Ой, ти, Черно море(ц)!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ой, ти, Черно море(ц)!

Мнениеот BRF » 14 май 2012 13:18

subzero написа:
BRF написа:
subzero написа:Интересна статия е сложил Любчо. Факт е,че Черноморец решава титлата и евро квотите. Да си пожелаем успех!!!
[offtopic]Интересно е как червените фенове преди няколко месеца ни пращаха във В група заради договора на Анисе,наричаха Киряков и Херо лъжци,ние бяхме незнеащи,некомпетентни,а сега са ни първи приятели. Уважават ни и ни пожелават успех. 8-) За тях сме заслужили ЛЕ,че дори и второто място(чудно що не и 1-то) и всичко е прекрасно...Е,мерси,ама не ви искаме уважението и признанието.[/offtopic]

Ето ти първото мнение!!!
1.Пишеш за всички фенове на ЦСКА
2.Почти всички фенове в България уважават ОТБОРА на Черноморец(аз лично и по-голямата част от феновете)
3.Пожелават ви успех защото този мач беше важен и за нас.
4.Черноморец заслужава ЛЕ отново мнение на по-голяма част от феновете в България.
5.Сигурен съм че 99% от вас желаехте наш успех в Дербито,защото за вас беше важно.Как ти звучи това да речем преди Дербито:
Интересно е как феновете на Акулите преди няколко месеца ни наричаха крадци и ни взимаха лиценза,наричаха Титаните мутри,ние бяхме незнаещи ,некомпетентни,а сега са ни приятели.Уважават ни и ни пожелават успех в Дербито.Е,мерси,ама не ви искаме уважението и признанието.
6.Недко няма нищо общо избползвах го за пример.

Знаеш ли,бях написал нещо,ама го изтрих. Предвид това,че имаме общи познати и някой ден ще се видим по някакъв повод,искам да запазим добри отношения. Смятам да приключа спора дотук. По-големи и мъдри хора в този форум отдавна спряха да обръщат внимание на такива спорове. Аз ще ги последвам. Само няколко финални думи,по-скоро въпрос...Аз ли съм най-големия противник на феновете на ЦСКА,въпреки,че никого не съм обидил?? Епитети като"червенушки"и "розовите" по-ли са ви приятни??

И аз съм дотук!Последно аз пиша от свое име а не от името на всички фенове на ЦСКА!

Върни се в “Черноморец”