Аз пък си пожелавам да прочета след последния кръг заглавие " Черноморец " с убедителната си победа днес заслужи Шампионска титла ! " , пък тогава да видим как комплексираните журналисти ще кършат ръце и ще ги разтягат как сме сътворили сензация .
А сега сериозно , от това заглавие личи единствено и само - посредствени журналистически качества .Всъщност , това е големия проблем в България - абсолютна посредственост на всякъде , на всички нива . Този драскач , най - вероятно не е имал нищо против нас и въобще не е предполагал , че ще ни засегне . Не се е замислил , че така поднесена новината звучи много , ама много пренебрежително към Черноморец . Какво да се прави ?!?
ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорец
Blue1914 написа:Ние в Софията щото за нищо не ставаме...Пожелавам ви успех в борбата , би било страхотно град като Бургас да излъчи шампион на страната. Пък и от този край тук идват много готини хора... начело с моята прекрасна Дулсинея.
Програмата ви обаче е доста трудна, ще видим! Ейде приятна вечер, че двама от гореописаните вече полубургазлии ме чакат да ядем и да пием.
Успех и Наздраве!
Абе не бе...Не се надценяваме и точно заради това не искаме и да ни подценяват.
Усетил си, какви хора сме из Бургас щом и любов си намерил из нашия вилает. Пази момичето и я обгрижвай, защото сме чувствителни и темпераментни.
Ай пий и заради нас едно. Наздраве.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- burgazliqta
- Контакти:
Имам чувството, че Черноморец дори и Шампионската Лига да спечели пак няма да кажат нищо или най-много "Отбор от България спечели Шампионката Лига" и отдолу в текста ще пише "Левски и ЦСКА заявиха, че в следващото издание на турнира ще се борят най-малко за полуфиналите". Тази жалка журналистическа картинка ще продължи още дълги години което е много жалко за българския футбол.
[center]
[/center]

Някой да е учуден,едните строят къщички за кученца,хранилки за журналисти и т.н.,а нашия като не прави такива неща няма как да ни водят за живи.По времето на Балъков докато се плащаше от една медия се чудиха какви статии да измислят,през ден се пишеше за Гнездото,за това кой как клекнал и т.н.,след като им дръпнаха хранилката и се започна едно оплюване
Но определено е по-добре медиите да не се занимават с нас,вместо да си измислят новини и проблеми в отбора и да се опитват да вдигнат напрежението и да нажежат обстановката

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian написа:Някой да е учуден,едните строят къщички за кученца,хранилки за журналисти и т.н.,а нашия като не прави такива неща няма как да ни водят за живи.По времето на Балъков докато се плащаше от една медия се чудиха какви статии да измислят,през ден се пишеше за Гнездото,за това кой как клекнал и т.н.,след като им дръпнаха хранилката и се започна едно оплюване![]()
Но определено е по-добре медиите да не се занимават с нас,вместо да си измислят новини и проблеми в отбора и да се опитват да вдигнат напрежението и да нажежат обстановката
![]()
Споделям. А мъдрите, патили и живели хора са синтезирали следните максими:
"Там, където се шуми на думи е тихо на дела".
"Куче, което лае не хапе"
"Голямо лай*о стовари, голяма дума не казвай" ...и так дальше.
Мисля,че за Черноморец е по-добре да не се говори много.Така обстановката в отбора ще е по-спокойна.Те имат
нужда от време и тишина да се сплотяват и развиват.Играта от втора линия без много внимание от противниците е
по-лесна,отколкото централен нападател с двама,трима закачени на врата му.
Този тип статии са предназначени за запалянковците и вредни за незрели футболисти и отбори.
Така,че аз съм приемам написаното с лека усмивка.
нужда от време и тишина да се сплотяват и развиват.Играта от втора линия без много внимание от противниците е
по-лесна,отколкото централен нападател с двама,трима закачени на врата му.
Този тип статии са предназначени за запалянковците и вредни за незрели футболисти и отбори.
Така,че аз съм приемам написаното с лека усмивка.
Между другото и Херо каза,че предпочита Левски и Лудогорец да бяха завършили наравно.Според мен точно от
тази гледна точка,ние да сме четвърти/макар че имаме по добър баланс от Левски/ и да не ни обърщат внимание.
Така,че журналистите от Гонг даже ни вършат услуга,за което им благодаря.
тази гледна точка,ние да сме четвърти/макар че имаме по добър баланс от Левски/ и да не ни обърщат внимание.
Така,че журналистите от Гонг даже ни вършат услуга,за което им благодаря.
- Red_Girl
- Контакти:
Един Х за мача им ще е чудесно! 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Към тази тема ще добавя още едно заглавие в . от вчера. Заглавието беше "целенасочено", "дискредитиращо", обиждащо и накърняващо в двата тима замесени в мача и Черноморец, като отбор пряко засегнат от заглавието. Когато прочетох заглавието реших да направя най-доброто за себе си, а именно. Да го забравя и да се отнеса в служебния си ангажимент. Та. Цитирам по памет.
"Гледайте в пряко предаване как Литекс ще окопира второто място след гостуване си във Враца".
До тук добре и прозорливо, ама деЙ зората ( Черноморец) в този филм ? Изпитах неистово желание Ченоморец да бетонира и без това запушените с ушна кал слухови израстъци на обслужващите лични пристрастия и интереси журналЯ...Още повече ме заболя, като не успяхме. 
"Гледайте в пряко предаване как Литекс ще окопира второто място след гостуване си във Враца".