Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012

Мнениеот El greco » 24 мар 2012 08:36

От мухата , правите слон .... Човек трябва да е по – широко скроен и да не гони карез за всяка дума казана на криво . Нали искаме да ставаме повече , или ....
Петьо , на мен не ми е в стила да се правя на луд , аз казвам какво ми каза момчето сутринта .
А такива неща ще има , те са неизбежни когато се събират на едно място хора от различни , социални прослойки , с различни убеждения и възпитание . Важното е да се търсят решение и да е в границите на нормалното . Когато човек е ръководен от една кауза не бива да се държи като ощипана мома за всяка казана дума напреки ... Ще има много такива случей и мисля , че не на тях трябва да се обръща внимание . Жалко , че след това хубаво гостуване в Калиакра , вместо да си пишем как сме се смяли се дъвче този глупав момент от прекрасния след обед ....
Мисля , че много време отделихме на някаква незначителна простотия ....
Хубав и успешен ден на всички !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2012 10:12

El greco написа:От мухата , правите слон .... Човек трябва да е по – широко скроен и да не гони карез за всяка дума казана на криво . Нали искаме да ставаме повече , или ....
Петьо , на мен не ми е в стила да се правя на луд , аз казвам какво ми каза момчето сутринта .
А такива неща ще има , те са неизбежни когато се събират на едно място хора от различни , социални прослойки , с различни убеждения и възпитание . Важното е да се търсят решение и да е в границите на нормалното . Когато човек е ръководен от една кауза не бива да се държи като ощипана мома за всяка казана дума напреки ... Ще има много такива случей и мисля , че не на тях трябва да се обръща внимание . Жалко , че след това хубаво гостуване в Калиакра , вместо да си пишем как сме се смяли се дъвче този глупав момент от прекрасния след обед ....
Мисля , че много време отделихме на някаква незначителна простотия ....
Хубав и успешен ден на всички !

Не очаквах, че ще се "вържеш за думата"! А дали на нас ни е в стила, че някой повече сръбнал и трябва да нарежда, Петьо, Нейчо, тебе, мен, Владо, Тошко? Както виждаш доста задружна група сме, правим каквото можем за добро и мисля, че не заслужаваме такова отношение! И в колата го говорихме! И все пак си прав!.... Аз повече помня смеха и приятната емоция от колкото всичко останало! Успех днес, доколкото можем ще сме с вас!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 24 мар 2012 10:52

Картаго , така е никой не заслужава да бъде нареждан , ама това е въпрос на възпитание и манталитет . Ясно е , че в началото ще има малко напрежение между отделните групи , тези от Blue sharks , Old cool boys , Синята бригада и т.н. докато свикнат едни с други . За старите муцуни от агитката , имам пред вид тези стари , а не онези от Легендарния Англииски Сектор е голям стрес появата на отделни фракции . За мен обаче това е пътя на съхранение и развитие на синята идея . Нали се сещаш , че някои от тях нямат как по друг начин да се лигитимират в обществото ?
Появата на интелигентни хора в сектора за гостуване ги кара да се чувстват не комфортно , но ще свикнат , ще ги научим . Търпение му е майката и да не им се вързваме на всяка дума . Аз се радвам , че това се случва !

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 24 мар 2012 10:54

И много си несериозен , знаеш , че аз съм тук с джипа щях да те хвърля бързо до Сарафово след мача , човек .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 мар 2012 11:05

El greco написа:Картаго , така е никой не заслужава да бъде нареждан , ама това е въпрос на възпитание и манталитет . Ясно е , че в началото ще има малко напрежение между отделните групи , тези от Blue sharks , Old cool boys , Синята бригада и т.н. докато свикнат едни с други . За старите муцуни от агитката , имам пред вид тези стари , а не онези от Легендарния Англииски Сектор е голям стрес появата на отделни фракции . За мен обаче това е пътя на съхранение и развитие на синята идея . Нали се сещаш , че някои от тях нямат как по друг начин да се лигитимират в обществото ?
Появата на интелигентни хора в сектора за гостуване ги кара да се чувстват не комфортно , но ще свикнат , ще ги научим . Търпение му е майката и да не им се вързваме на всяка дума . Аз се радвам , че това се случва !

Съгласен съм, Коце! Но покрай този форум те ми станаха приятели и повече от логично е да съм на тяхна страна! Ако не бяха те, не виждам кой щеше да ме изкара в снега и студа да ходя да гледам контроли ( където по-често бяхме само форумната част на агитката)! Както виждаш постоянно обсъждаме нови и нови неща за популяризиране, с две думи, правим нещо! Дори и немислимата бройка като хора за мач в Каварна, пак донякъде се дължи именно на хората от този форум! Сега в кръга на майтапа, да не ти напомням пък как стигнахме до този разгромен резултат там?! :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 мар 2012 13:17

kartago написа:
El greco написа:Картаго , така е никой не заслужава да бъде нареждан , ама това е въпрос на възпитание и манталитет . Ясно е , че в началото ще има малко напрежение между отделните групи , тези от Blue sharks , Old cool boys , Синята бригада и т.н. докато свикнат едни с други . За старите муцуни от агитката , имам пред вид тези стари , а не онези от Легендарния Англииски Сектор е голям стрес появата на отделни фракции . За мен обаче това е пътя на съхранение и развитие на синята идея . Нали се сещаш , че някои от тях нямат как по друг начин да се лигитимират в обществото ?

Съгласен съм, Коце! Но покрай този форум те ми станаха приятели и повече от логично е да съм на тяхна страна! Ако не бяха те, не виждам кой щеше да ме изкара в снега и студа да ходя да гледам контроли ( където по-често бяхме само форумната част на агитката)! Както виждаш постоянно обсъждаме нови и нови неща за популяризиране, с две думи, правим нещо! Дори и немислимата бройка като хора за мач в Каварна, пак донякъде се дължи именно на хората от този форум! Сега в кръга на майтапа, да не ти напомням пък как стигнахме до този разгромен резултат там?! :mrgreen:

Не само до разгромния резултат ... бих казал , че направо обърнахме нещата :lol:

Върни се в “Черноморец”