petkan написа:Висока премия за Локо от трети отбор. Черноморец без халфова линияС голяма мъка - 1:0
Рутинен мач ... победа с поне 3 -гола разлика при спокойна игра . Пък и отдавна не съм "разхождал" манекенската фланелка .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:Висока премия за Локо от трети отбор. Черноморец без халфова линияС голяма мъка - 1:0
loko1 написа:Симпатични сте ми, но без Херо най-вероятно няма да ни победите. Това е лебедовата песен на тези момчета, последни премии от друг отбор и последен поздрав от нас за тях. За съжаление догодина и двата отбора може да сме без лиценз пречим
loko1 написа:Симпатични сте ми, но без Херо най-вероятно няма да ни победите. Това е лебедовата песен на тези момчета, последни премии от друг отбор и последен поздрав от нас за тях. За съжаление догодина и двата отбора може да сме без лиценз пречим
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта