Момчета, вие все едно падате от луната...
Чрез някои чисти и недотам чисти взаимоотношения, събев е получил огромно петно апетитна земя в Бургас, където ще се строи стадион, търговски центрове, хотелски комплекс и прочие... Срещу огромната печалба, която му се дава възможност да произвежда, той е поел ангажимента да забавлява бургазлии с футболен отбор и нов стадион, които на фона на очакваните печалби са жълти стотинки. Целта е ясна, хората да се радват на своя "благодетел" и да не си задават въпроса, как точно той притежава толкова много земя на 1 км от центъра на Бургас. Тая работа с билетчетата, тя е само за замазване на очите...
Наздраве на всички и успех на националния отбор довечера!
Рекорден бюджет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Рекорден бюджет
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Виж сега, в България никой не е свикнал да плаща такива суми за билети ,мача на Черно море срещу ПСВ (забележи ПСВ ,не Спортист Своге) беше 10 лв. нали ? Как искаш да дам за мач срещу Пирин ,Миньор Перник или Спортист Своге 20 лв ?ЦСКА - Левски не е толкова пари е да *ба м*маму.И да както ти го казаха трябва да се намери границата на това колко феновете са готови да дадат и ръководството на Черноморец. 5 лв е добра цена според мене.Пример ти давам на 5 лева билет примерно ще се събират около 6-7 хиляди до 10 да кажем.На 20 лева приятелю няма да има и 2000.Така е ,като почнеш да вдигаш цената стигаш до една степен в която вместо да ти носи повече печалба ,печалбата пада със много.Айде със здравеLord VOODOO написа:Да ама ако наистина обичаш отбора си ще даваш не 2 лева, а 20!!! Вечерта след мача няма да излезеш с приятели, за да се напиеш в някоя кръчма и да оставиш в нея 30-40 кинта, а ще ги дадеш на входа на стадиона!
А ако искаш да влизаш всеки път за 2 лева значи не си никакъв фен, а си един измекяр - авантаджия! Не ми казвай, че не пиеш или пушеш - все едното от двете ще правиш! Ми ще отделиш малко от алкохола или цигарите за любимият си отбор!!! В крайна сметка много е лесно да се биеш в гърдите да тръбиш, че си фен! То на думи всичко е много лесно, но докажи с делата си!!!

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Lord VOODOO
maldin1 написа:Виж сега, в България никой не е свикнал да плаща такива суми за билети ,мача на Черно море срещу ПСВ (забележи ПСВ ,не Спортист Своге) беше 10 лв. нали ?
Ми като не си свикнал ще свикнеш!
По тая твойта логика, айде никой нищо да не прави за спортта, никой да не дава нито една стотинка за него, защото никой не е будала и какво ще стане?
Да не мислиш, че ангичаните и испанците са били свикнали до преди 5-6 години абонаментните им карти да са по 800-900 паунда??? Не не са били толкова и не са били свикнали на такива цени, но хората си оправиха базите, вдигнаха цените и сега хем стадионите са им пълни, хем футбола им е водещ в Европа и света!!!
От ден на ден живота става все по-скъп! Неприятно, но факт! Просто трябва да преценяваш кое е по-важното за теб! За мен лично Барселона стой над почти всичко (само семейството и родината са над клуба) всеки сезон летя 4000 километра (от Варна до Барселона са толкова) поне 4-5 пъти, за да гледам мачове на любимият отбор на живо!!! Та самолетни билети + още минимум 150 евро за билет за мач + разходите докато съм там + всеки сезон да си купя оригинален екип от магазина на Барса... бе на година се събира доста стабилна цифра и доста верме съм се лишавал от много неща именно заради това нещо! Ако не ходех на мачовете на Барса и да пръскам толкова пари по любимият отбор щях да си купя кола още преди 3-4 години, но понеже за мен по-голям приоритет бе любимият ми отбор затова кола имам едва от 4 месеца!
