Черноморец Бургас с най-добра селекция от българските отбори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас с най-добра селекция от българските отбори
Като добавиш и стадиона...
-
- Контакти:
добър отбор са и парвят добра селекция гледах ги със сливен и тоя нилтон е много опасен мача беше 25 мин и след това пуснаха резервите зайц и той не е лош гонзалез също е добър
неофициално Черноморец имат най-големия бюджет в България
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
колко им е добра селекцията тепърва ще се разбере.Как ги определихте,че са добри футболисти като дори един мач не сте им гледали,може и да са,но нека първо се докажат,до тогава са едни анонимници с изключение до някъде на Зайц.Другите тепърва ще ги видим и тогава ще можем да кажем,пък може и добри да излязат,но сега е трвърде рано да се каже.А и като гледам колко хора се взимат и щом щяло да има още нови..не знам,но си мисля,че толкова много футболисти се взимат когато нямаш отбор
защо Левски,Черно море,Литекс взеха 1-2 максимум 3 нови? Защото си имат почти готови отбори и само попълват дупки на необходимите места,докато като гледам количеството на Черноморец,за качество сега няма какво да говорим 

За вас моряци ний живеем...
Това е единствения отбор в Бг. където подржават на Европейските клубове.Хората не им се свиди и влагат средства за Играчи за бази и т.н. Ако Левски,ЦСКА,Литекс и т.н. инвестират както Черноморец резултатите ще са определено положителни,но явно босовете на столичните грандове искат само да лапат,без да влагат нищичко.Така не става!
-
- Контакти:
pas написа:ultra_shark написа:До горния мазут - стига си избивал комплекси. Освен Ники Кръстев, който ясно и точно си каза, че е фен на отбора друг не виждам. Единствено той и Орлин Старокин ще са титлуляри от бившия ви вече отбор(който дори вече не съществува). Не съм съгласен, че сме с най-добра селекция, това са анонимници на по 30+ години.
Играчите от представителния отбор на Вихър - Айтос взети без пари от Нафтата, изреждам ти ги по списъка, който чета на състава ви в един от сайтовете:
1. Станислав Жеков
2. Николай Кръстев
3. Орлин Старокин
4. Георги Божилов
5. Венци Бонев
6. Любомир Любенов
7. Любомир Божинов
8. Пламен Крумов
9. Владислав Стоянов
10. Светлин Симеонов
Да не говорим, че дублиращия отбор е на практика целия юношески на Нафтата 90-ти набор, който стана шампион миналата година.
Ако още не ти е неудобно, продължавай да спориш!
Кажи бе Атлетик? Освен Николай Кръстев и Старокин познай тия как ще играят... Освен тези двамата другите едва ли ще получат подкрепа от човек, който обича ЧЕРНОМОРЕЦ. А, за стадиона.. .Черноморец си има такъв, това, че нашите глупаци не ни пускат да играем там не зависи от нас. За школата ви - случи ви се същото, което и на нас. Дражев за нас = Събев за вас. Има и такива моменти. И Мустака унищожаваше години наред Черноморец тогава, къде бяхте?
a boy named goo написа: В Литекс също са доста слаби в това отношение, изключение прави единствено привличането на Хросто Янев
Селекцията ни на това ниво е идеална.
До 2-3 дена ще привлечем още 1-2 футболисти и с тях ще стане идеална.
Еленкович
Янев
Бодуров
Миранда
На новите ще запазя имената в тайна за сега

kartago написа:Elland написа:Хаха това,че са национали на мижавите си страни не значи,че са кой знае какво.Кабо Верде...вземете например някой естонски национал като е национал.Тръгнали да ми купуват някви пенсионери латиноамериканчета с недоказан произход и айде великата селекция.
Чакай сега.......... Вие кого купихте ???
никой защото не съществуват

durex написа:Това е единствения отбор в Бг. където подржават на Европейските клубове.Хората не им се свиди и влагат средства за Играчи за бази и т.н. Ако Левски,ЦСКА,Литекс и т.н. инвестират както Черноморец резултатите ще са определено положителни,но явно босовете на столичните грандове искат само да лапат,без да влагат нищичко.Така не става!
Ох момче, четеш едни приказки по вестниците и вярваш на всичко. Я, помисли малко, в каква база са инвестирали? Стадион Черноморец е руина, а при Дражев на него се играеха мачове от "А" група. Заграбиха от Нефтохимик техния стадион, сложиха мокет, вместо трева, а сега сменят зелените седалки със сини. Това ли е модела за подражаване? Оплюваните Дражев и Порточанов поне оставиха прекрасни стадиони след себе си, а тия "благодетели" и "европейци" до момента унищожиха и двата отбора, единия стадион, а другия го направиха на нищо.
Шарански, много ти се иска да говориш за Атлетик, но май филма е друг и няма как да го използваш за твоите прожекции.
Не виждам с нещо да ме опровергаваш, но не чувстваш неудобство. Изброих ти 20 човека и то без новите ви попълнения - Терзиев и Коев, пак от Нафтата и въпреки това твърдиш, че не сте взели никой! С пациенти не ми се спори.
Не виждам с нещо да ме опровергаваш, но не чувстваш неудобство. Изброих ти 20 човека и то без новите ви попълнения - Терзиев и Коев, пак от Нафтата и въпреки това твърдиш, че не сте взели никой! С пациенти не ми се спори.