Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Точно преди една година "Черноморец"Бургас/непобеден до този 15 кръг/ игра срещу "Локомотив"Пловдив ,но беше победен заслужено след по-добра игра на "смърфовете".Въпросът ми е- колко фенове на "акулите"бяха на "Лаута"да подкрепят любимия си тим?
Plovdivskia Grand написа:Точно преди една година "Черноморец"Бургас/непобеден до този 15 кръг/ игра срещу "Локомотив"Пловдив ,но беше победен заслужено след по-добра игра на "смърфовете".Въпросът ми е- колко фенове на "акулите"бяха на "Лаута"да подкрепят любимия си тим?
Казах го и във вашата тема! Публиката ли ще играе или отборите?! Ако даваха точки за публика трябва да сте в лигата на Марс в сравнение с "Черноморец", но това е футбол и говорим за футболен мач ( нали се сещаш, там едни пасове, топка се рита правилно, позициониране, играчи, не "хорИография, димки, светлинно шоу), е там трябва да ни победите, на терена, а кой е на трибуните и колко?! Нагледахме се на мачове без публика ( да ти спомена ли националния отбор?!), така че нищо ново под слънцето!
kartago написа:Muscarin написа:Тц,тц,тц ама наистина ще ми е кеф да ви отупаме. Кога станахте отбор та взехте с Ботев да се мерите.Та чак и иронични коментари да си позволявате! От високо падането боли момчета.Умната!
Това в пълна сила важи за вас! Вие вече го усетихте това нещо! Паднахте, болеше, всички ви съчуствахме и ви подкрепяхме ( ако не си забелязал, сте единствения отбор от "Б" група с форум!)! Черноморец не лети, кара я ден за ден, каквото стане, но наистина в момента футболните аргументи са на страната на Бургас, но както един колега много правилно по-горе написа, публиката дава крила, така че нищо не се знае! Нека футбола да победи! Капиш?!
Така да е! Ама наистина вземете се организирайте, Пловдив не е толкова далеч, че да е интересно.
Картаго. Изтеглили сме лош жребий да играем с "публика". Факт - неоспорим. Объркан съм...
ПС: Как можахме - баш на нас ли?...Ей го на. На другите им се паднаха отбори, а на нас - публика...

ПС: Как можахме - баш на нас ли?...Ей го на. На другите им се паднаха отбори, а на нас - публика...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:botevist1912 написа:Пичуи, лекове и маняци, показвате самочуствие и сигурно има защо, имате добър отбор и спортно-технически ни превъзхождате с много. Обаче, не забравяйте, че в чуждо село и киримидите бият, в чужда къща и стените помагат.... Та нашите шансове са следните:
1 Подценяване от ваша страна, както го правите и вие сега като фенове. Това е добре дошло за нас.
2. Домакиснкя фактор, който вие не разбирате поради простата причина, че при вас публиката е пълна скръб и незнаете как една публика може да даде криле на своя отбор, дори той да е по слабия на терена.
3.Лошия терен би помогнало повече на нас и попречило на вас с перзумпцията, че имате по технични футболисти, който са свикнали да играят на по добри терени и така играта може да се изравни.
4.Турнирните мачове в много от случайите не си приличат със шампионатните и доста пъти, добри отбори от към спортно-техничеки качества си тръгват с наведени глави ,победени от по слаб противник.
5. В Пловдив се играе трудно, защото дори и въздуха мирише на футбол.
6 След смяната на Хубчев с Радуканов се забеляза подем в играта от към колектив и искренно се надявам, нашите да излезнат като юмрук и да сплескат смешното ви самочувствие.
Отговарям:
По 1 точка: Никой не подценяваме. Напротив. Доволни сме само от жребия и то при наличието на отбори, като Байерн, Челси, Ливърпул и Ман. Юн. Вие бяхте по-добър вариант.
По 2 точка: Само Ред Бул дава криле...Вече и вие.![]()
По 3 точка: Знаех си, че за това не си поддържате терена...То и за това нямаме футбол в БГ![]()
По 4 точка: Наистина турнирните мачове не си приличат, но то пък тУЙ един турнир ( "тя пък една гарааа")....
По 5 точка: Никъде не ни е било по-лесно отколкото в Пловдив. Може и да е от въздуха. Променете го. Пречи ви.
По 6 точка: Наистина Радуканов ви обедени, но...около масата. Това за юмрука не го разбрах. Ще се боксираме или мач ще играем ? Относно самочувствието ни. Базирано е на факта, че живеем в най-добрия град на България и се радваме на красива природа, жени, деца, силна икономика страхотна инфраструктора, курорти, забавления и хора. Всичко изброено накуп от мен е една от причините за слабата ни посещаемост по стадионите. Просто живеем в град с много и различни забавления. Впрочем помня как се молехте да играете мача си с Нефтохимик за първенството на Б група през август месец в Бургас за да съчетаете с плажче...Завалии.![]()
Искренно ме разсмя