Та същото ще бъде и у нас! Ако трябва ще спреш цигарите, но ще ходиш на стадиона да подкрепяш любимият си отбор срещу 10-20 лева, ако ще да играете с Дива свиня Цонево!!! Иначе оправия за нашият футбол няма да има! За всичко трябва адски много пари, а те трябва да дойдат от някъде! Много е лесно да чакаш всичко на готово, но замисли се какво точно означава любимият отбор за теб и какво си готов да жертваш заради него, но да му помогнеш?!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Защо въобще обсъждате цените на билетите за мачовете на ПСФК Черноморец???
И без пари да пуска зрители на стадиона Събев, пак стадиона ще е полупразен.
Този ПСФК ЧЕРНОМОРЕЦ няма нище общо със стария отбор.
Какво очаквате, новия отбор да бъде припознат от феновете на стария ли???
Като открадна името ЧЕРНОМОРЕЦ, Събев си мисли, че ще вземе и феновете на отбора ли???
Какво очаквете след като Събев затри Нафтекс???
Това е отношението на хората в Бургас:
http://burgas24.bg/pic/2693/1.html
Дали е дело на фенове на Нефтохимик не знам, но фактите са си факти.
И без пари да пуска зрители на стадиона Събев, пак стадиона ще е полупразен.
Този ПСФК ЧЕРНОМОРЕЦ няма нище общо със стария отбор.
Какво очаквате, новия отбор да бъде припознат от феновете на стария ли???
Като открадна името ЧЕРНОМОРЕЦ, Събев си мисли, че ще вземе и феновете на отбора ли???
Какво очаквете след като Събев затри Нафтекс???
Това е отношението на хората в Бургас:
http://burgas24.bg/pic/2693/1.html
Дали е дело на фенове на Нефтохимик не знам, но фактите са си факти.
Не ми отговори на нищо от въпроса само на 1 изречение и сравни страна със средно ниво на заплатите х100 в сравнение с България ,аз поне това разбрах......Lord VOODOO написа:Ми като не си свикнал ще свикнеш!
По тая твойта логика, айде никой нищо да не прави за спортта, никой да не дава нито една стотинка за него, защото никой не е будала и какво ще стане?
Да не мислиш, че ангичаните и испанците са били свикнали до преди 5-6 години абонаментните им карти да са по 800-900 паунда??? Не не са били толкова и не са били свикнали на такива цени, но хората си оправиха базите, вдигнаха цените и сега хем стадионите са им пълни, хем футбола им е водещ в Европа и света!!!
От ден на ден живота става все по-скъп! Неприятно, но факт! Просто трябва да преценяваш кое е по-важното за теб! За мен лично Барселона стой над почти всичко (само семейството и родината са над клуба) всеки сезон летя 4000 километра (от Варна до Барселона са толкова) поне 4-5 пъти, за да гледам мачове на любимият отбор на живо!!! Та самолетни билети + още минимум 150 евро за билет за мач + разходите докато съм там + всеки сезон да си купя оригинален екип от магазина на Барса... бе на година се събира доста стабилна цифра и доста верме съм се лишавал от много неща именно заради това нещо! Ако не ходех на мачовете на Барса и да пръскам толкова пари по любимият отбор щях да си купя кола още преди 3-4 години, но понеже за мен по-голям приоритет бе любимият ми отбор затова кола имам едва от 4 месеца!
Та същото ще бъде и у нас! Ако трябва ще спреш цигарите, но ще ходиш на стадиона да подкрепяш любимият си отбор срещу 10-20 лева, ако ще да играете с Дива свиня Цонево!!! Иначе оправия за нашият футбол няма да има! За всичко трябва адски много пари, а те трябва да дойдат от някъде! Много е лесно да чакаш всичко на готово, но замисли се какво точно означава любимият отбор за теб и какво си готов да жертваш заради него, но да му помогнеш?!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Няколко неща по темата не мога да не напиша:
1. За поредна година отбор на Събев обявява рекорден за страната бюджет. Това е още от преди 10 години, когато купи Нефтохимик и после го прекръсти. То бяха досега едни милиони, едно чудо... А Нефтохимик е вече във "В" група. Пък и Черноморец не виждам да е постигнал нещо. Ако се вярва само на цифрите Митко Събев е дал поне 100 милиона за футбол. Стига да има кой да му повярва. С тези пари трябваше да има отбор с вече поне 3 участия в Шампионската лига.
