Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

orion
Контакти:

Re: Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Мнениеот orion » 05 окт 2011 20:08

Херо го освободи заедно с Ака.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 05 окт 2011 20:29

Анеси - доста сполучливо попадение. Жужу се вписа още от първия мач лятото и показа качества, но това момче не е никак зле, въпреки че малко по-бавно се аклиматизира. Отлично (за А група) първо докосване и техника на много високо ниво. Дано да е здрав и ще размята дори Милиев и Гаджев по терена.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 окт 2011 22:34

Капитана написа:Анеси - доста сполучливо попадение. Жужу се вписа още от първия мач лятото и показа качества, но това момче не е никак зле, въпреки че малко по-бавно се аклиматизира. Отлично (за А група) първо докосване и техника на много високо ниво. Дано да е здрав и ще размята дори Милиев и Гаджев по терена.

Аааааа,та кои са Милиев и Гаджев,та дори и тях да размята!!!??? :o А за Тевия много ме е яд,щото направи много добри мачове през подготовката,но Херо със сигурност разбира повече от мен и вероятно е взел вярното решение!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 окт 2011 22:36

subzero написа:
Капитана написа:Анеси - доста сполучливо попадение. Жужу се вписа още от първия мач лятото и показа качества, но това момче не е никак зле, въпреки че малко по-бавно се аклиматизира. Отлично (за А група) първо докосване и техника на много високо ниво. Дано да е здрав и ще размята дори Милиев и Гаджев по терена.

Аааааа,та кои са Милиев и Гаджев,та дори и тях да размята!!!??? :o А за Тевия много ме е яд,щото направи много добри мачове през подготовката,но Херо със сигурност разбира повече от мен и вероятно е взел вярното решение!!!

Как така кои ?...Ония от Левски дето ги мятат кой как свари и където ги завари. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 окт 2011 23:14

от subzero на 05 Окт 2011 20:34

А за Тевия много ме е яд,щото направи много добри мачове през подготовката,но Херо със сигурност разбира повече от мен и вероятно е взел вярното решение!!!

бе спомнам си , че Златко Янков каза , че зарад визата работната не могат да го картотекират и заради някакви претенции на Левски , но мислих , че са решили проблема . Инак Херо ползваше Тевия винаги титуляр , че онзи и 2-3 гола вкара . Едва ли са се разделили зарад спортно-техническите му качества
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 05 окт 2011 23:47

subzero написа:Аааааа,та кои са Милиев и Гаджев,та дори и тях да размята!!!???

Милиев и Гаджев са млади български играчи с качества, които играят в зоната срещу Анеси. Това, че имат некадърен треньор, който дори не може да ги мотивира, камо ли да ги нареди, не означава, че трябва да се отписват.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 06 окт 2011 08:42

Здравейте колеги , очевидно е , че тази формация на Херо играе по - красив футбол , спор няма , играе далеч по - атрактивен футбол , от тази през последния полусезон на Краси Балъков .
Но съм длъжен да напиша няколко реда в защита на Краси . Август месец , миналата година , преди началото на сезона / футболния / в един разговор ми каза , тази година ще играем единствено за победа , грозен , но ефективен футбол . 3-те точки се дават само за победа . Явно беше под много голям натиск за задължителни успехи и се заредиха едни грозни победи ... , ама победителите не ги съдят , нали така .
Но нека си спомним , колко атрактивна беше нападателната ни формация в лицето на Фернандес , Гонзалес и Платини . На мен определено ми липсва !
Никога няма да наплюя Черноморец , не зависимо , кой стои начело . Дори на онзи П...ек Антон Велков и на него съм му ръкопляскал , то пък за какво ли ? Моето кредо е много просто , когато си от един отбор , ти си длъжен да го подкрепиш , и моля да го направим всички заедно срещу Левски !
Херо , Херо е много доказан треньор . Не винаги харесвам подхода му към някои мачове , намирам го за прекалено предпазлив , но до тук се справя блестящо !
Дано само издържи клубът финансово ! Тогава ни чакат още много радостни моменти и много победи !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 окт 2011 13:37

