Видима-Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Видима-Черноморец
дано общината да не му позволи да строи. По- скоро да го прати в подвис - и там имат нужда от хубав стадион !!! Аман от далаверажии !!!
-
- Контакти:
Сензацията е факт!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- hristo1306
- Контакти:
Blue_Girl написа:Сензацията е факт!
не е сензация факт е 16 отб в класирането е Ч-Ц за момента.
Подкрепям Капитана. Отборът затъва и изход не виждам. Нямаше играч, който да беше наясно какво трябва да прави на терена. Персонални оценки не искам да давам, а и не ми е работа, но защо ме напъват съмнения са симулативна игра на повечето играчи пак не знам
... Велков говори, че настроението на отбора е добро, но аз в Севлиево видях футбалери, които изглеждаха, като неподготвени за първи изпит студенти...Трагедията е голяма. Голяма е за футбола в града ни, като цяло...........Видима да ти вкарат 3 гола.....
ПС: Добре е, че ръководството не се отказва от първоначалните си намерения - отборът да играе в ЕКТ.....
Баах маааа му - имам чувството, че тия живеят в друг паралелен на нашия свят.....

ПС: Добре е, че ръководството не се отказва от първоначалните си намерения - отборът да играе в ЕКТ.....

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- hristo1306
- Контакти:
ntodorov написа:Подкрепям Капитана. Отборът затъва и изход не виждам. Нямаше играч, който да беше наясно какво трябва да прави на терена. Персонални оценки не искам да давам, а и не ми е работа, но защо ме напъват съмнения са симулативна игра на повечето играчи пак не знам... Велков говори, че настроението на отбора е добро, но аз в Севлиево видях футбалери, които изглеждаха, като неподготвени за първи изпит студенти...Трагедията е голяма. Голяма е за футбола в града ни, като цяло...........Видима да ти вкарат 3 гола.....
![]()
![]()
![]()
ПС: Добре е, че ръководството не се отказва от първоначалните си намерения - отборът да играе в ЕКТ.....Баах маааа му - имам чувството, че тия живеят в друг паралелен на нашия свят.....
![]()
![]()
приятел споко, за Зъбев ЕТ са с "голое" лозарево, Черница, "Вихър"-Айтос, но не неговия- разбирай Ч-цс , с "Левски"-Пирне, Русокастро, Просеник и т. н. Дано не опрат само до Д. Езерово, но няма да се изненадам маршрута му е познат
За "Голое" Лозарево или добро или нищо...
ПС: Не знаех, че този култов отбор от това още по-култово село може да бъде обект на приказка в нашия форум...радвам се де

ПС: Не знаех, че този култов отбор от това още по-култово село може да бъде обект на приказка в нашия форум...радвам се де

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
неподреден отбор,неорентиран треньор това в момента е 4ерноморец.каква е тази схема,на велков,само буковац знае.изгониха трендафил терзииски,тези измислени италианци по добри футболисти ли са според вас истинските приварженици на отбора от -коцето дяков,цветомир цонков,хаири.мом4етата са изван отбора и тренират под раководството на златко янков.велков ходи си,на нас не ни трябват мекошавци и безгласни букви като теб.
- hristo1306
- Контакти:
до всички любители на футбола от бургаския регион - имам едно въпросче само :
как ще реагирате и бихте ли посетили едно "дерби" Нефтохимик- Д езерово -- "Черноморец" -Камено, аз мисля че скоро ще се състои !!! Но бъдете сигурни няма да е на "Черноморец- арена" Поздрав и за Зъбев - 2 рози и от мен.
как ще реагирате и бихте ли посетили едно "дерби" Нефтохимик- Д езерово -- "Черноморец" -Камено, аз мисля че скоро ще се състои !!! Но бъдете сигурни няма да е на "Черноморец- арена" Поздрав и за Зъбев - 2 рози и от мен.
Капитане, стегни се бе бате!?
що не дадем малко лайна на Балъков, който е не по-малко виновен! Андре и Паланката той за тях така плака, обясняваше какви са гении и как ги иска! има два отговоре - или им взима от заплатите и се кефи или толкова разбира от футбол?! аз съм за второто, защото не го смятам за корумпиран, а и всички знаем, че мрази парите
Събев си живее с Деница Стоянова във Виена и е оставил тука мишките да царуват. Вярва на Балъка, че Буковац ще реши проблемите и ето - всичко ви се връзва...оттам нататък схемата ви е ясна
що не дадем малко лайна на Балъков, който е не по-малко виновен! Андре и Паланката той за тях така плака, обясняваше какви са гении и как ги иска! има два отговоре - или им взима от заплатите и се кефи или толкова разбира от футбол?! аз съм за второто, защото не го смятам за корумпиран, а и всички знаем, че мрази парите
Събев си живее с Деница Стоянова във Виена и е оставил тука мишките да царуват. Вярва на Балъка, че Буковац ще реши проблемите и ето - всичко ви се връзва...оттам нататък схемата ви е ясна
- Bartolomej
- Контакти:
Пълен срам , ебаха ни майката някво селско отборче . Видима не вярваах ,че постигат победа ,а нащи не знаят на кой свят са . Никаква идея , никаква постойка , никакво желание за игра ..тотален срив ,псичхически и физически .
Точка май няма да вземем от никой този полусезон , добре че няма шанс да изпаднем сега .
След края на мача Старокин видимо изнервен дойде при нас след като го викнахме и се сопна , че всичко било наред видиш ли , взема ли парите си навреме и нямало проблем в отбора , просто не им вървяло
Траян Дянков - капитана на отбора - резерва , също се престраши и смотолови нещо от рода
"Абе има някакви проблеми вътре в отбора , ма какво точно се случва не мога да ви кажа "
Велков мишката заобиколи отдалече покрай едни коли и се скри в автобуса от страх ,че му искаме обяснение какво става с този клуб .
И накрая полицията не ни позволи да покажем протеста си срещу случващото се , като ни разгониха и избутаха от пътя на автобуса
Голям срам
Точка май няма да вземем от никой този полусезон , добре че няма шанс да изпаднем сега .
След края на мача Старокин видимо изнервен дойде при нас след като го викнахме и се сопна , че всичко било наред видиш ли , взема ли парите си навреме и нямало проблем в отбора , просто не им вървяло

Траян Дянков - капитана на отбора - резерва , също се престраши и смотолови нещо от рода
"Абе има някакви проблеми вътре в отбора , ма какво точно се случва не мога да ви кажа "
Велков мишката заобиколи отдалече покрай едни коли и се скри в автобуса от страх ,че му искаме обяснение какво става с този клуб .
И накрая полицията не ни позволи да покажем протеста си срещу случващото се , като ни разгониха и избутаха от пътя на автобуса
Голям срам

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита