Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот hristo1306 » 08 мар 2011 22:54

Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIK 1962 - значи сме поне двама в "анти Събев" коалицията . Въпреки прогнозите на Фреди ( който иначе ми е симпатичен ) , че ще си умра сам и неразбран :)
Фреди , не го взимай навътре ... нали си в течение на облога който направих миналата година . Макар , че Балъков вече го няма , специално заради теб и Ел греко , ще изпълня моята част от облога . Ако Черноморец завърши на 3-то място (даващо участие в Евротурнирите ) , ще си купя от феншопа екип на отбора , ще се снимам в цял ръст и ще кача снимката като аватар тук .

няма да станеш манекен в син екип споко, а и няма да ти прилича в зелено си по - красив .

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 09 мар 2011 12:37

Искам си Акаунта написа:
negative написа:е кой в последните 7-8 години води дело след дело за стадион,за убийство и за поне още няколко десетки дела,ми този човек освен с измама и лъжа не се е занимавал с нищо друго.кой е направил такова нещо досега сигурно в цял свят го няма да затриеш един отбор с толкова класни играчи най накрая да играт във В окръжна само с цигани турци играчи и да ми казва че марката Черноморец е негов патент.няма такава гавра с отбор досега за кви глупости ми говорите, говорители само айде да ви видя колко от вас ще дойдат на герена...

Сега , вземи прочети малко и тогава приказвай . Дела за стадиона никога не е имало . Делата които водеше Дражев бяха за неправомерно развалена концесия . Последното от тях приключи през 2007-а година с решение на 5 членен състав на ВАС в полза на Дражев . И с указание за Община Бургас да възстанови Дражев във владение на стадиона . Българските кметове Йоан Костадинов и Димитър Николов отказаха да изпълнят решение на български съд :!: Повечето от вас ще си спомнят опита на Дражев да влезе на стадиона със съдия изпълнител . Точно тогава той показа това решението на ВАС . Последното заведено от Дражев дело е срещу община Бургас , за пропуснати ползи в размер на почти 20 млн. лева . Там е ясно какво ще стане . Единственото което не се знае , какъв ще е размера на обезщетението което Дражев ще получи ... и което ще платим ние гражданите на Бургас

Ало професоре чета и му слушам глупостите от 12-13 години /няма да ги броя заради теб/също така не ми казвай кога да приказвам.ами тая концесия да не би да не е за стадиона .голям приятел му се извъди...
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 мар 2011 15:21

Въййййй, чета и пак чета. Чудя се и пак се чудя...Как можахте такваЗ проста игра да я усложните толкоЗ много :)
Що се касае за мен: Отдавна съм се разграничил от феновете, може би съм само запалянко и шовинист. Не търся и не чакам разбиране от инак мислещите...В събота не бях на стадиона, не бях и в Бургас, но усетих гаврата от бездушието на играчите и неадекватните неща, които се случват в отбора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
miriminka
Контакти:

Мнениеот miriminka » 10 мар 2011 15:57

Според вас кога ще се напълни стадиона?

how to make a website, facebook

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 мар 2011 16:04

miriminka написа:Според вас кога ще се напълни стадиона?

Те и животновъдството убиха. Инак на тази тучна и нова морава що овце и кравЯ щяха да пасат еййййй. Само те моАт да напълнят терена. Иначе за трибуните: - Нц и тогаЗ - ще са празни. Абе мани. Не мога ти отговоря ей тъй от раз. Не съм подготвен...

how to make a website, facebook
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 10 мар 2011 17:38

Конан, всичко хубаво на думи за Ершов, обаче нещо не ми се види истина това което казваш и ще тикажа защо. Запитан за ситуацията около Петрол той казва ами затънали сме в заеми а той (М.Събев) ремонтира стадиони. Като ни питат после кредиторите какво ще им обясняваме, къде са им парите, в един там стадион ли? (цитирам по памет, а не точно дума по дума, но смисъла всеки сам може да намери лесно). На въпрос дали той лично или като акционер в Петрол се интересува от Арената - той отговаря през смях: Откуда денги?
Колкото до Бургас-Александруполис се сещаш кога ще стане тая работа - я камилата, я камиларя, тия дни дори руснаците признават че проекта е минал на "спящ режим".
Колкото до това че Ершов щял да изкупи нематериалните активи....тия дни имаше обшинска сесия и Дражев се е изказал 3 пъти, като е подканял кмета да се откаже от съдружие със една "фалирала фирма със 450 млн заеми." Тук на мен ми намирисва че не само че мрази Събев, ами и цялата фирма Петрол и не му пука коя и как я е докарал до това положение.
Освен това ако продаде нематериалните активи, как тогава щепретендира за обезщетение, на какво основание? Другото което относно безбройните ти въпроси, както и на Нефтойхимик 1962 и на Христо 1306: ами нормална търговска практика е за всеки нов голям проеект д асе открива ново дружество, за жокер прочети в гугъл какво е холдинг...Както строителните компании откриват нова фирма за всеки строеж, така както повечето корпорации го правят, виж ТИМ (дружествата им са няколкостотин и си уреждат отношенията помежду си чрез безвъзмездни заеми и т.н помежду си).
Освен това ако трябва да инвестираш пари на Петрол във Черноморец Бургас Ад, то трябва: 1.Да Извадиш парите като печалба на Петрол , сиреч 10%, после трябва да си начислиш и дивидент 7% и тогава да инвестираш във Черноморец Ад. на 25 млн лева досега дето им е само загубата вие ги смятайте колко пари са това. Затова си плащат наеми и заеми едини на други (от левия джиб в десния) Дано да си ме разбрал този път.. И да, и ти си ми симпатичен, но има неща от които не разбирап и заблуждаваш околните и няма как да не ти го кажа
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 10 мар 2011 17:44