Повечето хора в Бургас знаят всъщност за какво става въпрос - Нафтекс в "Б" група обявяваше бюджет от 3 000 000 лв., а играеше с юношите и не се бореше за нищо! Сещайте се! Или пък наема, който Черноморец плаща за стадиона в Лазур - плаща се наем в размер на няколкостотин хиляди лева годишно, който наем досега прибираше Нафтекс, а вече ще взима Черноморец Поморие. Или Събев плаща стотици хиляди на... Събев!
2. Друго, обаче, ми направи по-сериозно впечатление: Никъде не видях средства за строеж на така широко рекламирания проект Черноморец Арена! Явно и следващата година няма да има първа копка и изграждането на този мегаломански проект сериозно се отлага за неопределено време. За сметка на това има средства за ремонт на стадиона в Лазур. Така че, очертава се още дълги години това да е единствения стадион в Бургас.
3. Най-интересно е изявлението на Мицов - приближен на Събев и поставян да наглежда хотели и дискотеки, но явно капацитет и във футбола. За който може да чете между редовете картинката се избистря - ще се построят първо жилищата, ресторанти, МОЛ и т.н., а едва след това може да дойде и ред на стадиона. Честито!
п.п. 20 лева си е скъпичко за продукцията по родните стадиони, но доколкото разбрах всички са купували билети от 5 и 7 лв., пък после са сядали където намерят за добре. А и доста курортисти е имало на първия мач, така че са прежалили някой лев от парите за почивка на морето.
1. За поредна година отбор на Събев обявява рекорден за страната бюджет. Това е още от преди 10 години, когато купи Нефтохимик и после го прекръсти. То бяха досега едни милиони, едно чудо... А Нефтохимик е вече във "В" група. Пък и Черноморец не виждам да е постигнал нещо. Ако се вярва само на цифрите Митко Събев е дал поне 100 милиона за футбол. Стига да има кой да му повярва. С тези пари трябваше да има отбор с вече поне 3 участия в Шампионската лига.
Повечето хора в Бургас знаят всъщност за какво става въпрос - Нафтекс в "Б" група обявяваше бюджет от 3 000 000 лв., а играеше с юношите и не се бореше за нищо! Сещайте се! Или пък наема, който Черноморец плаща за стадиона в Лазур - плаща се наем в размер на няколкостотин хиляди лева годишно, който наем досега прибираше Нафтекс, а вече ще взима Черноморец Поморие. Или Събев плаща стотици хиляди на... Събев!
2. Друго, обаче, ми направи по-сериозно впечатление: Никъде не видях средства за строеж на така широко рекламирания проект Черноморец Арена! Явно и следващата година няма да има първа копка и изграждането на този мегаломански проект сериозно се отлага за неопределено време. За сметка на това има средства за ремонт на стадиона в Лазур. Така че, очертава се още дълги години това да е единствения стадион в Бургас.
3. Най-интересно е изявлението на Мицов - приближен на Събев и поставян да наглежда хотели и дискотеки, но явно капацитет и във футбола. За който може да чете между редовете картинката се избистря - ще се построят първо жилищата, ресторанти, МОЛ и т.н., а едва след това може да дойде и ред на стадиона. Честито!
п.п. 20 лева си е скъпичко за продукцията по родните стадиони, но доколкото разбрах всички са купували билети от 5 и 7 лв., пък после са сядали където намерят за добре. А и доста курортисти е имало на първия мач, така че са прежалили някой лев от парите за почивка на морето.
