Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
извинявам се че говоря за пари ама има ли промени в цените на билетите ???
Явно разбиранията ти за дискусия са всички да са на твоето мнение.Еми няма как да стане,тогава няма да е дискусия.Лека ти вечер,пожелавам ти да отидем на още много такива мачове,в които пеят така "200 човека" 

- hristo1306
- Контакти:
mazut написа:Явно разбиранията ти за дискусия са всички да са на твоето мнение.Еми няма как да стане,тогава няма да е дискусия.Лека ти вечер,пожелавам ти да отидем на още много такива мачове,в които пеят така "200 човека"
е цял пловдив ни прави евала за този мач. Много се кефих и аз виках и пях до като имах глас Получи се страхотна атмосфера от феновете и на двата отбора !!!Лошото време попречи да бъде поставен рекорд за В група - по посещаемост.От този мач симпатизирам повече на Ботев и мразя Локото !!!
От 200 човека толкоз 

-
- Контакти:
mazut написа:От 200 човека толкоз
Като сте толкова много що правите лайнарщини точно на 3-ти март, като подвиквания "Кур за шарана" по време на поднасянето на нашия венец ? Що бяхте 10 човека неска и нямахте дори венец или цвете ? Не е важно количеството, а уменственият капацитет, а като гледам при повечето от вас хич го няма.
Не знаех за това,не бях в града и не успях да отида,но наистина е много глупаво.И не знам да е имало организирано отиване от наши фенове,най-вероятно са били групичка приятели от по-малките.За тези неща смятам,че знаеш,че винаги сме на линия.Не случайно сме единствените в България,които се обединихме в името на България на не едно шествия и протести,особено на последния,за Ньойския договор дори имаше широк отзвук.Все пак България е над всичко 

