Черноморец Бургас запазва отбора си маха само ненужните!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Черноморец Бургас запазва отбора си маха само ненужните!

Мнениеот fred » 14 яну 2011 14:28

Мазут, би ли ми казал под инициативи на вашите фенове трошене на стъкла посред нощите и бягане в след това в неизвестна посока ли имаш предвид или цапането на целия град със спрей, късането на наши билборди и заливането им със зелена боя, да ходите да крадете шалчетата на невръстни дечица, като ги причаквате по спирките след мачове и ги дебнете да останат сами, да ходите да си избивате комплексите когато няма никой в кафето ли, това че докато бяхте що годе още отбор де що отидехте все проблеми, и все бой ядохте - варна, стара загора, в несебър, сопот....
Това че изпотрошихте собствения ви стадион след загубения бараж (тук за милионен път трябва да спомена че всички в Бургас е ясно че това е вашия стадион, строен е за вас, но не ираете вие на него в момента, което се надяваме всички да е за кратко, но надали и т.н.) ли е инициатива?
Декларацията която пуснахте срещу Ботев и това как ги бутат, за която повечето ви фенове после се отричаха пред ботевисти че е автентична ли? А уж бе адресирана до медиите именно от вашия фенклуб...Това или не е никакво отстояване на позиция, или е лоша организация, а вие твърдите че сте м,ного организирани...
Е, мерси, предпочитам да сме си такива каквито сме си.
А за марихуаната и водката адски ме разсмя, вие никога не сте пиели :lol: :lol: :lol:
Та вие почти не сте изтрезнявали на мочовете си, и това ми го е казвал лично един от вашите тартори!
Разбирам, че е адски обидно някой да ви обижда както в случая на ел греко, явно си има неговите си причини, не го оправдавам, но определено вашите фенове имат доста грехове...Е, всяко стадо си има мърша, та затова не бива да се говори за всички под общ знаменател.
Та затова не мисля че ти или алварез, или малдини конкретно сте чупили, но....
Подкрепяйте си отбора, момчета, но не минавайте границите на нормалното.
Отбора ви сега се нуждае повече от всякога от вашата подкрепа, влагайте енергията си там, не гледайте чуждата паничка, тя и да е празна - вашите стомаси няма да са по-сити ;)
Най-лесно е все - вие сте такива, вие сте онакива....ама хайде стига с тая плоча стара, хората вече имат уредби и слушат на сиди...надявам се разбра намека...
Последна промяна от fred на 14 яну 2011 15:19, променено общо 2 пъти.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 14 яну 2011 14:57

И още нещо, противопоставяно на феновете и от едната и от другата страна не е от полза нито на едните, нито на другите...
Щом все пак сте си направили труда да влизате във форума на Черноморец, то поне не оставяйте следи на негативизъм след себе си. Аз примерно свалям шапка пред потребители като нтодоров и христо1306 (дано не бъркам числата, ако е така - да ме извини цитирам по памет).
И за да дам тон на отношенията между феновете каквито смятам че трябва да са, ви поздравявам за новия президент (ако е вярно де) и ви пожелавам да се върнете в елита и на стадиона на който би трябвало ;)
А на нас си пожялавам да се върнем на нашия, дано стане някога напред във бъдещето.
Толкова по този въпрос, сега по темата - Някой беше писал за някакво ново попълнение италианце от Ботев, някой знае ли нещо по въпроса?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2011 15:11

Най-лесно е все - вие сте такива, вие сте онакива....ама хайде стига с тая плоча стара, хората вече имат уредби и слушат на сиди...надявам се разбра намека...

...a aз даже имам XBOX 360 Kinect и когато щерка ми не го ползва го ползвам аз на "дърти" години. Играя в мрежа ФИФА 2011 и ПЕС 2011 и млатя всичко наред. :) Имам си публика, стадиони, не се кахъря с никой. Бия наред. :)
ПС: Майтапа на страна. Всеки си има истини. Това го разбрах отдавна и не се паля вече, но не понасям омразата, която лъха от нас бургазлии, които дишаме един въздух, пием една вода, къпем се в едно море, ходим по едни и същи улици, имаме един кмет и еднакви проблеми и радости, а накрая си делим парцалките, които отдавна са нарязани и се ползват за бърсане на мръсни ръце.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 14 яну 2011 15:18

