ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
Чакай да пийм по още едно ве! За титлата на зелените-Честито Лудогорец! Бяха най-добрите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
subzero написа:ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
Нидеййй ва,Нейчоооо!!! Седи още малко..
NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
Чакай да пийм по още едно ве! За титлата на зелените-Честито Лудогорец! Бяха най-добрите!
NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
ntodorov написа:subzero написа:ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
Нидеййй ва,Нейчоооо!!! Седи още малко..
Нц. Туй не е живот....Да не заслужавахме да не мА е яд...Лягам си.
burgazliiko написа:Истината е господа че заслужавахме ЛЕ и града ни го заслужава, а цял ден чета тука как нямало значение! За мен имаше, защото най-после щеше да видя отбора в Европа. Много години чакаме да гледаме големия футбол на Лазур, но все недостига! А сега какво, разпродажба .........жалко
kartago написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:Не ми се пиши, не ми се говори. Лягам си.
Да бе, най-якия им мач срещу "Миньор" (там няма мидена ферма обаче), в Европа няма да има и Пасти, че и от време на време ще им свирят дузпи даже (щото тази година май няма нито една не им свириха), а малко е тъпо (мое мнение) да тръгнеш да се радваш на титла на "Лудогорец" във форума на "Черноморец" не мислиш ли?! Човек с възрастта си трябва да показва уж повече мисъл?!
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аве стига и ти ве! Пастата.....те ва напраиха криви-ся с пастата ши са оправдавате.Кой отбор е по-силен от Лудогорец? Кой повече заслужава да е шампион,кой ЦСКА ли,Левски ли,Литекс ли.кой?! То и нас на рязаха в Б група,ама как да кажем че сме по-силни от Ботев или Етър?! Черноморец направи добър сезон,ама никой не му е крив че да чака чорбата(дето до преди 2 месеца щяхте да се изколите с тях у форума) да му свърши работата.Лудогорец не прави грешки с отбори като Берое,Локо Сф и Славия-ей там е разликата с Черноморец,и в парите де...ама то и тука имаше пари,че даже и повече,но евроучастието и медалите си ги търсете от хер Балъков
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта