Това че изпотрошихте собствения ви стадион след загубения бараж (тук за милионен път трябва да спомена че всички в Бургас е ясно че това е вашия стадион, строен е за вас, но не ираете вие на него в момента, което се надяваме всички да е за кратко, но надали и т.н.) ли е инициатива?
Декларацията която пуснахте срещу Ботев и това как ги бутат, за която повечето ви фенове после се отричаха пред ботевисти че е автентична ли? А уж бе адресирана до медиите именно от вашия фенклуб...Това или не е никакво отстояване на позиция, или е лоша организация, а вие твърдите че сте м,ного организирани...
Е, мерси, предпочитам да сме си такива каквито сме си.
А за марихуаната и водката адски ме разсмя, вие никога не сте пиели

Та вие почти не сте изтрезнявали на мочовете си, и това ми го е казвал лично един от вашите тартори!
Разбирам, че е адски обидно някой да ви обижда както в случая на ел греко, явно си има неговите си причини, не го оправдавам, но определено вашите фенове имат доста грехове...Е, всяко стадо си има мърша, та затова не бива да се говори за всички под общ знаменател.
Та затова не мисля че ти или алварез, или малдини конкретно сте чупили, но....
Подкрепяйте си отбора, момчета, но не минавайте границите на нормалното.
Отбора ви сега се нуждае повече от всякога от вашата подкрепа, влагайте енергията си там, не гледайте чуждата паничка, тя и да е празна - вашите стомаси няма да са по-сити

Най-лесно е все - вие сте такива, вие сте онакива....ама хайде стига с тая плоча стара, хората вече имат уредби и слушат на сиди...надявам се разбра намека...