Чета тук и не мога да разбера - според някои фенове (мазутски) футбола в Бургас е започнал и основан от мазута и Ичо Порточанов... Чисто фактологически и хронологически съвпадна "възхода" (нарочно е в кавички) на мазута и съсипването на ЧЕРНОМОРЕЦ. Никой ли не разбира, че мазута се разви само и единствено за да се източат коллосални суми пари от НХК докато беше държавно предприятие... Нямате представа за колко мангизи иде реч с тези пари трябваше да се построи Маракана и да играе Барселона тук.... ама не - парите (по-голямата част отидоха в партийни каси и частни предприятия от туристическия бранш (хотел "Фламинго"на Ичо и .... т.н.). И като се знае какви времена бяха тогава в БГ... От ЧЕРНОМОРЕЦ бе отмъкната цялата школа с качествени момчета, заради шмекериите на малоумника Дражев, за сравка цялата селекция на Рали Халачев с която станаха детски шампиони Р. Кишишев и т.н..... И логичното се случи Когато Лукойл купи НХК и затвори кранчето започна упадъка на мазута... и се появи Събев когото Ичо Порточанов прекара да купи отбор създаден с крадени пари и друг собсвеник на стадиона, за да получи права над стадиона го замени срещу около 35 бензиностанции (предполагам всички знаят бензиност. на входа на Айтос) А Порточанов се намести в изпълкома на БФС и започна да дерибейства.... И сега се сърдите че има и друг отбор и други фенове в БУРГАС които се опитват да въстановят позабравената и оплювана от мазутите марка "ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС"
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
grud написа:Чета тук и не мога да разбера - според някои фенове (мазутски) футбола в Бургас е започнал и основан от мазута и Ичо Порточанов... Чисто фактологически и хронологически съвпадна "възхода" (нарочно е в кавички) на мазута и съсипването на ЧЕРНОМОРЕЦ. Никой ли не разбира, че мазута се разви само и единствено за да се източат коллосални суми пари от НХК докато беше държавно предприятие... Нямате представа за колко мангизи иде реч с тези пари трябваше да се построи Маракана и да играе Барселона тук.... ама не - парите (по-голямата част отидоха в партийни каси и частни предприятия от туристическия бранш (хотел "Фламинго"на Ичо и .... т.н.). И като се знае какви времена бяха тогава в БГ... От ЧЕРНОМОРЕЦ бе отмъкната цялата школа с качествени момчета, заради шмекериите на малоумника Дражев, за сравка цялата селекция на Рали Халачев с която станаха детски шампиони Р. Кишишев и т.н..... И логичното се случи Когато Лукойл купи НХК и затвори кранчето започна упадъка на мазута... и се появи Събев когото Ичо Порточанов прекара да купи отбор създаден с крадени пари и друг собсвеник на стадиона, за да получи права над стадиона го замени срещу около 35 бензиностанции (предполагам всички знаят бензиност. на входа на Айтос) А Порточанов се намести в изпълкома на БФС и започна да дерибейства.... И сега се сърдите че има и друг отбор и други фенове в БУРГАС които се опитват да въстановят позабравената и оплювана от мазутите марка "ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС"
Отмъкването на Р.Кишишев стана когато Черноморец отпадна,а Нефтохимик влезе в А група.Освен него прибра Росен Петров и Валентин Найденов.Струва ми се,че бъркаш хронологически нещата.Дражев изплува като необходимо зло в един момент,понеже по това време целия отбор на Черноморец беше обърнат на нещо като сателит на Нефтохимик и обиграваше младите им надежди като Чиликов и Сакалиев(не съм добре запознат,но съм чувал,че са започнали от школата на Черноморец,кога и как са преминали в Нефтохимик се надявам някой по-запознат да обясни),а връх на всичко от страна на Порточанов по онова време беше оставянето(вкарването) на Шумен да влезе в А група за сметка на Черноморец.Едва след това Дражев излезе на сцената,по това време клубът беше ОФК.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Последна новина за цените на билетите !!!!!!!!!!!!!
ЗА СЕКТОРА НА АГИТКАТА Е ДОГОВОРЕНА ЦЕНА ОТ 8 ЛВ. , ЗА ТОЗИ МАЧ , ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВАТ ОТ КАСАТА ДО ФЕН-ШОПА .
ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ЗДРАВЕ !
ЗА СЕКТОРА НА АГИТКАТА Е ДОГОВОРЕНА ЦЕНА ОТ 8 ЛВ. , ЗА ТОЗИ МАЧ , ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВАТ ОТ КАСАТА ДО ФЕН-ШОПА .
ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ЗДРАВЕ !
@Малдин1 - момче което е на 28 години сега (ако не съм в грешка де за възрастта ти, за което ако е така се извинявам предварително), сиреч 97ма е бил на 14 години? Сиреч 7ми клас.....Какво ли си разбирал тогава от футболна игра, та камо ли да си толкова категоричен колко хора щели да дойдат при цени от 30 лева тогава (97ма заплатите бяха средно 120 лева...)
@мазут - Фен съм на Черноморец, но не отричам Нефтохимик - бил съм на много мачове, радвал съм се с този отбор и така. Бях и на мача със Ботев, хареса ми много атмосферата - не го крия, и още тогава в една друга тема съм го казал! Не отричам нито фенската ви маса, нито атмосферата когато сте на мач, разбирам и идеята за клубна принадлежност, но отричам радикалното поведение на някои надъхани хлапета, които правят зулуми! Не се радвам че тима е във В група, без да е изпадал реално, а беше закарам там! Знам как и защо се получи. Не смятам че голям град като Бургас заслужава само един отбор в елита. Е, естествено винаги ще имам предпочитания за моя си отбор, но във всички останали двубои винаги ще ви желая успех. Единствено ме дразни радикализма на някои ваши т.нар. фенчета (между 17-19г.), които с всяко свое действие (да не ги изброявам сега, последното го е казал шарк съпремаси) целят насаждането на ненавист и агресия. Ами това е! Не виждам защо останалите твърди фенове (такъв се считам и аз) се правят че другия отбор не съществува или гледат да неглижират успехите му?! ПИСНА МИ ДА ЧЕТА И СЛУШАМ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ФОРУМ ИЛИ СПОРТЕН РАЗДЕЛ. ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО НОВО! И НЕКА СИ ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ ЗА ФУТБОЛ, А НЕ ЗА СТРАНИЧНИ НЕЩА, СТРАНИЧНИТЕ НЕЩА ВЕЧЕ СА ИЗКОМЕНТИРАНИ И ИЗГОВОРЕНИ
Колкото за мача - 15 не 15 лева, студ - муд, там съм!
@мазут - Фен съм на Черноморец, но не отричам Нефтохимик - бил съм на много мачове, радвал съм се с този отбор и така. Бях и на мача със Ботев, хареса ми много атмосферата - не го крия, и още тогава в една друга тема съм го казал! Не отричам нито фенската ви маса, нито атмосферата когато сте на мач, разбирам и идеята за клубна принадлежност, но отричам радикалното поведение на някои надъхани хлапета, които правят зулуми! Не се радвам че тима е във В група, без да е изпадал реално, а беше закарам там! Знам как и защо се получи. Не смятам че голям град като Бургас заслужава само един отбор в елита. Е, естествено винаги ще имам предпочитания за моя си отбор, но във всички останали двубои винаги ще ви желая успех. Единствено ме дразни радикализма на някои ваши т.нар. фенчета (между 17-19г.), които с всяко свое действие (да не ги изброявам сега, последното го е казал шарк съпремаси) целят насаждането на ненавист и агресия. Ами това е! Не виждам защо останалите твърди фенове (такъв се считам и аз) се правят че другия отбор не съществува или гледат да неглижират успехите му?! ПИСНА МИ ДА ЧЕТА И СЛУШАМ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ФОРУМ ИЛИ СПОРТЕН РАЗДЕЛ. ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО НОВО! И НЕКА СИ ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ ЗА ФУТБОЛ, А НЕ ЗА СТРАНИЧНИ НЕЩА, СТРАНИЧНИТЕ НЕЩА ВЕЧЕ СА ИЗКОМЕНТИРАНИ И ИЗГОВОРЕНИ
Колкото за мача - 15 не 15 лева, студ - муд, там съм!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!