Черноморец привлича "Джийзъса"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Черноморец привлича "Джийзъса"

Мнениеот Converse » 30 юни 2009 17:01

Официална информация представена от "Тема спорт" гласи,че Черноморец Бургас води преговори за привличането на халфа на Терек Грозни-Благой Георгиев.По всяка вероятност той ще напусне сегашния си клуб,заради неразбирателства с треньора.Вариантите за халфа са доста, като до скоро се смяташе, че може да продължи кариерата си в Борусия Дортмунд или в друг немски клуб, но според информациите, офертата на Черноморец му се сторила доста привлекателна.
Треньорът на "акулите" Красимир Балъков нападна БФС за решението да ограничи броя на чубжденците извън ЕС в българското първенство. Забраната принуждава Черноморец да се насочи към българския пазар, където бургазлии вече удариха на камък в опитите си да вземат Даксон Да Силва от Локомотив Пловдив и Иван Стоянов от Сливен.

До края на тази седмица се очаква да има развитие по трансфера на Благо Георгиев в Черноморец.

И аз се надявам това да стане,защото освен в защита,Черноморец имат проблеми и в халфовата линия и според мен им са нужни поне още 2 класни халфа и 2-3 защитника.ДАНО!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Черноморец привлича "Джийзъса"

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юни 2009 17:04

освен в Славия Блажко няма да играе в друг бг отбор.Разберете го това

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 30 юни 2009 17:05

ЕМИЛ написа:освен в Славия Блажко няма да играе в друг бг отбор.Разберете го това

Аз ли да го разбера?Не!Аз предавам това,което се смята за достоверна инфорамция,така че без остри критики!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юни 2009 17:16

Converse написа:
ЕМИЛ написа:освен в Славия Блажко няма да играе в друг бг отбор.Разберете го това

Аз ли да го разбера?Не!Аз предавам това,което се смята за достоверна инфорамция,така че без остри критики!

не те критикувам разбира се.извинявай.но това което цитираш е утопия

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 30 юни 2009 18:10

то и Камбуров нямаше да играе в друг отбор освен Локо Пд

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 30 юни 2009 21:09

ЕМИЛ написа:
Converse написа:

не те критикувам разбира се.извинявай.но това което цитираш е утопия

Не знам!Може и да е утопия,както е по-вероятно,но все пак е интересна информация (дори и утопия),това ще заинтригува потребителите на форума.А и скоро няма пускани теми за Черноморец,така че вече беше време някой да пусне най-накрая!

Върни се в “Черноморец”