Анкета за футболист на годината за 2011г. на ПСФК Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Анкета за футболист на годината за 2011г. на ПСФК Черноморец

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Анкета за футболист на годината за 2011г. на ПСФК Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 дек 2011 17:19

http://lh4.ggpht.com/-gwenPIoycGQ/SqIQ6 ... 252586.jpg http://neftochimic.eu/e107_files/public ... s_1966.jpg Черноморец (Бургас)-1977 и Локомотив Бургас-1966 и двата отбора са ми еднакво скъпи. Тодоров,Калпазанчо,какво да изясняваме.Нещо се случи в Бургас за да стане така че отбора в син екип да не ми е скъп.Нямам лоши чувства към никой от пишещите тук,иначе нямаше да пиша.Балъков вече се махна,да се маха и Събев! Смятам че може да се радваме на по-добри дни
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2011 17:26

Neftochimik 1962. Щом смятаме, че няма, какво да изясняваме направо започваме да пием тогава... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 23:29

Усещам че набора ще поддаде :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Мнениеот ta4i » 11 дек 2011 18:18

Твърдо Траян Дянков!
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 дек 2011 20:26

Много труден избор,доста малко футболисти,броят се на пръстите на едната,изкараха цялата година в отбора,затова реално можем да оценяваме само тях,защото двата полусезона много трудно може да ги сравни човек.Аз гласувам за трансферната мечта на Ботев и куп други отбори Жоржи,хем да е разнообразно,хем за кеф на доста съфорумци :lol: :lol: И не на последно място,преди да ме критикувате,незабравяйте,че след като искате да го продаваме,трябва да му вдигнем рейтинга и цената на човека,а нашата класация е повече от авторитетна сред футболните среди в България,затова се надявам да преосмислите избора си и да гласувате за Жорж ;) :) :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2011 10:13

Devian написа:Много труден избор,доста малко футболисти,броят се на пръстите на едната,изкараха цялата година в отбора,затова реално можем да оценяваме само тях,защото двата полусезона много трудно може да ги сравни човек.Аз гласувам за трансферната мечта на Ботев и куп други отбори Жоржи,хем да е разнообразно,хем за кеф на доста съфорумци :lol: :lol: И не на последно място,преди да ме критикувате,незабравяйте,че след като искате да го продаваме,трябва да му вдигнем рейтинга и цената на човека,а нашата класация е повече от авторитетна сред футболните среди в България,затова се надявам да преосмислите избора си и да гласувате за Жорж ;) :) :)

Напълно в тон с аватара ти е този коментар. Освен че ме разсмя, сериозно преосмислих мирогледа си, та вече мисля сериозно да се свържа с някой модератор да ми върне гласа от виртуалната урна, искам си го обратно. Сър Жорж беше недооценен от мен, но искам да поправя тази своя грешка. Неговия нюх пред засадата си заслужава да се отбележи, както и борбата му за висока топка :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 дек 2011 23:43

Тук що зацикли работата? Само това ли сме бургазлиите във форума?

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 14 дек 2011 10:32

Защо има ограничение за избора? според мене трябва да имаш право да гласуваш за всеки, който дори и 1 мач е изиграл...не е обективно, нито представително...ако някой има властта, да го поправи
и второ - кога е краният срок?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 12:54

izumrud написа:Защо има ограничение за избора? според мене трябва да имаш право да гласуваш за всеки, който дори и 1 мач е изиграл...не е обективно, нито представително...ако някой има властта, да го поправи
и второ - кога е краният срок?

да бе ... прав е колегата . Защо го няма Ник Дашев - единствения вратар в "А" група който не е допуснал гол през полусезона ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 дек 2011 12:59

Еми май имаше някакви ограничения относно номера на отговорите в една анкета тук :) А иначе Ник дашев съм го гледал малко пъти, но не си мисля, че ако беше играл, щеше да издържи цял полусезон, можеше обаче да се пуска за Купата...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”