готов да помогна колкото мога финансово. ;) За Бригадата обче спестяванията ми няма да стигнат. Съжалявам за което. :( Всъщност ще дам някой лев за стикери,а дали са на Бригадата или Олд Скула все ми е тая. Обадете се!! Благодаря за вниманието. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 юни 2012 09:26

subzero написа:Аз съм ЗА стикери. Тва с гангстерите е добро. обаче не става ясно какво всъщност е Old School Boys. Аз лично като видя някъде нещо,което ми е интересно и го търся в нета. В този случай обаче в нета няма да излезе нищо. Мисълта ми е,че един надпис Черноморец примерно ще подсказва за какво става дума. Иначе прилича на стикер на гангстерска група. ;) И синьо трябва да има-задължително. Може би горе Олд Скуул Бойс,а отдолу Черноморец на син фон или със сини букви.Не знам...Но съм готов да помогна колкото мога финансово. ;) За Бригадата обче спестяванията ми няма да стигнат. Съжалявам за което. :( Всъщност ще дам някой лев за стикери,а дали са на Бригадата или Олд Скула все ми е тая. Обадете се!! Благодаря за вниманието. :mrgreen:

Данчо, положението не е розово никъде, затова сме група. Който с колкото може. Аз лично до оня ден бях скъсан като салфетка в евтин бардак. Сега ми е по-широко около врата и мога да си позволя да дам и за стикерите на Бригадата и за нашите. Идеята е всеки да участва с някаква сума, за да се чуства солидарен. Може да е 1 лев, но да си съпричастен с делото. И всеки да дава акъл за да може да се нравят и да са по вкуса на всички. Така че на този етап давайте мнения. Парите лесна работа.

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 10 юни 2012 01:34

С хавлиите има ли развитие?

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 10 юни 2012 20:06

burgazliqta написа:Днеска на мача с Владо и Тошко си говорихме за хавлиите. Моята идея е с средата на хавлиите да има една акула над нея да пише Черноморец а отдолу Бургас. Може и отгоре да пише Old school boys и под надписа акулата. Тази и тази ми харесват само да са в син цвят ;) . Вместо акула може да се сложи и емблемата на Черноморец. Давайте и вашите идеи, да видим какво ще скалъпим. ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”