"Това е изключително ценна награда за нашия отбор, защото годината наистина бе много тежка за нас. Дават наградата на целия отбор, а аз искам да пожелая тази награда следващата година да отиде за целия шампионат, благодаря", каза капитанът на Черноморец Радостин Кишишев.
[offtopic]Новспорт[/offtopic]
Нищо чудно, яд ме е само, че не оцениха и играчите ни. Не виждам с какво Христо Янев е по-добър от Асис или от Шаешу. И още един цитат с наше участие:
За проявено мъжество и характер бе отличен играчът Дарин Тодоров, който катастрофира тежко в началото 2010-а година. След инцидента той изпадна в будна кома, но се събуди в края на годината и от началото на 2011-а е контактен. "Благодаря на цялата футболна гилдия, заради която синът ми е жив, той се оправя и се възстановява. Благодаря на Валентин Михов, той е след Господ. Трета година той е зад гърба ни, той ни търси и пита как е момчето. Това е човекът с големи букви. Футболен клуб Левски също не ни остави, помагат ни с възстановявания, отборът никогат не си оставя момчетата. Благодаря и на Черноморец (Бургас), защото като бяхме в Поморие Георги Чиликов сам ни потърси и намери, те също бяха зад гърба ни. За възстановяването на Дарин трябват още средства, сега той е с шини, но вече може да стои прав след първата операция. Благодаря на всички, момчета", заяви развълнуваната майка на Тодоров при получаването на наградата.
Гордея се с момчетата, треньорите, но не и със собственика и ръководството ни.