Берое - Черноморец - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ZARAA
Контакти:

Re: Берое - Черноморец - 1:2 FT

Мнениеот ZARAA » 30 авг 2011 13:27

Bartolomej написа:Не сме се залъгвали ,че сте някакъв отбор и за това ме е яд ,че не Ви бихме с класика !
При толкос много положения е трагедия , че едва бележим . Много отпуснато и с пренебрежение се подминаваха ситуациите .
Победа за самочувствие , а Херо ще си направи изводите 8-)

Ти кога стана черноморец,изживяваше се като левскар в спорт1,ако не се лъжа..Ако обичаш не ми променяй думите!

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 авг 2011 15:09

Към г-н предполагам "ИЗУМРУД".Явно,че българина е станал много чувствителен и от една дума като "софист"прави сериозни умозаключения.Прегледах всичко което съм писал в сайтовете и никъде не открих наставнически опити от моя страна.Аз за разлика от много от пишещите нямам какво да крия-не съм възпитател ,а неврохирург с 32 години работа и съм работил на много места по света
Сирия,Ливан,Ирак,ЮАР и съм гражданин на тази държава ,синовете ми са доста по големи от теб и са на сериозна работа в САЩ.А единият е и вице шампион в САЩ и тн. и т.н.От спортна фамилия съм-познавам добре града ви и спорта ви.Първият ми братовчед беше и играч и треньор на отбора на Черноморец и Нефтохимик.Като толкова добре познаваш клуба си кажи кой е той./за помощ- играч и треньор на Берое и Левски/Тогава Херо беше негов пом.треньор и винаги е казвал,че нещата в треньорската дейност ги е научил от него.(от тогава Херо в моите очи е сериозен човек,но това не значи че не мога да правя забележки по негов адрес/
Когато в ЮАР ходих на ръгби мачове разбрах,че на мач се ходи за да се наслаждаваш на спорта,там никой никого не обвинява,там има само мъжко поведение,желание за победа и толкова.Създаваш приятелство с хората до теб на скамейката и след това дискусиите продължават в "ПЪБА".Та когато пиша нещо аз искам да обсъждам,да дискутирам-явно ти си от тези които идват за масовките-викаш не гледаш мача даже и гръб му обръщаш,а след това се сърдиш даже и добър ден като ти кажат.Пиша този обстоятелствен отговор само защото съм обиден на репликите!
Последна промяна от mariuskirkov на 30 авг 2011 16:06, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 авг 2011 15:30

mariuskirkov написа:Явно,че българина е станал много чувствителен и от една дума като "софист"прави сериозни умозаключения.Прегледах всичко което съм писал в сайтовете и никъде не открих наставнически опити от моя страна.Аз за разлика от много от пишещите нямам какво да крия-не съм възпитател ,а неврохирург с 32 години работа и съм работил на много места по света
Сирия,Ливан,Ирак,ЮАР и съм гражданин на тази държава ,синовете ми са доста по големи от теб и са на сериозна работа в САЩ.А единият е и вице шампион в САЩ и тн. и т.н.От спортна фамилия съм-познавам добре града ви и спорта ви.Първият ми братовчед беше и играч и треньор на отбора на Черноморец и Нефтохимик.Като толкова добре познаваш клуба си кажи кой е той./за помощ- играч и треньор на Берое и Левски/Та когато пиша нещо аз искам да обсъждам,да дискутирам-явно ти си от тези които идват за масовките-викаш не гледаш мача даже и гръб му обръщаш,а след това се сърдиш даже и добър ден като ти кажат.Пиша този обстоятелствен отговор само защото съм обиден на репликите!

На мен ли си обиден ? Не съм влагал мисъл за това. Ако си почувствал нараняване на достойнство в комуникацията ни - искрено се извинявам. Отдавна на футбола гледам, като едно обикновено развлечение, в което търся само положителните емоции.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 авг 2011 15:37

Вие сте изключително приятен събеседник г-н Н.Тодоров.Не на Вас,а на господина който се подписва като" изумруд".Към Вас само уважение.Приятен ден!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 авг 2011 16:27

