Кавалер на честната игра стана тимът на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Кавалер на честната игра стана тимът на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 16:59

"Това е изключително ценна награда за нашия отбор, защото годината наистина бе много тежка за нас. Дават наградата на целия отбор, а аз искам да пожелая тази награда следващата година да отиде за целия шампионат, благодаря", каза капитанът на Черноморец Радостин Кишишев.

[offtopic]Новспорт[/offtopic]
Нищо чудно, яд ме е само, че не оцениха и играчите ни. Не виждам с какво Христо Янев е по-добър от Асис или от Шаешу. И още един цитат с наше участие:
За проявено мъжество и характер бе отличен играчът Дарин Тодоров, който катастрофира тежко в началото 2010-а година. След инцидента той изпадна в будна кома, но се събуди в края на годината и от началото на 2011-а е контактен. "Благодаря на цялата футболна гилдия, заради която синът ми е жив, той се оправя и се възстановява. Благодаря на Валентин Михов, той е след Господ. Трета година той е зад гърба ни, той ни търси и пита как е момчето. Това е човекът с големи букви. Футболен клуб Левски също не ни остави, помагат ни с възстановявания, отборът никогат не си оставя момчетата. Благодаря и на Черноморец (Бургас), защото като бяхме в Поморие Георги Чиликов сам ни потърси и намери, те също бяха зад гърба ни. За възстановяването на Дарин трябват още средства, сега той е с шини, но вече може да стои прав след първата операция. Благодаря на всички, момчета", заяви развълнуваната майка на Тодоров при получаването на наградата.

Гордея се с момчетата, треньорите, но не и със собственика и ръководството ни.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Gil-galad
Контакти:

Re: Кавалер на честната игра стана тимът на Черноморец

Мнениеот Gil-galad » 24 май 2012 17:09

Честито на Черноморец :)

Малко съм изненадан де...мислех си, че тоя приз ще е за Миньор...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 24 май 2012 17:16

Каква честна игра, Черноморец нарочно абдикира от Европа за да се класира Левски.
Равенството с Локо Сф смърди отвсякъде.

deladog

Мнениеот deladog » 24 май 2012 17:18

Честито на "Черноморец"! Напълно заслужават това признание.

Gil-galad написа: Малко съм изненадан де...мислех си, че тоя приз ще е за Миньор...

А аз пък си мислех, че за негов индивидуален носител ще се вреди Коко ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 май 2012 17:25

paro24 написа:Каква честна игра, Черноморец нарочно абдикира от Европа за да се класира Левски.
Равенството с Локо Сф смърди отвсякъде.

Гледай си болейболчето, футбола го остави на нас. Аз бях на стадиона, гледах мача и мога да ти кажа, че нищо не са абдикирали. Ти от позоцията на какъв го казваш? Прочел си го в *** или в блиц ли? Айде у лево и ти! Кой нормален футболист ще се отрече от третото място, за да играе друг отбор? Отритват медалите, парите? Че те за какво играят, бе? Гледа ли Локо София, как направиха мача на живота си, как бавеха от самото начало играта, как се въргаляха като прасета в калта, как се бяха наредили 10 на голлинията? Не ми се пише, че ще напиша някоя глупост по твой адрес, ще ме баннат и после, като се появи пак подобен индивид като теб, ще си пише, без да може такъв като мен, да му затвори устата. Айде бягай!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 май 2012 17:39

8-)

Браво ! Заслужено ! Не си спомням за Черноморец да е имало съмнения, че са участвали в уговорен мач.

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 24 май 2012 18:30

ми къде остана старата Славия с президент тоз почтен човек бат ви Венци :) . нема ли кой да го оцени с почести некорумпирания субект :) ?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 18:56

Колегата Bourgas днес е нещо нервен. ;) Понякога една такова признание топли повече от купени титли и медали. И аз искам да благодаря на Херо и момчетата и да се надяваме,че ръководството ще започне да помага на отбора,а не да пречи. Тогава можем да се надяваме догодина да спечелим същия приз,но и някой медал.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 май 2012 19:29

subzero написа:Колегата Bourgas днес е нещо нервен. ;) Понякога една такова признание топли повече от купени титли и медали. И аз искам да благодаря на Херо и момчетата и да се надяваме,че ръководството ще започне да помага на отбора,а не да пречи. Тогава можем да се надяваме догодина да спечелим същия приз,но и някой медал.

Щом теб те топли-добре.Тази награда след 1 седмица никой няма да я помни,докато медали или участие в евротурнирите остава в историята на отбора.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 май 2012 19:29

Честито! Макар че съм левскар и се радвам, че се класирахме за ЛЕ, много, ама много ме е яд че вие не можахте... Успех в следващото първенство!

Върни се в “Черноморец”