Bourgas написа:Става! Но да знаеш, че ние като наберем скорост до 10-ия гол, после инерцията ни държи поне още 2-3 гола
Мнооооого бързо кандиса! Поне още половин каса да беше договорил!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Става! Но да знаеш, че ние като наберем скорост до 10-ия гол, после инерцията ни държи поне още 2-3 гола
burgazliqta написа:Bourgas написа:Аз не видях нийде коефициентите на буукмейкърите за мача?
Еврофутбола ще го пусне в програмата петък-понеделник.Даже ще го пуснат и със залог на живо
subzero написа:burgazliqta написа:Bourgas написа:Аз не видях нийде коефициентите на буукмейкърите за мача?
Еврофутбола ще го пусне в програмата петък-понеделник.Даже ще го пуснат и със залог на живо
Тцъ,изкаран е от тиража. Не се знае Бригадата колко годишно уиски ще докара и дали Олд Скула няма да се запие.
Бургас, стадион Черноморец, 3-то тренировъчно игрище, 14:00 в събота.nllree написа:Къде ще се играе?
burgazliqta написа:Bourgas написа:Аз не видях нийде коефициентите на буукмейкърите за мача?
nllree написа:Къде ще се играе?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта