Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 21:45

Никъде не съмс е качвала. Плюс тва пороя, който беше, ме направи на гъз. Едва ли съм била толкоз яка. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 яну 2012 22:05

hristo1306 написа:
Red_Girl написа:Недей, ше ме засрамиш! :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:

абе, Бургазлии ! Това беше единствената /неотразима / дама качена на пожарната след мача "Литекс" - ЦСКА за суперкупата - запомних я още тогоава - разкошна е !

Аз пък си мислех, че само плющялките на футболистите са готините мацки по стадионите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 яну 2012 22:19

Red_Girl написа:Никъде не съмс е качвала. Плюс тва пороя, който беше, ме направи на гъз. Едва ли съм била толкоз яка. :lol: :lol:

какъв дъжд ? Дова са били бургаски сълзи върху твоята особа ! Грешиш ! Явно си бързала за Шопия !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 22:25

hristo1306 написа:
Red_Girl написа:Никъде не съмс е качвала. Плюс тва пороя, който беше, ме направи на гъз. Едва ли съм била толкоз яка. :lol: :lol:

какъв дъжд ? Дова са били бургаски сълзи върху твоята особа ! Грешиш ! Явно си бързала за Шопия !

Преди мача валя ебаси пороя. Без мокра кокошка. Хубавото беше, че поне до края изсъхнах и на другия ден плажче. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 яну 2012 23:25

Red_Girl написа:
hristo1306 написа:

Преди мача валя ебаси пороя. Без мокра кокошка. Хубавото беше, че поне до края изсъхнах и на другия ден плажче. :)

ах, тез мокри кокошки, не се ли намери Бургаски петел да те подсуши ! Че и "гларуси" има ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 23:28

hristo1306 написа:
Red_Girl написа:
hristo1306 написа:какъв дъжд ? Дова са били бургаски сълзи върху твоята особа ! Грешиш ! Явно си бързала за Шопия !

ах, тез мокри кокошки, не се ли намери Бургаски петел да те подсуши ! Че и "гларуси" има ! :mrgreen:

С течение на мача изсъхнах. И всичко беше точно. После отпразнувахме подобаващо. :)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 яну 2012 00:54

Радвам се, че усмивките се върнаха в тази тема! Наистина, нека да разберем истината, сигурен съм, че и феновете на ЦСКА, както нас искат да разберат истината, но за сега е факт, че никой не я знае тази истина! Който е направил грешка, нека да се извинява на всички и да си носи последствията! Независимо от Черноморец ли е или от ЦСКА! Все ми се струва, че няма защо да се караме! Нормално е всеки да си поддържа клуба и своята "правда"!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 яну 2012 01:02

Както виждаш оправихме положението. :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 яну 2012 08:41

kartago написа:Радвам се, че усмивките се върнаха в тази тема! Наистина, нека да разберем истината, сигурен съм, че и феновете на ЦСКА, както нас искат да разберат истината, но за сега е факт, че никой не я знае тази истина! Който е направил грешка, нека да се извинява на всички и да си носи последствията! Независимо от Черноморец ли е или от ЦСКА! Все ми се струва, че няма защо да се караме! Нормално е всеки да си поддържа клуба и своята "правда"!

Аз се съмнявам,че някога ще научим истината.Някой се е оцапал здраво и всичко ще мине под знака на медийното затъмнение.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Черноморец”