Тъй и тъй си казваме истините, та нека и за снощния мач. Два слаби отбора с безидейни защити успяха да сътворят истински "луд" мач в пълния смисъл на думата. Гледах, гледах и до последно се чудех, какво още могат да "сътворят" и нашите и белите защити. Славия успя с късмет и съдийска грешка с привкус на аванта...Да оставим ръководството, Събев и всички неволи на отбора. Да погледнем състава. С моето мнение не искам да ангажирам никой: Борел - мноооого слаб. Виня го за втория гол и куп още нелепи пласирания при високи топки в малкия пеналт. Дянков - мъжко момче, Хайри - не е оня играч, който помня от есента, Бонев - амииии - Бонев, Зайц - противно на моите очаквания - стабилен и зрял във важни ситуации ( при 3-2 най-вече), Андре - не мога и не мога да го харесам този играч, като футболист, иначе е много готино и възпитано момче, знаещо и говорещо правилен Български език и то по-добре от нашите петокласници - толкоЗ обаче, Паланков - амиии - той човека е с името си - не става., Браганца - кефи ме, изглежда непукист, има добра техника, но предпочита да задържа топката, но определено ме кефи. Нсереко - ако не струваше 250 000 Е за полусезон - става, но за тези пари си е скъп, като входен билет за футболен мач на Лазур, Г. Андонов - добър в този мач, но мнооого предвидим, Дяков - защо не играе постоянно това момче - не знам, Крумов - горе-долу, Койта - вече и фланелките не му късат, но е идеален за разбиване на мусури у противникови играчи, Тошев - недоразумение, но не знам защо играе въобще.
Гочето - от тази сплав се опитва здрав материал да сътвори. Амиии - нЕма да стане. С трици маймуни никой не е хванал. Въпреки всичко - Гочето успя да направи отборът прилично изглеждаш и падащ все драматично, което на общия фон е радостно...