Берое (Стара Загора)-Черноморец (Бургас)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое (Стара Загора)-Черноморец (Бургас)
Изравнихме!Е тоя съдията срам няма ли?!
[center]
[/center]

- Sword Coast Boys
- Контакти:
Нещата и тоя сезон ще бъдата така както винаги са били. Бургаския футбол срещу всички - сини, червени, съдии, мижитурки...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Sword Coast Boys написа:1-1 @!@ Турското сателитче в Б група!
Кефиш ли се? Играта ви е плачевна пич.Вие сте отбор от нашата черга въпреки ,че са наляти поне 15 пъти повече пари от колкото в Берое.Радвай се на случайният Х. Сателит на кого??? Турско??? Б група???? Моля ти се не ме разсмивай.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
ПО-скоро ти трябва да се радваш, че ви подпират без грам срама. А това на кой сте сателит се вижда като ви гостуват от София.
Mecho-Cuh написа:Sword Coast Boys написа:1-1 @!@ Турското сателитче в Б група!
Кефиш ли се? Играта ви е плачевна пич.Вие сте отбор от нашата черга въпреки ,че са наляти поне 15 пъти повече пари от колкото в Берое.Радвай се на случайният Х. Сателит на кого??? Турско??? Б група???? Моля ти се не ме разсмивай.
С 10 човека да ,ама с 11 щеше да е различно повярвай ми.Тоя "случаен гол", вашият който се получи точно от изгонването на Траян Дяков и нямаше кой да покрие вашия играч.Мача беше наш ,до изгонването не видях Борел в кадър......
Последна промяна от maldin1 на 21 авг 2009 19:52, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Амм извинявай от софия е гостувал само локо сф които бихме.Радвайте си и запалете някоя свещ щом след 6387626 удара във вашата врата вкарахме само 1 гол.Ако имащ предвид ЦСКА бяхме гости.Предното гостуване на ЦСКА за купата им вземахме скалпа.
Мнението ми за червения картон е категорично-никакъв фал, не става дума за картон, даже имаше фал в атака!
[center]
[/center]

толкова смешен картон не съм виждал скоро. Онзи дърпа нашия бута го спъва се и накрая червен картон.Само някой селяк може да бъде андонов с тия селски изцепки .Ако мориц не направи пропуска на годината,щяхме да ви бием 

Sex Shop https://cleopatrabg.com
-
- Контакти:
браво акули!!! имаше подценяване в началото ,трябва да са доволни домакините на равния !!!
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Mecho-Cuh написа:Амм извинявай от софия е гостувал само локо сф които бихме.Радвайте си и запалете някоя свещ щом след 6387626 удара във вашата врата вкарахме само 1 гол.Ако имащ предвид ЦСКА бяхме гости.Предното гостуване на ЦСКА за купата им вземахме скалпа.
Има надежда надежда за тебе щом си тръгнал по метода на изключването. Сега се сети на кой отбор сте сателит? Ама наистина турски!