ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое, 18.05, 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое, 18.05, 18:00ч.

Мнениеот Giovanni » 20 май 2011 09:18

ntodorov написа:Четох, трах, четох, трах, ама то, като пуснеш селяка ( не селянина) да ти влезе в къщата той се взима за господ... Та мили ми зарзали. Това, че се взимате много на сериозно е хем смешно, хем жалко. Ама и вие спирка нЕмате. Мерите си розовите пишки с магарешките такива. Хайде - спрете се вече, взели сте много въздух, как пък не го изпуснахте. То човек от съжаление да ви подаде ръка - вие ще му я отхапете...Иначе - да. Прави сте за бургаската публика - не е европейска. Тя ако беше европейска и ако 200-300 човека в Бургас не се дърлеха на тема -"на си ти куклите - дай си ми парцалките" и малкото ви фенове дошли на Лазур трябваше да си тръгнат от стадиона бити, като тъпани па белким им излезе налягането през всевъзможните отверстия...Поводи за това имат и феновете на Нафтата и тези на Черноморец, ама понеже не са европейци, като вас ( буаххаха :) ) ви обърнаха толкова внимание, колкото конска муха - кучи гъз...
ПС: Джолане. Ти, като първи пост в този иначе готин форум само това ли изходи ? Що не се напънеш още... :mrgreen: А да не забравя да ви питам ходили ли сте някога в село Галата. Като сте толкова велики поне една чешма ще направите ли на създателите си ? :mrgreen:

Боже, колко злоба има на този свят. :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 май 2011 16:44

Зарзали. Пак ви казвам въздуха в дробчетата ви е в повече. Като разделите моите години на две - ще получите вашите годинки. Водата , в която аз съм врял е изстинала отдавна. В момента изживявате неща, които бургазлии са изживели много преди вас. Обичали били. К'во обичате - продажните си футбалерчета ли?... Които миналата година изпродадоха една дузина мачове. ВЕрвайте ми - на тоя фон изглеждахте, като маймунки в Сибирско поле...
Е, Бургаската публика не е европейска, като вашата ( пак буааххххааа), но е в пъти по-разумна, защото усеща фалша и не обича да е лъгана. За съжаление на мачовете на Черноморец ходят само 30-50 непоправими оптимисти и летящи гларуси, които търсят нечия мазохистка глава за да пуснат изпражненията си. Всичко друго е фарс и ако вие сте в него - там си стойте. А щом картунките ви няма как да го осъзнаят не пипайте жицата с голи ръце. Изживявайте се у вашиУ форум - там претенции нямаме.
ПС: Джолана: Не познавам това нЯщо злоба. Позитивно мислещ съм и искам само да помогна на объркани, като вас патенца, които си мислят, че ще пораснат орли... Пичове, вие наистина сте се взели много насериозно. :mrgreen: Недейте така - смешно изглеждате...Това е приятелски съвет ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 20 май 2011 23:38

Ти май пак не си разбрал нещо основно!!
Как да ти го обясня... , то трябва да се усеща от вътре ;)
Не ми дреме кой играе в отбора , футболисти идват и си отиват , но символа е винаги един и същ, и той е винаги в нашите сърца ;)
Публиката в Стара Загора при всички случаи не е по-проста от вашата , но ако нещо не и харесва го изказва ТАМ - на стадиона , не от къщи и пред компютъра , и екота на протеста е зверски.Претърпели сме какво ли не през последните двадесет години , гонили сме различни псевдо президенти , защото сме единни и вярваме само в нашият символ, защото феновете сме ФАКТОР в този клуб.Така е било и така ще си бъде.Последния такъв беше банев , същия който затри предприятията на десетина града и остави на улицата хиляди безработни.Същия този който изпращаше мутри на членовете на фенклуба и автора на сайта на Берое за да мълчат.Но не беше познал.Затова сме горди ,че сме фенове на Берое!!!
За история на отбора точно пък по никакъв начин не можете да се мерите с Берое , защото нито един от двата ви отбора няма успехите на Берое ,както в Европа , така и на домашна сцена.Капиш?
Относно моята възраст и снизходителното ти отношение ще ти кажа нещо: Аз съм над 35 г. :shock: , колко точно ще пропусна да спомена.Така че дотук със заблуденото патенце.
Айде със здраве и следващия път ,когато решиш да си мериш нещо от мъжкото достойнстно с нас се сети за този мой пост. ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 май 2011 00:19

Августа ( секси именце ) ;) ...
Траяна, виж сега: То Хората са казали- двама, като започнат да си мерят годинките значи нямат какво друго да си мерят: :oops: Слава богу - аз все още имам какво да меря. Дай да ги изкарваме на тезгяха па барем изравня резултата :mrgreen:
Та викаш не моЙ се мерим с вашите успехи из Юръпа и БГ паланките ? :| Тука няма две мнения. Докато вие гонехте топките по чиирите ние ви гонехме момите по плажовете и не можахме да станем футбалери баш, като вас... Ама поне сме ръсили ген по всички краища на татковината и не само. Имай го предвид, като пишеш пак. ;)
Що се касае за годинките: Аз нищо няма да пропусна - на 42 години съм...Отскоро. :shock: Силен съм на канадска борба, добър съм на ФИФА 11 в XBOX и белот. За вашите подвизи из Европата съм подочувал нЯщо, както и за това, че Армстронг е стъпил пръв на луната, ама нито съм го видял, нито съм бил роден, нито съм сигурен, че е бил той... :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 май 2011 13:40

ntodorov написа:Августа ( секси именце ) ;) ...
Траяна, виж сега: То Хората са казали- двама, като започнат да си мерят годинките значи нямат какво друго да си мерят: :oops: Слава богу - аз все още имам какво да меря. Дай да ги изкарваме на тезгяха па барем изравня резултата :mrgreen:
Та викаш не моЙ се мерим с вашите успехи из Юръпа и БГ паланките ? :| Тука няма две мнения. Докато вие гонехте топките по чиирите ние ви гонехме момите по плажовете и не можахме да станем футбалери баш, като вас... Ама поне сме ръсили ген по всички краища на татковината и не само. Имай го предвид, като пишеш пак. ;)
Що се касае за годинките: Аз нищо няма да пропусна - на 42 години съм...Отскоро. :shock: Силен съм на канадска борба, добър съм на ФИФА 11 в XBOX и белот. За вашите подвизи из Европата съм подочувал нЯщо, както и за това, че Армстронг е стъпил пръв на луната, ама нито съм го видял, нито съм бил роден, нито съм сигурен, че е бил той... :roll:

Абе ако е вярно това за годинките си бил роден по време на нашите воаяжи из Европата :lol:
Жив и здрав да си!И запази това прекрасно чувство за хумор и ирония в едно ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Черноморец”