ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое FT 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: 19 кръг А ПФГ: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое 17.03 , 17:30

Мнениеот Parmalat » 17 мар 2012 20:33

Опасявах се,че няма да го вземем този мач.Не обвинявам съдията за двата ни отменени гола и неостъдената дузпа срещу Боли.Яд ме е че чакахме Берое сами да се победят и от 2 удара ни вкараха 2 гола.За съжаление и тази година май ще гледаме евотурнирите по телевизията.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

oceans
Контакти:

Мнениеот oceans » 17 мар 2012 20:34

Враатаря на Берое само езе 10 минути от мача.Какво се чудиш за продължението , 1 минута му отнемаше всеки аут.А какво търкаляне имаше освен това.И защо някой Беройци се чувстват ощететни? Може би още един гол да бяха отменили на Черноморец и щяхте да се почувствате по-добре.И още нещо ,имаше и други спорни засади при които просто не се стигна до вратата .Можеше би от повече от 2 гола ви утърваха.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 мар 2012 20:36

oceans написа:Враатаря на Берое само езе 10 минути от мача.Какво се чудиш за продължението , 1 минута му отнемаше всеки аут.А какво търкаляне имаше освен това.И защо някой Беройци се чувстват ощететни? Може би още един гол да бяха отменили на Черноморец и щяхте да се почувствате по-добре.И още нещо ,имаше и други спорни засади при които просто не се стигна до вратата .Можеше би от повече от 2 гола ви утърваха.

Добре дошъл при нас! :) Не му обяснявай, никога няма да си признае, че са били подпряни жестоко, че нали ако си признае, може да му стане нещо, да го нарекат честен. Да си гледа Бероето, търкалянето, бавенето, селските номера, симулациите, щом това разбира той под футбол, жив и здрав да е този "bAlgarin".
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 17 мар 2012 20:44

Bourgas написа:Ей, момченце, ........[/offtopic]

Повече няма да се занимавам с тебе, щото явно си афектиран, запенен си и има опасност да оцапаш гащите от злоба. При неадекватен съдия, ние се караме, което е безсмислено. Само едно ще ти кажа и спирам:
Ти кво искаш бе батенце??? С червен картон в 53-та мин. да ви играем преса по целия терен ли? Адекватен ли си? А каквото съм ти отговорил в предния си пост съм го казал, нямам намерение да се повтарям. И не рева ами пиша, но много удобно виждаш нещата, само от едната страна. И не вместо да ревете за засади си научете футбалерите да не кибичат постоянно зад защитата на другия отбор. Ама то какъвто треньора, такива и феновете-ревльовци. Айде живи и здрави. Че догодина ние ще се питаме с колко ще ви бием. Като гледам добре се обиграва отбора.
П.П. НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЕТИКА, ЗАЩОТО КАЖИ КОЙ ПОЧУПИ ДЖАМОВЕТЕ НА АВТОБУСА НИ ПРЕД ХОТЕЛА ДНЕС, А??? МНОГО ЕВРОПЕЙСКО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БУРГАСКИТЕ ДЖЕНТЪЛМЕНИ. АРЕ БАСТА! играели футбол ... уахахаха

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое FT 2-2

Мнениеот balgarin » 17 мар 2012 20:47

Какви отменени голове сънувате бе морски??? кви 5 лева? Имаше засади, не голове. Хайде научете правилата на тази игра и тогава се пенете пред компютрите. Онзи виси на метър зад защитата, кво да прави страничния? да му иска фланелката ли?
Време е да ви оставя във форума да си плачете каква организация има и срещу вас.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 мар 2012 20:49

bAlgarino, автобусчето ви е било счупено от феновете на Нефтохимик, мога да се обзаложа. Не знам къде видя в моите думи "преса". ЗАЩО ПОЛУЧИХТЕ ЧЕРВЕН КАРТОН, БЕ, ДЕТЕ? Кой ще цапа гащите ми кажи, за какво да ти цапам, да съм дошъл аз на стадиона да издигам плакати с к*рове? Всичките сте един дол дренки, напълнихте ми града, пълните ми и подфорума, баста ше викаш на майка си, дете. Видя ли СТ ми се обръщат червата, нагли човечета. Отървахте се, защото Черноморец не е удобен в момента, а не защото сте ни надиграли, айде гледай си там селското отборче, което ти обясних преди малко по какъв начин играе играта, наречена футбол и си мисли, че всичко което хвърчи, се яде. ЗАЩО НЕ БЕШЕ НА МАЧА, мъжки? Отивам да пийна аз, не смятам съботата да си я прекарам пред компа, спорейки със зарзават.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 17 мар 2012 20:56

balgarin написа:Какви отменени голове сънувате бе морски??? кви 5 лева? Имаше засади, не голове. Хайде научете правилата на тази игра и тогава се пенете пред компютрите. Онзи виси на метър зад защитата, кво да прави страничния? да му иска фланелката ли?
Време е да ви оставя във форума да си плачете каква организация има и срещу вас.

Не им се обяснявай , афектирани са!Разбирам ги , но пък толкова могат техните.
Къде ще ходите с този изтормозен отбор в Европа :shock: :shock: Та вие едно чисто положение нямахте , все едни центрирания , разбърквания и постоянно в засада.
След като двамата ни централни защитници излязоха , тогава вече ни натиснахте , иначе никакъв шанс.Мача си беше 0:3.
Радвайте се на тази точка и дано тя ви донесе така бленуването евроучастие , макар че там такива пропуски като нашите няма да ви ги простят , както и на тренера ви това арогантно поведение.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 мар 2012 21:10

Някой ще качи ли линк за мача :?:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero