Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2011 20:09

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Искам да попитам двамата фена-този на Литекс и другия от Дунав-Извинявайте пичове,ама колко публика ходи на вашите отбори??? И колко са билетите в Ловеч

Тъй като не съм от Ловеч + пътят ми, всеки мач ми излиза 50 лева, билетите при нас бяха по 3 лева есента, сега не зная по колко ще бъдат, но това въобще няма значение.
5 / 10 / 15 / 20 колко решат, толкова, истинският фен не се пазари.
Изображение

shqk
Контакти:

Мнениеот shqk » 01 мар 2011 20:11

така е прав си

Потребителски аватар
batigoool
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-Цска

Мнениеот batigoool » 01 мар 2011 20:11

pavlov10 написа:
Deluxx написа:
child in time написа:Кучи студ , 400 км колко фенове ще бият тоя път , на колко фенове от околноста ще разчитат?!? Как може да пуснат толкова скъпи билети???
Че са в криза така е ма това минава някой граници!

Да прави си,малко фенове ще отидат от София в Бургас,но Дучето ще е там с някаква агитка.В събота гледам прогнозата е -1 до 8 градуса няма да е чак такъв студ,но има много фенове на ЦСКА около Бургас и в Бургас които ще отидат и ще продкрепят отбора на ЦСКА.ЦСКА и Левски където и да отидат в Б-я се чустват като домакини,защото навсякъде имат фенове

Много добре знаеш,че има един град,в който никога не сте били и никога няма да бъдете домакини.И където ваши фенове просто не виреят.

И един друг град има където никога не са се чувствали домакини,няма и как да се почувстват.Ама фантазиите са вечни

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 01 мар 2011 20:12

ntodorov написа:
dunavfc написа:Като,чета мненията на повечето потребители и си отговарям на въпроса,защо в България няма футбол...Такива глупави изцепки не бях чел много отдавна.Било много да се дадат 90 лв. за 21 мача (прави по 4.2 лв на мач...) някакъв мазут пък се изцепи,че можело да му писне на 2-3 мач :o Другият пък фен на собственият си отбор пищи като малка госпожицата,колко пари щяло да му излезе билета,водата,транспорта,лекарставата...Дори да нямате абонаментни карти колко пъти ще ги дадете тия 15 лв. ? Точно 2 пъти с Левски и ЦСКА.Като искате билети по 1-2 лв. затворете си устата един път завинаги отностно развитиетно на нашият футбол и после как било на запад..

O-ooooффф, на твое място и 30 лева щях да дам стига да имам отбор за гледане... Прав си от твоята камбанария, ама от нашата - не си... :)...Що се касае за "мазута" - това е един дълбоко уважаван от мен човек- енциклопедия, който със сигурност знае какво и защо го пише.

Мерси,мерси ама чак енциклопeдия?! Мога да ти разкажа за мача Черноморец-ЦСКА през пролетта на 1978 и ще настръхнеш...ама хайде!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 мар 2011 21:57

"Нефтохимик 1962" Наблюденията ми не са само от този форум все пак.... ;)
Ако не възразяваш може да спретнем нещо от рода : " Спомняте ли си ?" или нещо от сорта. Тук вече има доста хора на нашите години и бихме били полезни на по-младите. Ти имаш неведоми анали, знам, че имаш документирани факти. Ще е интересно. Аз си останах само с бледите спомени и ми е било интересно, когато си ми припомнял нещица в един друг форум.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 01 мар 2011 22:00

ntodorov написа:"Нефтохимик 1962" Наблюденията ми не са само от този форум все пак.... ;)
Ако не възразяваш може да спретнем нещо от рода : " Спомняте ли си ?" или нещо от сорта. Тук вече има доста хора на нашите години и бихме били полезни на по-младите. Ти имаш неведоми анали, знам, че имаш документирани факти. Ще е интересно. Аз си останах само с бледите спомени и ми е било интересно, когато си ми припомнял нещица в един друг форум.

Това отдавна си го мисля и е крайно време да отворя темата. Ей сега ще е готова.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-Цска

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2011 22:48

PFC Litex написа:BG фена е свикнал само да мърмори, и нищо повече.
В Турция и по специално Истанбул не зная каква е средната заплата, но най евтиният билет за Истанбулско дерби (Галатасарай - Фенербахче - Бешикташ) е 120 евро.

.

В Турция стадиона е пълен. Ако искат могат не 120 ами 1200 $ да сложат билет - щом ще има кой да го купува. Щом теоритично от 50 хил стадион има 0 свободни места - значи нещата са тип топ...
Обаче ако от 20 хил стадион има 19 500 свободни места значи нещо не е както трябва...
закона за търсене и предлагане важи в пълна сила тук...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 мар 2011 23:16

Converse написа:Утре има среща с ръководството и ще им зададем открито някои неудобни въпроси.
ПС: Тва за стадиона сме излизали поне 10 пъти с позиция пред Събев и Балъков, но за момента нищо не може да се направи според тяхните думи.

питай го и защо плаща наем за стадиона и "гнездото" нали е собственик ? Или по този начин източва отбора и го кара към фали ? Публична тайна е че има повече дългове дори и от ЦСКА !!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 мар 2011 00:48

ntodorov написа:
dunavfc написа:Като,чета мненията на повечето потребители и си отговарям на въпроса,защо в България няма футбол...Такива глупави изцепки не бях чел много отдавна.Било много да се дадат 90 лв. за 21 мача (прави по 4.2 лв на мач...) някакъв мазут пък се изцепи,че можело да му писне на 2-3 мач :o Другият пък фен на собственият си отбор пищи като малка госпожицата,колко пари щяло да му излезе билета,водата,транспорта,лекарставата...Дори да нямате абонаментни карти колко пъти ще ги дадете тия 15 лв. ? Точно 2 пъти с Левски и ЦСКА.Като искате билети по 1-2 лв. затворете си устата един път завинаги отностно развитиетно на нашият футбол и после как било на запад..

O-ooooффф, на твое място и 30 лева щях да дам стига да имам отбор за гледане... Прав си от твоята камбанария, ама от нашата - не си... :)...Що се касае за "мазута" - това е един дълбоко уважаван от мен човек- енциклопедия, който със сигурност знае какво и защо го пише.

Виждам,какво искаш да ми намекнеш,но моят отбор отново ще си бъде там където му е мястото и дори в "Б" група ще бъде по-обичан от вашият изкуствен тим,който след като му спряха безплатният вход почва да се вижда каква е истината.Няма смисъл въобще да коментирам,какво би се получило ако Дунав е в "А" група,мазута ако е идвал на гостуване в Русе може да сподели...

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 02 мар 2011 01:04

Аз съм ходил на гостуване в Русе.За тях мача с нас беше като мач с Барселона,цялото село се беше надъхало и тъй като отбора им беше слаб решиха да си го искарат на нас чрез мятане на шишета и камъни.а после не спряха да ни заплашват по интернет,ама посмяха да дойдат на гостуването в Бургас чак след 2 години с осигурена охрана като за мач от Шампионската лига.И въпреки,че тогава всички се смяха на агитката им твърдяха,че 20 човека били надвикали 200 :lol:

Върни се в “Черноморец”