Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0
Съдиите и бяха трагични . засадите на Локо Пд бяха над 10 , от които поне 2 ги нямаше, нарушенията над 50 , като Станиславчо избягваше да дава авантажи в много от случаите , че не му се бягаше . Симулации , разправии със кокала.. всичко това беше в полза на Локо Пд . Като цяло обаче и те не бяха доволни от Станислвачо . Просто е слаб съдия .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Искам си Акаунта написа:kartago написа:Е, това вече са глупости и не отиват на нормален спор! Всеки с мнението си! Точно пък на мен да ми кажеш, че нося тъмно сини очила ( не, че не ми отиват) е меко казано глупаво! Както и да е, нейсе!
Петьо , не съм визирал теб . Ама е смешно на фона на показаното от Черноморец , да се търси причината за загубата в съдията . Сините очила ги споменах , защото според Ники , само аз съм видял нарушението на Боли и само аз не съм видял засадата .Чудя се дали да не отида във форума на Локо Пловдив да им кажа , че според феновете на Черноморец съдията е подарил победата на отбора им .
Можеш да отидеш, но не е такова мнението на пичовете! Всички сме на мнение, че просто второто полувреме отбора игра ....... ганкиното! Всички! Аз като писах, кой и как замести основните играчи, пропуснах да кажа, КАК играха и титулярите от мача с ЦСКА?! Пълен майтап! Ни Асис, ни Шауше, ни Мелконян, абе никой бе! Нямаше хъс, пресата я имаше само отчасти първото полувреме! С Ицо гледахме, как на играч на "Черноморец" скачаха по 2-3 от "Локомотив" както беше на нашия мач с ЦСКА, сега сякаш ги бяха подменили! Не знам защо Херо не може да ги мотивира така и за гостуванията?! Отдавам го, че има много нови, падна им гарда след този гол и не знаеха как да обърнат мача! Но в никакъв случай съдиите не са причината за този резултат!
- Искам си Акаунта
kartago написа:Можеш да отидеш, но не е такова мнението на пичовете! Всички сме на мнение, че просто второто полувреме отбора игра ....... ганкиното! Всички! Аз като писах, кой и как замести основните играчи, пропуснах да кажа, КАК играха и титулярите от мача с ЦСКА?! Пълен майтап! Ни Асис, ни Шауше, ни Мелконян, абе никой бе! Нямаше хъс, пресата я имаше само отчасти първото полувреме! С Ицо гледахме, как на играч на "Черноморец" скачаха по 2-3 от "Локомотив" както беше на нашия мач с ЦСКА, сега сякаш ги бяха подменили! Не знам защо Херо не може да ги мотивира така и за гостуванията?! Отдавам го, че има много нови, падна им гарда след този гол и не знаеха как да обърнат мача! Но в никакъв случай съдиите не са причината за този резултат!
Че аз още веднага след мача писах , че Локо Пловдив игра по-слабо , отколкото ЦСКА в Бургас . Оценките които съм поставил не били коректни . Да - възможно е . Най-вероятно съм завишил оценката на някой играч . Ама при такова представяне да се оправдаваш със съдии е просто жалко .
Искам си Акаунта написа:kartago написа:Можеш да отидеш, но не е такова мнението на пичовете! Всички сме на мнение, че просто второто полувреме отбора игра ....... ганкиното! Всички! Аз като писах, кой и как замести основните играчи, пропуснах да кажа, КАК играха и титулярите от мача с ЦСКА?! Пълен майтап! Ни Асис, ни Шауше, ни Мелконян, абе никой бе! Нямаше хъс, пресата я имаше само отчасти първото полувреме! С Ицо гледахме, как на играч на "Черноморец" скачаха по 2-3 от "Локомотив" както беше на нашия мач с ЦСКА, сега сякаш ги бяха подменили! Не знам защо Херо не може да ги мотивира така и за гостуванията?! Отдавам го, че има много нови, падна им гарда след този гол и не знаеха как да обърнат мача! Но в никакъв случай съдиите не са причината за този резултат!
Че аз още веднага след мача писах , че Локо Пловдив игра по-слабо , отколкото ЦСКА в Бургас . Оценките които съм поставил не били коректни . Да - възможно е . Най-вероятно съм завишил оценката на някой играч . Ама при такова представяне да се оправдаваш със съдии е просто жалко .
Миро,няма да се съглася!!! Картаго ти каза,че всички смятаме,че отбора е играл слабо и заслужено сме загубили!!В момента просто коментираме съдията,а не се оправдаваме с него!!! Аз продължавам да твърдя,че при други отсъждания МОЖЕШЕ да не загубим този мач!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:kartago написа:Можеш да отидеш, но не е такова мнението на пичовете! Всички сме на мнение, че просто второто полувреме отбора игра ....... ганкиното! Всички! Аз като писах, кой и как замести основните играчи, пропуснах да кажа, КАК играха и титулярите от мача с ЦСКА?! Пълен майтап! Ни Асис, ни Шауше, ни Мелконян, абе никой бе! Нямаше хъс, пресата я имаше само отчасти първото полувреме! С Ицо гледахме, как на играч на "Черноморец" скачаха по 2-3 от "Локомотив" както беше на нашия мач с ЦСКА, сега сякаш ги бяха подменили! Не знам защо Херо не може да ги мотивира така и за гостуванията?! Отдавам го, че има много нови, падна им гарда след този гол и не знаеха как да обърнат мача! Но в никакъв случай съдиите не са причината за този резултат!
Миро, никой не се оправдава. Всички приехме загубата и поздравихме противника. Те ни възвеличаваха, говореха, че ги е било много страх след първите 20-тина минути, даже до втория гол са се страхували. Сами ни говореха за наши пропуски, от които настръхнали. И Нейчо, и Петьо (и единия, и другия) ще потвърдят. Аз ти казах, че там реших, че има нарушение на Боли, за засадата, сега чак разбрах от Девиан. От мястото, където стояхме, нямаше как да я забележим. Относно засадата, именно страничният трябва да вдигне флага при положение, че Карвальо е зад защитата, вижда го, че тръгва към топката и ще участва в играта. Особенно явно се вижда, че пречи на вратаря, самото движение пред вратаря е достатъчно да му повлияе. Ако са толкова сигурни, че е удар във вратата и не могат да го достигнат, защо Карвальо и другият футболист на Локомотив бягат към топката. Или за да играят с нея, или за да попречат на Колев. И пак повтарям, засадата се вдига при центрирането, а не след като се изиграе положението. За гола на Боли вече писах.
Снощи, вече отърсен донякъде от емоциите изгледах много внимателно първото полувреме и мога да заявя, че бяхме сериозно ощетени от съдиите в 4 случая
Три, от които в нападение, а четвъртия - при гола в нашата врата. А и съвсем не съм убеден, че имаше нарушение Шушу-то, за което беше отсъден и пряк свободния удар. И никой не може да ме убеди, че ако бяхме повели с 1-2 гола, Локото можеха да обърнат мача...... въпреки контузията на Траян.... въпреки неправилния избор според мен на Пл. Димов.....Не проумявам защо Херо избра именно него.
Второто ще го изгледам сега, но и без да го направя, си знам, че бяхме трагични в опита си да обърнем мача.

Второто ще го изгледам сега, но и без да го направя, си знам, че бяхме трагични в опита си да обърнем мача.
[center]
[/center]