Славия - Черноморец FT 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Черноморец 02.04.2012 , 15:30
Като гледам къв дъжд вали,почвам да се притеснявам за състоянието на терена утре. В София със сигурност вали,а и е по-студено.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Ще ни е много трудно, но трябва на всяка цена да спечелим мача за да се затвърдим в тройката. Славия предния кръг не играха, но и нашите не мисля,че са изморени след мач със Светкавица, така че силите са изравнени. Надявам се на добър футбол и естествено Черноморец да излезе с гол повече след 90-те изиграни минути. Ето и групата на Херо за мача в София:
Вратари:
Стоян КОЛЕВ, Янко ГЕОРГИЕВ
Защитници:
Траян ДЯНКОВ, Николай НИКОЛОВ, Георги ТЕРЗИЕВ, Пламен ДИМОВ, Кристофър УАЛЕМБ0, Жереми ФО-ПОРЕ, Венелин ФИЛИПОВ
Халфове и нападатели: Радостин КИШИШЕВ, Цветомир ЦОНКОВ, Аатиф ШАЕШУ, Тодор ПАЛАНК0В, Борислав БАЛДЖИЙСКИ, Яни ПЕХЛИВАН0В, Коце ДЯКОВ, Лоривал АСИС, Венци ХРИСТОВ, Яник БОЛИ, Преслав ЙОРДАНОВ
Вратари:
Стоян КОЛЕВ, Янко ГЕОРГИЕВ
Защитници:
Траян ДЯНКОВ, Николай НИКОЛОВ, Георги ТЕРЗИЕВ, Пламен ДИМОВ, Кристофър УАЛЕМБ0, Жереми ФО-ПОРЕ, Венелин ФИЛИПОВ
Халфове и нападатели: Радостин КИШИШЕВ, Цветомир ЦОНКОВ, Аатиф ШАЕШУ, Тодор ПАЛАНК0В, Борислав БАЛДЖИЙСКИ, Яни ПЕХЛИВАН0В, Коце ДЯКОВ, Лоривал АСИС, Венци ХРИСТОВ, Яник БОЛИ, Преслав ЙОРДАНОВ
Офф дано бием.Ще го дават в интернет нали? 

две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
dsn написа:Офф дано бием.Ще го дават в интернет нали?
И аз на това се надявам, че трябваше да пътувам, но поех ангажимент за вечерта!
[offtopic]Чети си личните съобщеня от време на време )))))))[/offtopic]
Понеделник, 2 април;
15:30 Славия – Черноморец пряко по Livesport.bg (коментар на Милен Николов и Иван Тепавичаров)
[offtopic]чета ги ама съм малко заблеян
[/offtopic]
15:30 Славия – Черноморец пряко по Livesport.bg (коментар на Милен Николов и Иван Тепавичаров)

[offtopic]чета ги ама съм малко заблеян

две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Bartolomej написа:Ами дайте се комбинираме тогава . Че ние сме само с Павел в едната кола
Сега говорих с Павката - 5 човека сте в колата. Ние с Тошко ще видим как ще го направим. Но, ако тръгваме, ще е поне час след вас и ще се видим някъде по пътя.
[center]
[/center]

На стадион Славия съм гледал доста наши успешни мачове , дано и утре да изкараме късмет . Жалко , че няма да го гледам мача , ама ще досаждам постоянно на тези , които са на стадиона с обажданията си . От сега се извинявам за безпокойството !
Иначе на мен ми е интересно с каква защита ще излезе Херо ? На Траян , вече може да разчита , това да ли означава , че Терзиев ще остане на скамейката ... Аз лично бих оставил Олимбо резерва , а Жорко да играе като бек .
Този кален терен и той е срещу нас , абе много труден мач ! Хайде дано и късметец мъничко изкараме !
Онзи с л...няната уста дебелак няма да се трае ако не дай боже не ги бием ....
Иначе на мен ми е интересно с каква защита ще излезе Херо ? На Траян , вече може да разчита , това да ли означава , че Терзиев ще остане на скамейката ... Аз лично бих оставил Олимбо резерва , а Жорко да играе като бек .
Този кален терен и той е срещу нас , абе много труден мач ! Хайде дано и късметец мъничко изкараме !
Онзи с л...няната уста дебелак няма да се трае ако не дай боже не ги бием ....
- burgazliqta
- Контакти:
Първо здравейте на всички. Нов съм във форума и първо искам да ви поздравя.
по темата предния път за мача със Светкавица сънувах 6:0 и излезе, сега със Славия ми се върти двойка от порядака на 1:2 при това мач спечелен със много мъка и много нерви и сигурно някой червен картон.
по темата предния път за мача със Светкавица сънувах 6:0 и излезе, сега със Славия ми се върти двойка от порядака на 1:2 при това мач спечелен със много мъка и много нерви и сигурно някой червен картон.
[center]
[/center]

burgazliqta написа:Първо здравейте на всички. Нов съм във форума и първо искам да ви поздравя.
Първо, добре дошъл и ти

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Добре дошъл Бургазлия ! ИИИИ от твойта уста направо в Божиите уши и краката на нашите нападатели !!! Ей ,как ми се иска да ги извъртиииим , ако ще и малко шанаджийската , че последните им мачове на Славия срещу нас все ги взимат с голяма доза спортен късмет . Дано сега нас да ни споходи !