хихихи, прав си братле, и аз във същия ред на мисли и тон на уместен хумор нека предложа да разполовим улиците на града - половината стават със сини тротоари, а другите със зелени. Предлагам и да се разделим по квартали - сините са в Изгрев, зелените във Славейков и т.н. Предлагам и морската да си поделим - едните са от Приморец до Бункера, другите са оттам до солниците, сините взимат 211 и тролеите, а зелените 12, 12а, а абтобус номер 4 става буферна зона за нормалните граждани...
Ние ще слушаме само Тони Димитрова, а зелените - Ева и Гого
Кмета го разчленяваме и нашата половинка ще си я препарираме във кафето до НХК-то, а зелените тяхната във Нефчо.
Ние взимаме Калоянчев и Рачков, а зелените Райна Кабаиванска и шефа на БАН Съботинов...
Ние ще ходим само на театър, а те само на опера....
Съгласни ли сте бре, зелени фенове?
:lol: :lol: :lol:
п.п. А с киното какво ще правим, тъй като е само едно към момента?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2011 15:28

fred написа:И още нещо, противопоставяно на феновете и от едната и от другата страна не е от полза нито на едните, нито на другите...
Щом все пак сте си направили труда да влизате във форума на Черноморец, то поне не оставяйте следи на негативизъм след себе си. Аз примерно свалям шапка пред потребители като нтодоров и христо1306 (дано не бъркам числата, ако е така - да ме извини цитирам по памет).
И за да дам тон на отношенията между феновете каквито смятам че трябва да са, ви поздравявам за новия президент (ако е вярно де) и ви пожелавам да се върнете в елита и на стадиона на който би трябвало ;)
А на нас си пожялавам да се върнем на нашия, дано стане някога напред във бъдещето.
Толкова по този въпрос, сега по темата - Някой беше писал за някакво ново попълнение италианце от Ботев, някой знае ли нещо по въпроса?

Фред. Мислиш, като мен. Винаги... Никога няма да толерирам обида към феновете на, който и да е бургаски отбор, а още по-шибано и гадно понасям обидите между нас бургазлии. Та града ни е с населението на едно малко Лондонско предградие. Сигурно и мутрите сме си виждали поне 100 пъти без да подозираме кои сме. Делим си стадионите, базите, отборите, трошим заради чужди грешки и неправди все едно нещата са непоправими. Ами дайте да дадем, ама какво...търпение и уважение. Историята е колело, което се върти. Днес си долу утре си горе. Какво делим ? И пак за да сме искренни и честни: В Бургас надали 20-30 000 човека се интересуват от футбол на "живо". Ние сме в тази бройка и ако вземем да се делим...мама си джеса - ще ни късат от бъзик несретници от дълбоката провинция на запад от Бургас. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 яну 2011 15:33

fred написа:хихихи, прав си братле, и аз във същия ред на мисли и тон на уместен хумор нека предложа да разполовим улиците на града - половината стават със сини тротоари, а другите със зелени. Предлагам и да се разделим по квартали - сините са в Изгрев, зелените във Славейков и т.н. Предлагам и морската да си поделим - едните са от Приморец до Бункера, другите са оттам до солниците, сините взимат 211 и тролеите, а зелените 12, 12а, а абтобус номер 4 става буферна зона за нормалните граждани...
Ние ще слушаме само Тони Димитрова, а зелените - Ева и Гого
Кмета го разчленяваме и нашата половинка ще си я препарираме във кафето до НХК-то, а зелените тяхната във Нефчо.
Ние взимаме Калоянчев и Рачков, а зелените Райна Кабаиванска и шефа на БАН Съботинов...
Ние ще ходим само на театър, а те само на опера....
Съгласни ли сте бре, зелени фенове?
:lol: :lol: :lol:
п.п. А с киното какво ще правим, тъй като е само едно към момента?

Фред, то хубаво братле, ама ще ме разкъсаш. Ще имам да бягам от тротоар на тротоар, ама пък от цялата работа си има и хубави моменти. Ако не ми се случват нещата с половинката "зелен кмет" ще ползвам другата - синята му половина.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 яну 2011 16:02

ntodorov,
Адски си прав, не сме чак толкова запалените по бургаските отбори в Бургас, че да се делим.
Виж какво става в така наречената ни столица - ще се изтрепят.
Последно някакво момче го наръгали след свада за откраднати знамена.....
Като нямат акъл....
Аз се радвам че не е така в моя роден Бургас!

Върни се в “Черноморец”