Моята/нашата истина за Черноморец Бс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Моята/нашата истина за Черноморец Бс

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 апр 2011 18:48

Converse написа:Конан - за мен си един истински фен и те разбирам напълно ! Силно се надявам някой ден да съм редом до теб в ЕДИН Сектор !

Дай Боже , приятелю .

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 04 апр 2011 18:30

Искам си Акаунта написа:
Converse написа:Конан - за мен си един истински фен и те разбирам напълно ! Силно се надявам някой ден да съм редом до теб в ЕДИН Сектор !

Дай Боже , приятелю .

Заповядайте на следващия мач на Нефтохимик и мечтата ви ще се сбъдне. Защото просто не мога да си представя как Конан ще отиде на мач на ПСФК Черноморец....:)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 апр 2011 18:41

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Искам си Акаунта написа:

Дай Боже , приятелю .

Заповядайте на следващия мач на Нефтохимик и мечтата ви ще се сбъдне. Защото просто не мога да си представя как Конан ще отиде на мач на ПСФК Черноморец....:)

Имах предвид един слънчев ден, когато се върнем на ст. Черноморец, под таблото със старата емблема и с нормален собственик !

Първият ми мач е на Нефтохимик, но така и не ме грабна този отбор ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 04 апр 2011 19:17

Имах предвид един слънчев ден, когато се върнем на ст. Черноморец, под таблото със старата емблема и с нормален собственик !

Що бе,ако вали дъжд и денят не е слънчев няма ли да отидеш? Щото ако това един ден се случи и ние се върнем в Храма ,аз ще дойда на мач на Черноморец 1919
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 апр 2011 19:35

Ако се върнем на ст. Черноморец денят ще е слънчев, независимо от метеорологичната прогноза !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 апр 2011 21:10

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Искам си Акаунта написа:

Дай Боже , приятелю .

Не се обзалагай , че ще загубиш :) Бил съм на 2 мача на този отбор . И двата с Левски . Единия по Херово време завърши 2:2 . Другия при победата с 2:1 през лятото . Просто нямаше как да откажа на поканите :mrgreen:

wini
Контакти:

Мнениеот wini » 05 апр 2011 23:34

какъв бойкот видяхте.Няма хора никои не го ебе това е лошото.Айде да видим в четвъртък колко ще сме ,друг мач не остана.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 06 апр 2011 02:06

wini написа:какъв бойкот видяхте.Няма хора никои не го ебе това е лошото.Айде да видим в четвъртък колко ще сме ,друг мач не остана.

вярно това е мача на истината. Но зависи глупаците какви цени ще сложат ? За този продукт не трябва да се плаща, а да се дават /вредни / на всеки влязал на стадиона по 10 лв бонус !!!
Някой знае ли цените на билетите, те не заслужават и цена на билет от градския транспорт !
Няма ли фенове на този отбор ???? Никой нищо не пише, не споменава за мача със славия ???
Ами то май е вярно, че за умрелия или хубаво или нищо, тук става дума за първото. Щом изчезнаха от форума фред и el greko положението е ясно. БОГ ДА ПРОСТИ !!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 апр 2011 02:09

Христо, стига бре, Ел Греко си работи човека, не му е само до форуми ..
Фред, верно, къде се загуби ..
http://football.sportal.bg/news.php?news=296990

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2011 12:14

wini написа:какъв бойкот видяхте.Няма хора никои не го ебе това е лошото.Айде да видим в четвъртък колко ще сме ,друг мач не остана.

Не се хващайте за думичката бойкот. Във встъпителния пост са описани всички - и бойкотиращи и протестиращи и незаинтересовани. За скъпите билети - ? Един продукт се купува на цена, която се определя от търсенето, ако причина са само високите цени не мисля, че вината е само на Бургаския фен. ТрЕбва си малко гъдел и хъс. Моите вече са на привършване, а и гледайки неебавшата спрямо редовите фенове политика на клуба мисля, че и аз прихващам от клубното безразличие... На път са да откажат и последните 200 човека.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”