Относно Тевия. От последното изказване на Херо по този въпрос, разбрах че също като Ака е имал здравословен проблем, но докато за Ака той го изясни, за Тевия не спомена и дума какъв конкретно е бил проблемът.
По последни информации отборът е осигурен финансово за този шампионат - 5 млн.лева, но проблемът е в това, че в определени периоди се изплащат компенсации от прекратени договори на футболисти и ръководни кадри от близкото минало.
В един сайт прочетох, че Херо не е добре и заминава на лечение в Австрия, даже няма да води отборът срещу Левски. Казал това след срещата с Поморие. Вярно ли е? Имате ли повече информация?

nikov
Контакти:

Мнениеот nikov » 07 окт 2011 00:31

отбора се държи много добре няма какво да го увъртаме.Не съм съгласен с Ел греко за Платини,че те е радвал той колко игра при Бала продаде го набързо като видя че може да стане по-популярен от него :).За мача ДА мощно трябва и това е другото няма значение ,а и някое знаме може да се измисли нали за бала и гочето имаше не е лошо и сега нещо да се направи(особенно ако се оакже вярно ,че Херо е болен задълже).

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 07 окт 2011 04:41

El greco написа:Здравейте колеги , очевидно е , че тази формация на Херо играе по - красив футбол , спор няма , играе далеч по - атрактивен футбол , от тази през последния полусезон на Краси Балъков .
Но съм длъжен да напиша няколко реда в защита на Краси . Август месец , миналата година , преди началото на сезона / футболния / в един разговор ми каза , тази година ще играем единствено за победа , грозен , но ефективен футбол . 3-те точки се дават само за победа . Явно беше под много голям натиск за задължителни успехи и се заредиха едни грозни победи ... , ама победителите не ги съдят , нали така .
Но нека си спомним , колко атрактивна беше нападателната ни формация в лицето на Фернандес , Гонзалес и Платини . На мен определено ми липсва !
Никога няма да наплюя Черноморец , не зависимо , кой стои начело . Дори на онзи П...ек Антон Велков и на него съм му ръкопляскал , то пък за какво ли ? Моето кредо е много просто , когато си от един отбор , ти си длъжен да го подкрепиш , и моля да го направим всички заедно срещу Левски !
Херо , Херо е много доказан треньор . Не винаги харесвам подхода му към някои мачове , намирам го за прекалено предпазлив , но до тук се справя блестящо !
Дано само издържи клубът финансово ! Тогава ни чакат още много радостни моменти и много победи !

При Балъков миналата година отборът определено започна доста ентусиазирано,но ми се струва,че това се дължеше по-скоро на инерцията получена от Херо,а и начина на игра наподобяваше на сегашния Черноморец,импровизации,голове след удари от далеч и т.н.След продажбата на Платини и след като Балъков се захвана да оправя играта и състава и видяхме,че и двамата след него не успяха да се справят с кашите забъркани от Бала и Буковац,за мен Велков не е лош треньор,ама в Черноморец беше в ролята на помощник-треньор и даже по-скоро на изпълнител,треньор беше този,който определеше селекцията,кои да играят и кои да не играят,а това определено не беше Велков,той самия си го каза,че трябва да се оправя и да си гони целите с играчите,които му предоставят,а според мен малко треньори в света биха се справили с подобна задача.
Колкото до отборите на Херо,когато са му давали възможност е правил добри отбори с приятна за окото игра,определено обаче го гони карък в Евротурнирите.Сегашния Черноморец определено радва и дано се запази в този си вид и бъде надграден идните години.На Херо мога да пожелая бързо оздравяване и все така да е с нас и да ни радва :)
П.С. Аз също подкрепям изразилите становище против Старокин,при него беше повече от очевадно,че играе без желание и против отбора,а това за водеща фигура,каквато беше той е недопустимо,реално той трябваше да бъде един от тези,които сплотяват отбора в трудни моменти,а той се опита да направи точно обратното.Да си призная честно за мен си беше и малко надценен играч,поне от това,което му гледах на живо си създадох такива впечатления. :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”