-
- Контакти:
еми сега с мача с морето имаше 5000 близо ,ами купуваш за 5лв и сядаш под новата козирка или под старата където е за 7 и 10лв
хахаха имаше един англичанин пред мене и на поредното съдийско рамо на морето скочи и почна да псува на английски 

- Lord VOODOO
maldin1 написа:Не ми отговори на нищо от въпроса само на 1 изречение и сравни страна със средно ниво на заплатите х100 в сравнение с България ,аз поне това разбрах......
Според мен ти отговорих, но явно ти е трудно да загрееш, та да обясня и като за теб:
maldin1 написа:Виж сега, в България никой не е свикнал да плаща такива суми за билети ,мача на Черно море срещу ПСВ (забележи ПСВ ,не Спортист Своге) беше 10 лв. нали ?
Да на този въпрос не ти отговорих. Да цената на билета беше 10 лева, но все пак Черно Море толкова са поискали! И 20 да беше билета стадиона пак щеше да е толкова пълен!
maldin1 написа:Как искаш да дам за мач срещу Пирин ,Миньор Перник или Спортист Своге 20 лв ?
Да точно това искам да ти кажа - ще ги дадеш тия 20 кинта!!! И точно това ти обясних! Ако трябва ще се лишиш от нещо, но ще идеш на мача на любимият ти отбор! Иначе си фен само на думи!!! Според теб с какво се показва обичта към любимият отбор? С това, че си имал свободен следобед и входа на мача е 1-2 кинта и си отишал да почоплиш малко семки ли??? Хах! В името на любимият отбор трябва да си готов да убиеш човек, трябва да си готов да си дадеш последните пари, пък после ако ще да си 2 дена гладен!!! - това е то да си фен - да си готов на абсолютно всичко за любимият си клуб, в това число и да умреш за него!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord, всичко е казано много добре, но съгласи се нямаме отбори за фенове, тоест нямаме футболисти за уважение. Как да не си фен на някой английски или немски отбор, когато на футболистите им е отреден ден за среща с фенове в клубния пъб или магазин, когато тези футболисти ядат тревата на терена и един фен да има ще отидат да се израдват при него. Тук при нас какво е : Кажи кой футболист няма да продаде жалката си душица за да отиде някъде където ще получи и с 200 лв. по-голяма премийка. Същия този футболист може и вдруги ден да ти покаже среден пръст, а когато отиде с лимузината си да пука в някой локал ти ще му бъдеш длъжен, че му дишаша въздуха. В БГ няма футболисти за уважение. Такива фенски жертви вървят, но в други географски ширини - тука не. Отношението им рефлектира върху осъзнатата част от публиката в БГ.
ПС: Оня ден бяхте около 80 човека от Варна и когато Юруков вкара гола, какво му пречеше да ви махне поне за поздрав...ама вие какви сте? Да не сте му копали буци на лозето. В БГ повечето отбори заслужават уважение, но не и пълнежа в тях. Защо да се лиша от 20 лв. ( когато мога да ги дам на щерка си ) за да гледам провиснали сополи и мрънкалници на терена. Оня ден обаче ме накефиха Черноморец, заради сърцатата си игра и отношението им към публиката след края на мача, но тука вече се съмнявам, че роля е изиграла чуждата култура в лицето на многото чужденци в нашия отбор. При такава игра и отношение бих продължил да ходя на мачове.
ПС: Оня ден бяхте около 80 човека от Варна и когато Юруков вкара гола, какво му пречеше да ви махне поне за поздрав...ама вие какви сте? Да не сте му копали буци на лозето. В БГ повечето отбори заслужават уважение, но не и пълнежа в тях. Защо да се лиша от 20 лв. ( когато мога да ги дам на щерка си ) за да гледам провиснали сополи и мрънкалници на терена. Оня ден обаче ме накефиха Черноморец, заради сърцатата си игра и отношението им към публиката след края на мача, но тука вече се съмнявам, че роля е изиграла чуждата култура в лицето на многото чужденци в нашия отбор. При такава игра и отношение бих продължил да ходя на мачове.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.