Моята/нашата истина за Черноморец Бс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Моята/нашата истина за Черноморец Бс

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 апр 2011 23:55

BEROE_StZ написа:"Дръвчето" както наричаш Андонов-вършеше много добра работа в Берое-не ти прави чест да говориш така за футболист от твоя отбор. Така става, когато отбори като Черноморец, Локо Пд и др. чакат спасители с мегапроекти....Къде Ви е публиката?Стадиона красавец е обидно празен в последно време. С Ч.море -400 фена, от които поне 120 от Варна...Свикнали сте да посещавате безплатно мачовете-така беше и с нафтата...

Може и да е вършил ...това което показва откакто е в Бургас е повече от скромно . Ама не е само той в интерес на истината . Дръвчетата са цяла гора :mrgreen: За публиката ... Една моного голяма част от бургазлии ( в това число и аз ) смятат че този отбор е изкуствено създаден и не го припознават . Съответно не ходят на мачовете . Друга голяма , неутрална част не смятат че това което показва отбора , заслужава цената която иска ръководството . Чувам , че има и бойкот от страна на феновете ... незнам точно какво бойкотират . Това за безплатния вход са митове и легенди . Докато Черноморец играеше на стадиона в акациите , той се пълнеше ... ама както казах - беше един друг Черноморец

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 апр 2011 01:37

BEROE_StZ написа:"Дръвчето" както наричаш Андонов-вършеше много добра работа в Берое-не ти прави чест да говориш така за футболист от твоя отбор. Така става, когато отбори като Черноморец, Локо Пд и др. чакат спасители с мегапроекти....Къде Ви е публиката?Стадиона красавец е обидно празен в последно време. С Ч.море -400 фена, от които поне 120 от Варна...Свикнали сте да посещавате безплатно мачовете-така беше и с нафтата...

извинявай, приятелю ! искам да те попитам на финала с поморие в ловеч колко лева даде ???
за този мач 12 лв как ти се струват ??? На следващия мач в Ст загора ако ти кажат дай 12 лв и влизай как ще реагираш ??? А и за разлика от нас вашия отбор играе красив и резултатен футбол и то с огромно желание - за което евала на отбора и Ил Илиев. Тез смотаняци в синьо каква цена на билета заслужават -- на цената на градския транпорт !!!

shqk
Контакти:

Мнениеот shqk » 08 апр 2011 07:58

билетите са скъпи-да,футболистите играят без сърце ,може би с изкл. на траян.,го4ето итои маи му дреме на уная работа за отбора ,някои дае видял сабев да е в близост до отбора -за нас истинските фенове на отбора много отрицателни имоции.радо димитров-п...л,и то голям

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 апр 2011 08:31

Тъй и тъй си казваме истините, та нека и за снощния мач. Два слаби отбора с безидейни защити успяха да сътворят истински "луд" мач в пълния смисъл на думата. Гледах, гледах и до последно се чудех, какво още могат да "сътворят" и нашите и белите защити. Славия успя с късмет и съдийска грешка с привкус на аванта...Да оставим ръководството, Събев и всички неволи на отбора. Да погледнем състава. С моето мнение не искам да ангажирам никой: Борел - мноооого слаб. Виня го за втория гол и куп още нелепи пласирания при високи топки в малкия пеналт. Дянков - мъжко момче, Хайри - не е оня играч, който помня от есента, Бонев - амииии - Бонев, Зайц - противно на моите очаквания - стабилен и зрял във важни ситуации ( при 3-2 най-вече), Андре - не мога и не мога да го харесам този играч, като футболист, иначе е много готино и възпитано момче, знаещо и говорещо правилен Български език и то по-добре от нашите петокласници - толкоЗ обаче, Паланков - амиии - той човека е с името си - не става., Браганца - кефи ме, изглежда непукист, има добра техника, но предпочита да задържа топката, но определено ме кефи. Нсереко - ако не струваше 250 000 Е за полусезон - става, но за тези пари си е скъп, като входен билет за футболен мач на Лазур, Г. Андонов - добър в този мач, но мнооого предвидим, Дяков - защо не играе постоянно това момче - не знам, Крумов - горе-долу, Койта - вече и фланелките не му късат, но е идеален за разбиване на мусури у противникови играчи, Тошев - недоразумение, но не знам защо играе въобще.
Гочето - от тази сплав се опитва здрав материал да сътвори. Амиии - нЕма да стане. С трици маймуни никой не е хванал. Въпреки всичко - Гочето успя да направи отборът прилично изглеждаш и падащ все драматично, което на общия фон е радостно... :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 08 апр 2011 09:30