Последна промяна от Muscarin на 25 ное 2011 16:02, променено общо 1 път.
Plovdivskia Grand написа:Точно преди една година "Черноморец"Бургас/непобеден до този 15 кръг/ игра срещу "Локомотив"Пловдив ,но беше победен заслужено след по-добра игра на "смърфовете".Въпросът ми е- колко фенове на "акулите"бяха на "Лаута"да подкрепят любимия си тим?
[offtopic]Феновете на Акулите са с изграден манталитет,който за смешници като вас и ония дет играят в Долно Езерово ще ви е трудно да достигнете някога!Идеализма е на върхово ниво,което свидетелства огромните успехи на отбора през годините.Акулите признават само класиране в 4ката,само тогава подкрепят отбора си неописуемо на гостуванията,винаги е било така

ntodorov написа:Картаго. Изтеглили сме лош жребий да играем с "публика". Факт - неоспорим. Объркан съм...![]()
Колега, казах го и в тяхния форум, факта действително е такъв! Ако се даваха точки за публика......отиваме на много сериозна разлика! Факт е, че са една от най-верните публики в България! Не разбирам само защо трябва в момента с това да се заяждат, нека да говори футбола!
йеее... Ботев ще имат възможност да играят "Професионален" футбол ..отдавна не се бе случвало 

mazut написа:Plovdivskia Grand написа:Точно преди една година "Черноморец"Бургас/непобеден до този 15 кръг/ игра срещу "Локомотив"Пловдив ,но беше победен заслужено след по-добра игра на "смърфовете".Въпросът ми е- колко фенове на "акулите"бяха на "Лаута"да подкрепят любимия си тим?
[offtopic]Феновете на Акулите са с изграден манталитет,който за смешници като вас и ония дет играят в Долно Езерово ще ви е трудно да достигнете някога!Идеализма е на върхово ниво,което свидетелства огромните успехи на отбора през годините.Акулите признават само класиране в 4ката,само тогава подкрепят отбора си неописуемо на гостуванията,винаги е било така[/offtopic]
[offtopic]Ало, бургЪзлията! Седи са на памперсите, че вчера много яко ни "отсрамихте" града във Велико Търново! И още веднъж ако си позволиш да обиждаш съфорумници ще си намериш занимание за свободното от форума време!!!![/offtopic]
Пловдив , със сигурност е най - футболния град на България . Адмирации за това как подкрепяте отборите си !!! Само , че разликата в класите на двата отбора е толкова голяма , че не виждам как е възможен друг изход от двобоя освен категорична синя победа .
Това , което ме кара да вярвам в нея са следните факти :
- Ботев е раздиран от интриги и съблекалнята ви , въоще не е такава каквато е била и прилича на отбор с историята на Ботев .
-Много слаба селекция и не добро наследство от Хубчев . Случайно ли е желанието да се картотекира помощника на Радуканов .
-Слабо ръководство , с некомпетентни ръководители .
- Радуканов - тренер ..... , че тоя ромънски влах е още на Вие с футбола. Само той си вярва , че е българския Моуриньо .
Да погледнем от другата страна :
- Добре игрещ отбор , който може да победи всеки клуб в България
- Треньор с огромен опит , който знае как да излъже такива недоносчета , като Радуканов .
- Футболисти , които са класа над тези , играещи в жълто - черно .
Да , фактора публика е в полза на Ботев , но .... не тя вкарва на терена ...
Аз със сигурност ще съм на мача , не зависимо колко още ще бъдем 2-ма . 20 - или 200 . , все ми е тая и мисля , че ще се израдвам на една хубава победа на Акулите !
Това , което ме кара да вярвам в нея са следните факти :
- Ботев е раздиран от интриги и съблекалнята ви , въоще не е такава каквато е била и прилича на отбор с историята на Ботев .
-Много слаба селекция и не добро наследство от Хубчев . Случайно ли е желанието да се картотекира помощника на Радуканов .
-Слабо ръководство , с некомпетентни ръководители .
- Радуканов - тренер ..... , че тоя ромънски влах е още на Вие с футбола. Само той си вярва , че е българския Моуриньо .
Да погледнем от другата страна :
- Добре игрещ отбор , който може да победи всеки клуб в България
- Треньор с огромен опит , който знае как да излъже такива недоносчета , като Радуканов .
- Футболисти , които са класа над тези , играещи в жълто - черно .
Да , фактора публика е в полза на Ботев , но .... не тя вкарва на терена ...
Аз със сигурност ще съм на мача , не зависимо колко още ще бъдем 2-ма . 20 - или 200 . , все ми е тая и мисля , че ще се израдвам на една хубава победа на Акулите !