Има ли организация срещу Черноморец или толкова си можем ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

beroezara1916
Контакти:

Re: Има ли организация срещу Черноморец или толкова си можем ???

Мнениеот beroezara1916 » 18 мар 2012 00:43

subzero написа:Ето затова предпочитам неутрални фенове!! С теб два дена може да си пишем кой кво е свирил и не е свирил!!!
П.П.Чувствам се поласкан,че си се регнал заради мен!!! Добре дошъл!! ;)

сигурен съм, че ако не бяха съдийските грешки щеше да се получи много хубав остър мач, но просто развалиха мача отсякъде .. нормално е да сте нервни 2 отменени гола рядко става това когато губиш но като фенове на Черноморец казвате, че са били неправилно отменени а съм сигурен, че повечето не са гледали на повторения ситуациите а само от стадиона, където мн ясно че това ще се говори

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 мар 2012 00:45

beroezara1916 написа:
subzero написа:Ето затова предпочитам неутрални фенове!! С теб два дена може да си пишем кой кво е свирил и не е свирил!!!

сигурен съм, че ако не бяха съдийските грешки щеше да се получи много хубав остър мач, но просто развалиха мача отсякъде .. нормално е да сте нервни 2 отменени гола рядко става това когато губиш но като фенове на Черноморец казвате, че са били неправилно отменени а съм сигурен, че повечето не са гледали на повторения ситуациите а само от стадиона, където мн ясно че това ще се говори

Ако има някъде повторения,дай ги!! Аз наистина не съм ги гледал и се извиних за това!!! Но,ако си гледал това по интернет,което са давали и твоето мнение не е особено реално!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 мар 2012 00:47

beroezara1916 написа:Регвам се специално заради автора на темата. ЯСно ече имаш пристрастие към вашия отбор, но;
Цял мач Херо скача като луд и почти влиза на терена и за всеки фаул се ревеше, съдията ест се уплаши и второто обърна свирката. При гола виждам как нашия играч скача за топката нито използва ръце нито нищо ако ваш играч се е навел и паднал като чувал с картофи е друг въпрос.
Ръката за дузпата - видях ситуацията така удар от доста близка дистанция и някакво меле немога да преценя сичко става много бързо камоли съдията да види ситуацията.
Отменените голове - първия явна засада, втория засада леко спорна но я има. изравнителниия ви гол - спорен съмнение за засада
Червения картон за Берое- остана незабелязана провокацията към Везалов- трябваше и двамата футболисти да бъдат изгонени
"Трябва да си призная, че имаше удар без топка от моя страна, но преди него имаше удар без топка и на противниковия футболист. Трябваше да даде двупосочно червен картон и за двете страни", сподели още защитникът.

Втория ни пропуск при 1-2 когато вратаря спаси и атаката продължи един от играчите ни бе спънат отзад на границата на нак. поле и съдията си затвори очите.
Излишно е да коментирам останали спорни положения в които играчите ви блъскаха Писаров когато си поискаха

Емо трябваше да ви вкара за 1-3 и да си гледате опулени, но малшанс. есента ви подарихме победата в края ся пък Х, но на нас не ни тряат тия умрели точки важна е играта на отбора

До последния: в миналия ни мач с локо сф също отдавна не беше ставало 10 минутно освиркване срешу съдиите които ни отменихра редовен гол и голова атака на празна врата :) :)

За другото няма да ти отговарям, защото ще са безсмислени спорове, но при вашия гол погледни вашия играч, който стои пред този, който отбелязва, именно той бута и събаря защитника Пламен Димов.
А да сравняваш освиркване с изкъртена ограда.......???????

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 мар 2012 00:48

Според мен няма организация срещу никой, просто съдийте имат различни критерии за отборите различни от ЦСКА и Левски (и особено за тези, които ги застрашават). На тия съдий и без да им се плаща и без организации винаги по някакъв начин подпират големите. Справка: ЦСКА - Лудогорец, Локо Пд - Левски, Светкавица - Левски и всички онези "незначителни" решения, които обезсмислят мачовете им с отбори от втората половина на таблицата. Не е нормално всяка точка, която им е взета от такъв отбор да е събитие и медиите с дни да гърмят за това.
Конкретно за този мач - на повторенията не се вижда дали съдиите са прави за засадите, но е ясно че подминаха дузпа за Черноморец. Пожелавам ви успех, наистина се надявам вие да вземете последната квота за евротурнирите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 мар 2012 00:49