Напълно съгласен с разбора на "ntodorov". Гочето малко по-малко ще разкрие"белите петна" в отбора. След последните два мача въпреки че не спечелихме отбора игра с огромно желание, и индивидуални грешки, най вече на Борел ни провалиха. Коцето Дяков-задължителен титуляр..., Паланков- дълбока резерва, Койта-това момче има сериозен проблем с очите и се чудя как не са разбрали до сега. Той не може да вземе нито една висока топка защото просто не вижда траекторията й, и какъв пропуск направи на 1м от врата да не оцели топката, трябва да се прати задължително на очен преглед. :o Тошев...нямам думи -време е тази наша вечна надежда да я пратим примерно в ..Лудогорец там купуват такива. :twisted: .Борелчо-малко да почине за сметка на Стоян Колев. Е след вчерашния мач се видя че можем да бележим голове, голямо браво на Андонов-страхотна игра, страхотен 2-ри гол за него, браво и на новия негър Браганца-Гочето може да се замисли дали да не го пусне централен нападател, има физика страхотна техника и добър удар.. Жалко че пропусна толкова много до сега сразни бушони като Велков, който тотално разби отбора, между другото Балъков направи същото миналата година кото изгони Траян 2 полусезон. Е няма да играем в ЕКТ но и ние не сме за там все още. :)

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 08 апр 2011 10:46

Страхотен мач!
Слаби защитити,рай за нападателите,голове за публиката-какво искам аз?(победа за Черноморец)
Честита победа Славия.Не съм раздразнен от съдийството,то толкова си може.Бургаските отбори трябва да са по-добри с 2 гола разлика за да победят.Това трябва да им се набива в главите на всяка тренировка.
За отбора:Как може да се разбие тази защита?Та това са същите хора от есента-сработени,уверени,твърди.Нищо от това не е останало.Мисля,че формата на Траян е паднала-вярно мъжкар е,но е разколебан.Зайц ни демонстрира немския дух-браво!Тромав е,знае един финт,но дух,борба до край и гол.Откъде идва това,възпитава ли се,тренира ли се?Браганца-много е добър-уверен,стабилен,техничен.Намерих ме човека,който да организира играта.Да задържи когато трябва с техника,да е изостри с точен пас ...
Браво и на Андонов-голямо сърце,надбяга защитник-гол,надскочи вратаря -гол-браво!
Савио много ми харесва това момче-бърз,техничен,но не си е мястото.По друг начин трябва да му се използват качествата.И последно ще напиша за Койта-не ми харесва,може би причината е в мен.Не харесвам такъв тип нападатели.

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 08 апр 2011 11:08

Искам само да допиша,че Емо Велев пак ме развесели в типичен за него стил.(Както взе да люпи семките с които го замериха,така тънко избъзика съдиите)Забавлява ме многа такова чувство за хумор.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 апр 2011 22:02

Искам си Акаунта написа:Devian - Първо , кое е новото около отбора , че да пишем нови неща ? Нещо положително да се е случило ? Отбора играе красиво , или всичко около отбора е наред ? Знаеш ли , че в началото на седмицата ( в понеделник по-точно ) футболистите са си взели януарските заплати ? Или и това не е тема която трябва се коментира ? Дай да си заровим главите в пясъка и да казаме , че всичко е наред . Колкото до това какво ще се пише за следващия президент ( дай боже по-скоро ) , той ще има едно огромно предимство - няма да се казва Митко Събев .
За кмета - осъден за източване на ДДС , уволнен от "Победа" АД за злоупотреби ... мисля че в момента се намира на точното място ;) Може би ще ти е интересно какво свързва Николов , заместника му Марков и една строителна фирма която изпълнява всички общински поръчки ;)
Общинския съвет ... от над 20 години ОС е маша в ръцете на кмета на града . Сегашния кмет и кликата му с нищо не са по-добри от предходните . Трябва ли да припомням , че основните му ангажименти бяха - "детелината" на кръстовището за Созопол , която трябваше да е готова до края на мандата му ... и събарянето на незаконните цигански гета в кварталите Меден Рудник и Победа . Тях не само , че не ги събориха ... но им асфалтираха и улиците ;)

Дори и на фона на тези неща Николов е без алтернатива спрямо БСП,СДС,ДПС,Факлин,Манев,Атака,Симеонов и ко,Бенчо Бенчев и ко,Осаката и останалите мераклии в Бургас.Като гледам мненията и коментарите ти,позицията ти изцяло се препокрива с тази на господата от Скат 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 22:05

На вас всичките ще ви кажа едно и го запомнете от мен: Никой свестен в Бургас няма да тръгне да се занимава с политика, за това са такива плужеците, които ни управляват!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 08 апр 2011 22:22

Факт е, че в момента играем със селекцията на Балъков/Буковац + 3 момчета от Поморие, от които само Венко игра 2-3 мача. Всичките играчи на Буковац/Балъков просто не стават. Те нямат класа да печелят мачове в Европа, доста са слаби...може би с 1-2 изключения
Защо ги е взел Балъков?
има две опции - или не разбира от футбол или просто ги взима по други причини...вие си изберете отговора: не разбира от футбол или просто им взима по някое евро от заплатите

Георги Андонов - как може някой да си вярва, че играч с таван Берое, които не са яли кюфтета от Нова година, ще бъде за голямата работа???? Същото е и с Паланката - ако ставаше, Литекс щяха ли да го пуснат да си отиде просто ей така? и после 2 години цъка в Пирин и никой не го потърси? Щото е много добър????? но за Балъков е....другите няма да коментирам
В Бургас има поговорка: няма значение дали има пари или няма, проблем винаги има. ПРосто е време да се намесим...така мисля, а за това колко души ходели, това са тъпи лафчета за селски публики...Монако имат всеки мач по 2000 души, но играха финал за Шампионска лига рпез 2004...така че...

Върни се в “Черноморец”