Сбогом Нафтекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatkomar
Контакти:

Сбогом Нафтекс

Мнениеот zlatkomar » 18 юни 2009 17:59

Мисля че снощи Нафтекс изигра / или не ????? / последния си мач. :cry: :cry: :cry:
Жалко за многото спомени от Велики мачове.

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Re: СБОГОМ НАФТЕКС

Мнениеот Andreyy » 18 юни 2009 18:05

Лично аз съм израстнал с този отбор, много жалко че става така. Дано стане някакво чудо и да не се разпадне отбора .. но едва ли ... :(

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 18 юни 2009 18:36

Жалко за Нафтата :(

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 18 юни 2009 18:40

Все още няма нищо официално, така че има някаква (макар и малка) надежда.
Всичко освен продажба на клуба е равнозначно на закриване.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 18 юни 2009 20:32

аз съм от варна , привърженик съм на черно море , но ме боли за нафтекс!!!!!! направо недоумявам , как можаха да съсипят този отбор!!!....мисля си че единственото решение е да се варне проточанов....

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 10 юли 2009 19:29

Ne razbiram zasto vuobste se komentira kraja na tozi zavodski otbor.Tova sa prostite nesta ot dejstvitelnostta ,kojto konjunkturno e suzdaden,taka i konjunkturno si otiva.Vsustnost ne stiga 4e trovjat zelija grad s gazovete si, no i trjabva da slusham za tupia im otbor.Ne ,az ne zlobeja,na mene prosto njama da mi lipsva taka nare4enoto javlenie v burgaskija futbol,zastoto ,mislja 4e tradiziite na futbola v Burgas sa suzdadeni ot Chernomorez,vsepak govorim za 90-godishna istoria.Mnogo burzo be zabraveno vremeto kogato nashia stadion se pukashe po shevovete i za da mojzesh da vlezesh trjbvashe da si 2-3 4asa po-rano...Az vjarvam 4e tova ste se slu4i otnovo,vjarvam ,4e Chernomorez e na pravilen put,a za onja zelenia zavodski otbor,vsustnost na koj mu puka.....?

Пиши на КИРИЛИЦА!

от "lionel_messi"Njamam kiriliza,prosto ne mi se nalaga da ja polzuvam,a tova go namiram za deskriminazia!!!!!!!

Върни се в “Черноморец”