Честита победа акули! И все така до края на сезона (пожелание)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 авг 2011 18:36

mariuskirkov написа:Към г-н предполагам "ИЗУМРУД".Явно,че българина е станал много чувствителен и от една дума като "софист"прави сериозни умозаключения.Прегледах всичко което съм писал в сайтовете и никъде не открих наставнически опити от моя страна.Аз за разлика от много от пишещите нямам какво да крия-не съм възпитател ,а неврохирург с 32 години работа и съм работил на много места по света
Сирия,Ливан,Ирак,ЮАР и съм гражданин на тази държава ,синовете ми са доста по големи от теб и са на сериозна работа в САЩ.А единият е и вице шампион в САЩ и тн. и т.н.От спортна фамилия съм-познавам добре града ви и спорта ви.Първият ми братовчед беше и играч и треньор на отбора на Черноморец и Нефтохимик.Като толкова добре познаваш клуба си кажи кой е той./за помощ- играч и треньор на Берое и Левски/Тогава Херо беше негов пом.треньор и винаги е казвал,че нещата в треньорската дейност ги е научил от него.(от тогава Херо в моите очи е сериозен човек,но това не значи че не мога да правя забележки по негов адрес/
Когато в ЮАР ходих на ръгби мачове разбрах,че на мач се ходи за да се наслаждаваш на спорта,там никой никого не обвинява,там има само мъжко поведение,желание за победа и толкова.Създаваш приятелство с хората до теб на скамейката и след това дискусиите продължават в "ПЪБА".Та когато пиша нещо аз искам да обсъждам,да дискутирам-явно ти си от тези които идват за масовките-викаш не гледаш мача даже и гръб му обръщаш,а след това се сърдиш даже и добър ден като ти кажат.Пиша този обстоятелствен отговор само защото съм обиден на репликите!

ясно-- братовчед си на иван Вутов !!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 авг 2011 22:15

Мнениеот mariuskirkov на 29 Авг 2011 17:18
Момчета първо честита победа.Второ срам за Вас,че имаше точно 3 ваши привърженика на мача.Трето нищо общо нямаше от мача Ви с Локото.Отборът Ви е много зле ако така играе.Първото полувреме нямахте нито една сериозна атака.Играехте невероятен бетон,много симулирахте и имаше много твърди единоборства.

гледахме го мача , по интернета и ако ви си мислите ,че сте играли нещо различно жестоко се лъжите . домакински натиски едно положение за полувремето .
Отборът ни не е много зле щом така играе и печели точки . Зле беше миналата и по-миналата година , сега си личи , че има дея как да побеждава . Едва ли сте си мислили ,че ще дойдем и от първата минута ще Ви емнем , за да ви бием с разлика .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 30 авг 2011 23:49

С опасността да се повторя казвам,че изключително важно е за един отбор и за един спортист е да играе до последната минута.На това Херо е научил своите играчи.Иначе рушащият стил на игра не е приятен за гледане,но е от полза за точковият актив.Адмирирам Черноморец за мача му срещу ЦСКА и срещу Локо Пловдив,но тези срещи-които гледах нямаха нищо общо с мача в Стара Загора.От отборите вън от София/най-атрактивен футбол играе Лудогорец.Нека проследим до десетият кръг отборите и да обобщим .На Берое мачовете не пропущам.Следа всяка тяхна изява.Мисля,че има сериозни проблеми и те са от треньорска немощ на Ил.Илиев.Мисля,че публиката бърка като настоява той да ръководи отбора и за напред.Дано бъркам.За Херо мога да Ви завиждам.Успех Ви желая в следващите срещи.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 31 авг 2011 09:07

Аре разкарай се ве човек, дразниш, не се ли усещаш..???.за години (възраст) не искам да говоря, защото:
1. не знаеш на колко съм
2. всички вървим от една възраст към друга. Никой не виновен кога се е родил...Само хората без качества посочват възрастта като качество
проследявай и обобщавай, където си искаш, за стил на игра...
препоръка: Отивай да бълваш дивотии другаде...моля те. Това ми е последно към тебе и те уволнявам от вниманието на всичките тука

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 06 сеп 2011 09:38

Много жалко,че има такива млади хора като теб -уважаеми!Ти бълваш само смрад!Чувстваш се герой зад анонимността си и говориш с хората с невероятно неуважение!Излизаш от името на всички,говориш с клишета и приказките ти нямат нищо общо със сайта за футбола.Жалко,че няма цензура ,която просто да изхвърля такива глупости ,които пишеш.

Върни се в “Черноморец”