Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот ntodorov » 21 яну 2012 13:46

Bourgas написа:Дойде ли Конан, докарали сме половин Бургас :mrgreen: :mrgreen:

..."Ако до всяко добро същество застане поне още едно,
ех, ще започне такъв живот, че само си викам: "Дано"
Ако към тия две същества прибавиш и още две,
ти знаеш ли колко прави това ?
Най-малко хиляда и две"

:mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 яну 2012 14:32

ntodorov написа:
С предстоящия скок на цените на билетите , едва ли ще е скоро .

Без таквиЗ. Ние пари за вход не даваме. :mrgreen:
Транспаранта е супер. Казано е много в него ( мисля, че бях го писал в това). Виждам Английския сектор в посланието му, акулите станали символ по Ония времена, Татоо, което те (акулите) имат на рамената си показва съпричастност към съвремието и сегашната конюнктура. Факта, че сегашната емблема е татуирана, а не изписана нейде в основните цветове на транспаранта говори за някаква преходност, т.е за нещо, като да си татуираш името на гаджето, но след година две да имаш друго и да си татуираш и него. Тоест - кожопис ( както му викам) отразяващ емоции и етапи от развитието на собственика му . За самия шрифт на Черноморец. Това е шрифта, с който преди години във времена на задръжки, друг морал и много страх от показване и изказване на чувства пишехме по ученическите си чанти -тип папки ( задължителни )имената на Западни метъл групи и рок изпълнители с надеждата да се инициализираме, като бунтари или поне, като различни от общоприетите и задължителни по ония времена норми. Самите надписи ( за старата школа) пък канализират гореизложените идеи към по-старото поколение футболни привърженици на Оня отбор с котвата...Така го виждам транспаранта.

E ... мнението ти идва да покаже , че светът е шарен и пълен с различни мнение . За мен лично татуировките на акулите са , като лъжичката катран в кацата с мед .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 яну 2012 14:34

Bartolomej написа:5 цена на билетче при тези резилтати на отбора и целите , които се гонят е напълно нормално
Ама като миналата година дето беше срива , никва игра , скандали в отбора , да слагаш цена 6-7 лева си беше просто подигравка с нас.

5 лева за секторите зад вратите , 8-10 лева под козирките . Евентуално и нагоре за мачовете с "грандовете" .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2012 08:58

За мен лично татуировките на акулите са , като лъжичката катран в кацата с мед .

E чак пък катран в меда :) ...Татуировките са модерни. (въпреки, че аз съм дърт и сигурно за това нямам + отношение към тях). Презумпирах, че сегашната емблема е татуирана на "рамената" на тези акули...Утре ще се гмурнат в дълбините и току виж си татуирали нещо друго. :) . Нали се сещаш, че татуировката е тленна почти толкова, колкото и собственика и... :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 яну 2012 11:24

ntodorov написа:
За мен лично татуировките на акулите са , като лъжичката катран в кацата с мед .

E чак пък катран в меда :) ...Татуировките са модерни. (въпреки, че аз съм дърт и сигурно за това нямам + отношение към тях). Презумпирах, че сегашната емблема е татуирана на "рамената" на тези акули...Утре ще се гмурнат в дълбините и току виж си татуирали нещо друго. :) . Нали се сещаш, че татуировката е тленна почти толкова, колкото и собственика и... :)

Когато коментирахме и обсъждахме идеите за транспаранта , аргументирах позицията си , защо на него не трябва да се виждат никакви емблеми ( нито сегашни , нито предишни ) . Явно ще трябва да почакам , въпросните акули да се гмурнат в дълбините или татусите да избледнеят ;)
п.п Мнението е изцяло мое и по никакъв начин не искам да ангажирам някой друг с него .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2012 12:09

Конан. Стига бе човек. Татусите ще ги виждаш единствено, ако искаш. Елиминирай неудобствата, като не им обръщаш внимание и все тая ще ти бъде...дали фризьорката или чистачката. :)
ПС: Иначе аз съм твърдо за революция. Пата-кюта и квот стане. :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 фев 2012 18:00

Изтиквам тази темичка нагоре, щото има какво още да поработим, а първенството чука на вратата вече.
Идие за някакви форумни шалчета или каквито и да е там артикули?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 фев 2012 19:11

petkan написа:Изтиквам тази темичка нагоре, щото има какво още да поработим, а първенството чука на вратата вече.
Идие за някакви форумни шалчета или каквито и да е там артикули?

Мдаааа.Снимка на компанията в "Духа на тигъра" някъде към 22 часа!!Това на транспарант с надпис IN VINO VERITAS :mrgreen:
А иначе сериозно.. не е лошо да се измисли нещо!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 16 фев 2012 12:51

Верно, давайте идеи за други артикули - шалчета, знамена. Акаунт, давай идеи и ти.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 мар 2012 14:53

Тошко написа:

Кажете къде мога да направя, но нещамповани, а с боя, за да не се разпаднат след 10 пранета?

Вчера ми предложиха тази фирма: http://www.tomysport.com/index.php?lang=bg

Върни се в “Черноморец”