Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
hristo1306 написа:Red_Girl написа:Недей, ше ме засрамиш!![]()
![]()
![]()
абе, Бургазлии ! Това беше единствената /неотразима / дама качена на пожарната след мача "Литекс" - ЦСКА за суперкупата - запомних я още тогоава - разкошна е !
Red_Girl написа:Никъде не съмс е качвала. Плюс тва пороя, който беше, ме направи на гъз. Едва ли съм била толкоз яка.![]()
hristo1306 написа:Red_Girl написа:Никъде не съмс е качвала. Плюс тва пороя, който беше, ме направи на гъз. Едва ли съм била толкоз яка.![]()
какъв дъжд ? Дова са били бургаски сълзи върху твоята особа ! Грешиш ! Явно си бързала за Шопия !
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:hristo1306 написа:Red_Girl написа:Никъде не съмс е качвала. Плюс тва пороя, който беше, ме направи на гъз. Едва ли съм била толкоз яка.![]()
какъв дъжд ? Дова са били бургаски сълзи върху твоята особа ! Грешиш ! Явно си бързала за Шопия !
Преди мача валя ебаси пороя. Без мокра кокошка. Хубавото беше, че поне до края изсъхнах и на другия ден плажче.
hristo1306 написа:Red_Girl написа:hristo1306 написа:какъв дъжд ? Дова са били бургаски сълзи върху твоята особа ! Грешиш ! Явно си бързала за Шопия !
Преди мача валя ебаси пороя. Без мокра кокошка. Хубавото беше, че поне до края изсъхнах и на другия ден плажче.
ах, тез мокри кокошки, не се ли намери Бургаски петел да те подсуши ! Че и "гларуси" има !
kartago написа:Радвам се, че усмивките се върнаха в тази тема! Наистина, нека да разберем истината, сигурен съм, че и феновете на ЦСКА, както нас искат да разберат истината, но за сега е факт, че никой не я знае тази истина! Който е направил грешка, нека да се извинява на всички и да си носи последствията! Независимо от Черноморец ли е или от ЦСКА! Все ми се струва, че няма защо да се караме! Нормално е всеки да си поддържа клуба и своята "правда"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта