Какво озна4ава да бъдеш фен,г-н специалист по граматика?Да оби4аш от дете отбора си и да си му бил верен винаги,това как го нари4аш?Откраднати били футболисти,стадион и още незнам си какво....? Ти имаш ли въобще идеа с колко много,ама много ,откраднати пари,измъкнати от джоба на бургаския данъкоплатец, бе създадено недоразумението наречено от теб" отбор на Бургас".Долно езеро е стадиона ,който най-много подхожда на олигофренясалата ви публика от околните бургаски села,защото се броят на пръсти хората от гр.Бургас ,които подкрепят мазутите ,или да се изразя по-прости4ко:Черноморец е отбор на бургазлиите,а Нафтекс е подкрепян от кювлиите.
Аз мога и да пиша с правописни грешки,но пиша истини,които не Ви се нравят,господин експерт по правопис и съм сигурен,4е не грамати4еските ми пропуски са Ви подразнали ,а написаните от мен истини.Междувпро4ем да Ви запиша ли за у4астие в олимпиадата по български език ?Слу4айно разбрах,4е задачата щяла да бъде есе на тема:"Злобата и завистта от успехите на другите и как да се справим с тях?"Хайде успех...Всъщност ве4е с пасквила си доказа ,4е си златен медалист.
БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец
El greco написа:...Злобата и завистта от успехите на другите...
Би ли разказал какви точно успехи имаш предвид! Защото доколкото съм запознат Нефтохимик ви води с доста обиколки.

А ако критерият за успех е ограбване на градския съперник и успешно паразитиране, то наистина вече сте републикански шампиони без шанс някой да ви измести близките години!
El greco написа:Да оби4аш от дете отбора си и да си му бил верен винаги,това как го нари4аш?
Малко неудобен въпрос, ама по времето на Дражев подкрепяше ли отбора? Беше ли, поне докато вървеше успешно, това твоят отбор? И как изведнъж този отбор вече не е твоя, а го припознаваш в някой друг? Как точно се случва така, че изведнъж вече не харесваш клуба, който си подкрепял 5 години и припознаваш нов за свой? Наистина ми е любопитно! Двата Черномореца играеха в една и съща група, как реши кой е твоят? И още нещо - ако не признавате клуба на Дражев, то годините в които той беше начело част ли са или не са от историята на Черноморец? Защото, ако не са, то къде сте били вие през това време? А ако са, как точно наследявате стария отбор? Въпроси, въпроси...
El greco написа:Ти имаш ли въобще идеа с колко много,ама много ,откраднати пари,измъкнати от джоба на бургаския данъкоплатец, бе създадено недоразумението наречено от теб" отбор на Бургас".
Като оставим настрана гаврата с българската граматика, винаги съм си мислил, че стадиона е построен от Нефтохим, за да играе там Нефтохимик. Не съм запознат с механизъм по който Нефтохим краде пари от бургаските данъкоплатци, още повече, че предприятието плаща повечето си данъци в София и Община Камено, но това са подробности. Много ще съм ти благодарен да ме просветлиш с някои факти за споменатите от теб кражби! Стига да има такива

Варненци,като не знаете някои неща ,не ги коментирайте.Нафтекс имаха два шанса да влезат в А група-първо паднаха изклоючително съмнително срещу Видима,после Своге ги разбиха.Ако Нафтекс беше добър отбор трябваше да спечели срещу шоколадите защото знаеше,че иначе загива и събев врътва кранчето.Великият истински отбор на Дражев- с култовото име Черноморец Бургас-София(Конелиано Герман) със своята изключителна селекция от автомонтьори ,ученици и сервитьори записа небивалия успех в А група да завърши сезона с невероятният актив от -2 точки.Замислете се и после пишете
Sex Shop https://cleopatrabg.com
123456 и ти си много наясно с нещата като те гледам ... голям си разбирач. Били ни разбили
Май само ти в цяла България не разбра, че баражите не се играха и всичко е било предначертано 
А колкото до Ел Греко, даже няма смисъл да ти отговарям, защото гледам че pas много добре го е направил ... само дето ти не си си направил труда до момента да му отговориш, защото май няма какво да му кажеш. Не съм специалист по граматика, а и граматиката ти я опрощавам ... трудничка си е българската граматика ... говоря за ПРАВОПИСА! Крайно време е да се научиш, как се изписват думите правилно ... не за друго ами да не ставаш смешен. И една малка подсказка от мен ... в българския език съществуват и буквите Ю и Я ... ако попрочетеш малко, ще разбереш дори къде се използват и ще подобриш правописа си

А колкото до Ел Греко, даже няма смисъл да ти отговарям, защото гледам че pas много добре го е направил ... само дето ти не си си направил труда до момента да му отговориш, защото май няма какво да му кажеш. Не съм специалист по граматика, а и граматиката ти я опрощавам ... трудничка си е българската граматика ... говоря за ПРАВОПИСА! Крайно време е да се научиш, как се изписват думите правилно ... не за друго ами да не ставаш смешен. И една малка подсказка от мен ... в българския език съществуват и буквите Ю и Я ... ако попрочетеш малко, ще разбереш дори къде се използват и ще подобриш правописа си