Aaaa, да и не на последно място оценката за 90 евро на квадрат е правена през коя година? МИсля 2005 някъде. я се заинтересувай тогава какви бяха цените в сравнения от теб к-с М.Рудник. Жокер - на сега застроената ливада в зона А имаше на 60 евро. Колкото до изкуствената трева - ами една част от нея е на кампуса, другата отиде на помощното игрище на Лазур......ако е останала някаква част за което ти индиректно намекваш - сигурно е около 100 кв метра не повече, за което се съмнявам да имаш предвид че Събев е забогатял по този начин...Хе, сега ако искаш можеш и да ме обориш за този и предния ми пост, нали всичко знаеш и от всичко разбираш. И Нефтохимик 1962, не съм се хванал точно за думата както виждаш, а за безбройно много твърдения със които не съм съгласен....Поздрави
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Alvarez
Контакти:

Мнениеот Alvarez » 10 мар 2011 19:53

fred написа:Конан, всичко хубаво на думи за Ершов, обаче нещо не ми се види истина това което казваш и ще тикажа защо. Запитан за ситуацията около Петрол той казва ами затънали сме в заеми а той (М.Събев) ремонтира стадиони. Като ни питат после кредиторите какво ще им обясняваме, къде са им парите, в един там стадион ли? (цитирам по памет, а не точно дума по дума, но смисъла всеки сам може да намери лесно). На въпрос дали той лично или като акционер в Петрол се интересува от Арената - той отговаря през смях: Откуда денги?
Колкото до Бургас-Александруполис се сещаш кога ще стане тая работа - я камилата, я камиларя, тия дни дори руснаците признават че проекта е минал на "спящ режим".
Колкото до това че Ершов щял да изкупи нематериалните активи....тия дни имаше обшинска сесия и Дражев се е изказал 3 пъти, като е подканял кмета да се откаже от съдружие със една "фалирала фирма със 450 млн заеми." Тук на мен ми намирисва че не само че мрази Събев, ами и цялата фирма Петрол и не му пука коя и как я е докарал до това положение.
Освен това ако продаде нематериалните активи, как тогава щепретендира за обезщетение, на какво основание? Другото което относно безбройните ти въпроси, както и на Нефтойхимик 1962 и на Христо 1306: ами нормална търговска практика е за всеки нов голям проеект д асе открива ново дружество, за жокер прочети в гугъл какво е холдинг...Както строителните компании откриват нова фирма за всеки строеж, така както повечето корпорации го правят, виж ТИМ (дружествата им са няколкостотин и си уреждат отношенията помежду си чрез безвъзмездни заеми и т.н помежду си).
Освен това ако трябва да инвестираш пари на Петрол във Черноморец Бургас Ад, то трябва: 1.Да Извадиш парите като печалба на Петрол , сиреч 10%, после трябва да си начислиш и дивидент 7% и тогава да инвестираш във Черноморец Ад. на 25 млн лева досега дето им е само загубата вие ги смятайте колко пари са това. Затова си плащат наеми и заеми едини на други (от левия джиб в десния) Дано да си ме разбрал този път.. И да, и ти си ми симпатичен, но има неща от които не разбирап и заблуждаваш околните и няма как да не ти го кажа

Доста глупости си написал, но ще се спра само на най-големите "бисери":
1. Безвъзмездни заеми между фирми, още повече ако са свързани лица, няма. Данъчните така ще ти се зарадват при ревизия, че после жална ти майка. НАП даже има издаден "Наръчник по трансферно ценообразуване" точно за сделките между свързани лица, където нещата са казани достатъчно ясно. Освен това погледни чл.15 и чл.16 ал.2 т.2 и т.3 от ЗКПО, както и чл.27 ал.3 т.1 от ЗДДС.
2. Данъкът върху дивидентите е 5% от доста време насам - чл.200 ал.1 от ЗКПО, а освен това дивидентите разпределяни от местни юридически лица към местни юридически лица, които са търговци са, казано на прост език, НЕОБЛАГАЕМИ - чл.27 ал.1 т.1 и чл.194 от ЗКПО.
3. Също така, теоретично погледнато, дивидент разпределя дъщерно дружество към дружество-майка. Демек ако евентуално ПСФК Черноморец Бургас АД, има печалба и вземе решение, може да разпредели дивидент към Петрол Холдинг АД и Община Бургас, а не обратното, както си го написал Петрол да разпределя към ПСФК-то.
Заключение: Явно си доста незапознат с данъчната материя или ако все пак работиш в тази сфера е време да смениш професията. Лека вечер.
НЕФТОХИМИК БУРГАС

Върни се в “Черноморец”