Тинката спира с футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Тинката спира с футбола

Мнениеот Devian » 08 май 2011 04:09

Bourgas написа:Бившият български национал Радостин Кишишев почти сигурно ще приключи футболната си кариера. Кишишев и неговият Брайтън спечелиха промоция за Чемпиъншип по убедителен начин. Тинката се надяваше до получи предложение да остане в тима. Мениджърът Густаво Пуйот обаче не смята да разчита на Кишишев, въпреки че са добри приятели.

Така е почти сигурно, че крайният бранител ще спре с футбола. През миналата година той стана шампион с Литекс, но по подобен начин се оказа излишен в края на сезона и се завърна на Острова, където преди това игра за Чарлтън, Лийдс и Лестър.

[offtopic]Топспорт[/offtopic]

Тинка, ако четеш това, ние, бургазлиите, не ти се сърдим. Ела си в Бургас и работи за бургаския футбол, тегли им една майна на тези, които те обиждаха всеки път, като дойдеш в Бургас... А и ние ще ти простим за неприличните жестове към нас :) И.. чакаме един хубав бенефис като на Фара :)

За мен Кишишев и Сакалиев отдавна са си отрязали тази възможност :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 май 2011 08:53

Тинката беше добър футболист и е дал много на бургаския футбол!!!Но поминте ли мача Черноморец-Литекс-1:2,с оня гол от фаул на Янев,тогава Тинката каза да спрем да се оплакваме от съдиите и да се научим да губим, а до този мач Балъков не е коментирал съдиите!!!Така,че Тинката може и да е дал много,но с това изказване от висотата на играч от недосегаем отбор ми падна в очите!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

shqk
Контакти:

Мнениеот shqk » 08 май 2011 19:26

голям футболист'но имного рядко.........,главата му е празна,не заслужава уважение'показваше и не веднаж средни пр.на бургаската публика

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 май 2011 10:51

subzero написа:Тинката беше добър футболист и е дал много на бургаския футбол!!!Но поминте ли мача Черноморец-Литекс-1:2,с оня гол от фаул на Янев,тогава Тинката каза да спрем да се оплакваме от съдиите и да се научим да губим, а до този мач Балъков не е коментирал съдиите!!!Така,че Тинката може и да е дал много,но с това изказване от висотата на играч от недосегаем отбор ми падна в очите!!!

...от този мач помня и друго: Кишишев в прав текст заяви: "Публиката в Бургас има селски манталитет".
Много бързо забрави манталитета на публиката ни. Иначе му помня дебюта в Черноморец, помня как пристана в Нефтохимик, помня как показваше средни пръсти на същата тази публика, когато играеше в Литекс ( преди трансфера в Чарлтън) и как се кълнеше във вечна вярност в Гриша-та. Няма лошо, но човек не трябва да забравя от къде е тръгнал... и къде някой ден ще се завърне. Уважавах го, като играч на Нефтохимик, но после ми падна в очите и поне аз не виждам как би се реализирал вече в Бургас. Иначе физиката му се развали, а само с дух футбол не се играе. Време е за окачване на футболните обувки...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 май 2011 19:47

PFC Litex написа:Набора е голям, много голям.
Желая му успех в следващите начинания и той знае, че за него пост в Литекс винаги има.
Напусна ни поради неразбирателство с Червенков, но тези които те ценят и уважат са в клуба.

Уважавам и ценя мненията ти, но Тинката на драго сърце ти го отстъпвам за Литекс!
Ако зависеше от мен, това неблагодарно (и подло) момченце, заедно с Чиликов нямат място не само в бургаския футбол, но и в Бургас!
Докато се усетиш и ти е забил нож в гърба. По-старите бургаски фенове са наясно с това...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”