Така ... в другата тема писах , че има нещо което не ми харесва , но ще го премълча от коректност . Наличието на тази тема обаче , въобще не кореспондира с понятието коректност . Приемам го като дърпане на езика ми . Та затова ...
Този отбор на Черноморец няма характер . Няма и как да има , след като в него има играчи които са в отбора само и единствено заради приятелските си отношения с Херо и Чиликов . Трябва да се зададе въпроса , защо са предпочетени играчи , които са тотално свършили с футбола , пред примерно един добър централен защитник , от който отбора има нужда . Как да се мотивират млади футболисти , които търкат пейката за сметката на пенсионери , които не могат да пробягат повече от 5 метра ... и които след 15-та минута свършват въздуха . Трябва да се зададе въпроса и дали ако някои от футболистите които влязоха като резерви днес бяха започнали мача , резултата нямаше да бъде друг . Случайно или не - Черноморец не можа да спечели 4-те важни мача през сезона дотук . Тези със Славия , Ботев , Локо Пловдив и Берое . Които трябваше да бъдат спечелени на всяка цена . Отбора няма характер , няма манталитет ... за сметка на това има "парашутисти" които разхождат екипа и гледат мачовете отблизо . Пък знае ли човек ... може и те да са част от ОРГАНИЗАЦИЯТА .

beroezara1916
Контакти:

Мнениеот beroezara1916 » 18 мар 2012 00:50

http://livenews.bg/CHernomorets---Beroe--2-2_g_4099 предполагам, че тук ги има отменените голове
виж след корнера играта с ръка. то удара е от толков близко че и да иска да спре умишлено топката с ръка няма време да го направи
Последна промяна от beroezara1916 на 18 мар 2012 00:52, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 мар 2012 00:51

beroezara1916 написа:

Повторенията в Лайвспорт ги изгледахме, ако се базираш на тях, грешиш. Ние, от форума, седяхме точно зад страничния съдия, така че видяхме достатъчно, а казах и за последствията на стадиона.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 мар 2012 00:52

beroezara1916 написа:http://livenews.bg/CHernomorets---Beroe--2-2_g_4099 предполагам, че тук ги има отменените голове

Има ги,но не се вижда хубаво!! На кофти място е камерата!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 мар 2012 00:53

Parmalat, гледа ли мача на Черно море? Не се изказвай неподготвен!
Акули, успях да гледам част от мача ви с Локо Пловдив и почти целия днес срещу Берое. Разочаровахте ме. Не мисля, че съдиите са свирили умишлено срещу вас, особено днес. Толкова си могат некадърниците. Знаете, че всеки отбор понякога попада в "дупка". Така е при вас в момента. Надявам се това да е било дъното и от тук нататък победите да са с вас. Разбира се като изключвам мача ви с нас. Есента ни надиграхте на Тича и сега е време за реванш. ;)
И пак ви казвам: нищо фатално не е станало - гледайте напред!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 18 мар 2012 00:55

k.dimitrov написа:
Gesha1986 написа:според мене Берое са с добър отбор и добър трньор и не е изненада че мача е реми,а за отменения гол в Пловдив...там ситуацията е по преценка на съдията..може да се свири фал може да не се свири.
между другото Черноморец и Берое са с най-добрите БГ трньори в момента! :)

То не е изненада, ама 2 неправилно отменени гола, явна дузпа за игра с ръка в стил Марадона, възможност за още една за много, много грубо скачане върху Боли, явно нарушение срещу защитника, който скача пред играча, отбелязал гол за Берое, тендециозно даване на обратни нарушения при единоборствата. Публиката изкърти заварената ограда и за малко да нахлуе на терена, засипа страничния съдия с бутилки минерална вода и искаше да го линчува, това отдавна не е ставало в Бургас.

За тия 2 отменени гола никъде няма свястно повторение за да се види дали са правилно отменени или не,така че само може да гадаем.За дузпата може и да е допуснал грешка,както допусна грешка и за червения картон,защото първо вашия играч удря Везалов без топка после Везалов му отвръща и съдията дава червен картон само на нашия,а трябваше да има картони и за двамата,това се вижда на един от репортажите.Просто истината е че тоя съдия е пълен некадърник и такива неща,че е подпирал Берое това са глупости.За какво да ни подпира?,че няма да изпаднем това е ясно,че няма да сме на челните места това също е ясно.Взехме много нови и качествени играчи и целта пред отбора е да се играе футбол който да се харесва на хората,да се обиграва и сработва отбора и вече следващия сезон да имаме по-високи цели.Така че изобщо няма никакъв смисъл да ни подпира някой,просто съдията беше пълен некадърник и развали мача заради грешките си.Иначе сте добър отбор и играете със желание,но Берое не е слаб отбор и не е онзи отбор от есента който не приличаше на нищо,така че днес не сте изгубили точки от някой слабак,а от добър отбор който тепърва ще доказва това в следващите мачове.Успех занапред!

Върни се в “Черноморец”