Всичко по темата "Анисе"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Анеси моли да се върне!?
А сега малко информация от кухнята. Бях с жена ми в едно заведение. Когато влязох, на една от масите седеше Пинко. Махнахме си и аз седнах в другата зала. Но по едно време малкия ми син звъни, че по Нова в новините съобщили, че Анеси се връща в Черноморец. Казали, че звънял на Херо, извинил му се, разбрали се и по всяка вероятност Черноморец ще го приеме. Аз не се сдържах, оставих жената и на бегом на масата на Пинко (той беше сам). Казах му какво са казали по Нова, той ми отговори, че не знае кога е звънял Анеси, но вече в отбора имали информация за желанието му, обсъдили са го и са на мнение, че момчето не е виновно, подведено е и по всяка вероятност ще го приемат отново, защото отбора има нужда от него и би свършил добра работа в момента, защото не са уверени във физическите възможности на Телкийски. Каза, че виждат вина и в себе си, че може би са били прекалено твърди и недиалогични с мадам Ба, която е главната причина за досегашното поведение на Анеси. И така се разговори, че не можех да се измъкна, добре, че жена ми взе да ми звъни на мобилния и аз се откопчих.
Последна промяна от k.dimitrov на 08 мар 2012 17:58, променено общо 1 път.
Който се докосне до "магията" ЦСКА и послe цял живот съжалява :DDDDDDDDDDD
[center]
[/center]

Хахххаха а много интересно как ще играе при вас след като и договора му с вас е невалиден.
- Синьо сърце
- Контакти:
Купете му въдица и да лови попчета и сафрид цело лето, ега си избие некой лев...Ама къде е Градев, бе-аз искам да го чуя!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Абе наистина може и да има нещо такова. Все пак вдругиден ще се играе 2-рия кръг(а по програма трябваше даже 3-я) а той все още е без картотека. А го взеха средата на януари. Тоест преди повече от месец и половина. Така, че ако беше толкова лесно да са го картотекирали вече. Явно че няма да могат, а пича изгоря. От 50 бона на месец(Херо каза, че са му обещали 4-5 пъти по-висока заплата) си остана и без тия 10 където В Черноморец му ги даваха. А и наистина Херо подхвърли нещо такова на Сашо Диков. Така, че нищо чудно и наистина да се моли да се върне.
Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!
Ако от ЦСКА излязат с официално извинение към Черноморец, може и да си го приберем момчето да полива терена и да подравнява чимовете
Иначе да си го отглеждат при тях 

[center]
[/center]

Оф някой от модераторите явно си няма работа. За какво премести темата на 39 страница в някоя забравена от бога тема без да даде и съобщение или линк. А на главната страница на гонг останаха безинтересни теми с по 2-3 мнения. Както и да е, то и без това хората вече гледат шампионска лига и на никой сега не му се коментира. Тъкмо ще видим и развръзката до няколко дни и ще си я коментираме друг път.
-
- Контакти:
kalimeno написа:Хахххаха а много интересно как ще играе при вас след като и договора му с вас е невалиден.
Важното е, че има картотека. Договорът винаги може да се преподпише.
galin56 написа:Оф някой от модераторите явно си няма работа. За какво премести темата на 39 страница в някоя забравена от бога тема без да даде и съобщение или линк. А на главната страница на гонг останаха безинтересни теми с по 2-3 мнения. Както и да е, то и без това хората вече гледат шампионска лига и на никой сега не му се коментира. Тъкмо ще видим и развръзката до няколко дни и ще си я коментираме друг път.
Забележката е правилна

[center]
[/center]

Хм, те избягали вече.... само ние сме си 

[center]
[/center]